2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
حتی دیگران بهمون ترحم میکنن دلشون برامون میسوزه 

گفتی ترحم...

وقتی ایندفعه تو دور همی فامیل همسرم بقیه متوجه میشدن که حامله ام. هر کی شنید به جای اینکه بگه مبارکه میگفت الهی شکر

شش سال بود که چه رو در رو چه پچ پچ و در گوشی مایه ترحم و دلسوزی دیگران بودم

این جمله تو که خوندم غصه های این سال ها یادم افتاد

خدایا هر کسی رو به اندازه توانش امتحان کن.... اجازه نده لب به ناشکری باز بشه

الهی به امید تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز بعد انتقال!!!!!

آنا جون از این ماهیتابه ها که توش تخم مرغِ تو سر من هم بزن 

راضیم والا😉😂

خدایی کتک زدنت هم فرشته توره😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
گفتی ترحم... وقتی ایندفعه تو دور همی فامیل همسرم بقیه متوجه میشدن که حامله ام. هر کی شنید به جای ای ...

دیشب جاریم پیام داده انشاءلله مادربشی روز مادرو بهت تبریک بگیم 

نمیدونم دعای خیر کرده یا ترحم 

مثل همیشه به این حرفا اهمیت ندادم و نمیخوام از این به بعدم اهمیت بدم 

مهم همسرمه که باهاش خوشبختم ❤

بعضی وقتا باید جواب اینجور آدمارو با سکوت بدی 

باید بفهمن البته مطمئنم میدونن که با بچه یا بی بچه ماها خوشبختیم 

مطمئنم خدا با یه نی نی کوچولو و ناز خوشبختیمونو سرشار از لذت میکنه 

خداجونم شکرت       
بچه ها الان شوهرم رفت جوابو گرفت.امروز روز ۱۴ انتقالم بتا ۱۲۵۹ عددش خوبه؟ کلی گریه کردم نمبدونم‌چ ...

خدایاااااااا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏

مبارکت باشه این عیدی بی نظیر

این حسیه که تا آخر عمرت فراموش نمیکنی

چه بی بی چک خری بوده که با این بتا فقط هاله انداخته😏

بچه ها الان شوهرم رفت جوابو گرفت.امروز روز ۱۴ انتقالم بتا ۱۲۵۹ عددش خوبه؟ کلی گریه کردم نمبدونم‌چ ...

خدایاااااااا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏

مبارکت باشه این عیدی بی نظیر

این حسیه که تا آخر عمرت فراموش نمیکنی

چه بی بی چک خری بوده که با این بتا فقط هاله انداخته😏

🤩🤩🤩🤩

ممنون مریم جان .فقط سوال آخر مرکز گفت دوباره شنبه برم آزمایش بدم دارولام قطع نکنم گفت درد شدید داشتی ...

عزیزم انشالله نیست.... 

تکرار کن خدارو چه دیدی شاید معجزه شد و بالام رفت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستش بی بی چک زدم بچه ها مثبت شد🙈یعنی خط پررنگ نشد اما هاله ش مشخصه دعا کنین بتا هم خوب باشه مهرب ...

به به انشالله که بتات تپل مپله عزیزم..... 

ضربان قلبم بالا رفت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم خدا شاهده میفهممت چون کشیدم اما الان ببین کجام!!!!! 

@gandomak    

گندم جان از فکرم بیرون نمیره اصلا میگم دوتا آزمایشت رو توی یه ازمایشگاه انجام دادی؟ اگه یه جا نباشه اعتباری بهش نیستاااا

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
همیشه خم شدم ،تا شدم ولی نشکستم ،فکر میکردم امروز عیدیم و از حضرت زهرا میگیرم فکر میکردم بهار زندگیم ...

حالتو درک میکنم خیلی خیلی سخته 

ولی تنها حرفی که میتونم بزنم اینه که تو خونه تنها نمون 

برو خونه اقوام و برو خونه مادرت 

دورو برت شلوغ باشه کم کم حالت بهتر میشه 

دریا دل جون و مامان آینده هم مثل شما بتاشون کم شد 

خداروشکر هردوبعد از سه چهار ماه اگه اشتباه نکنم جنین فریز انتقال دادند و هر دو مامان شدند 

شما برو پیش دکترت صد درصد این سری دارو بهت میده و نی نی های نازت محکم میچسبن به دلت 

منم سری اول بتام مثبت شد ولی قلبش تشکیل نشد سری دومم منفی شدم ولی دیگه کاریش نمیشه کرد 

توکل به خدا ادامه میدیم 

خداجونم شکرت       

مطمئن باش تو و بقیه دوستای منتظرم یه روزی از شیطنت وروجکاتون خواهی گفت.....