2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
ممنونم عزیزدلم.ان شاالله مامان شدن خودتون من علائم خاصی نداشتم گلم فقط همون روز هشتم تا یازده بعضی ...

شرط میبندم ۹۰ درصد مثبت شدنت مربوط به انرژی مثبت خودته... اینکه این دو هفته حتی اگر از ته ذهنت اضطراب و استرس عبور میکرد اما اصلا به رو نمیاوردی. مثل تاااااااااانک کوبیدی اومدی جلو....

نه کیفیت جنین.... نه تغذیه.... نه استراحت

تو این دو هفته هیچی به اندازه آرامش و توکل نتیجه رو خوب نمیکنه

دمت گرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها الان شوهرم رفت جوابو گرفت.امروز روز ۱۴ انتقالم بتا ۱۲۵۹ عددش خوبه؟ کلی گریه کردم نمبدونم‌چ ...

مباااارکه عزیزم خدارو شکر 

ان شاءلله نی نی های نازت صحیح و سالم بیان بغلت 

برای ماهم دعا کن 

منم اولین بار که همسرم گفت مثبته گریه کردم اشک شوق عزیزم 

خداجونم شکرت       
ببخشید ناراحتت کردم انشالله تو مادر  روز مادر باشی ❤خواستم متن و پاک کنم نشد نمیخوام بچه ها انر ...

عزیزم من 37 سالم بود دخترمو بغل کردم..... 

39 بودم پسرمو.....

پس به سن من برسی با این روال سومیو بارداری.... 

شایدم مثل مامان سبحان زرنگتر از آب در بیاری چهارمی باردار باشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم😔خدا بلده چطور آرومم کنه ؟ پس چرا نمیکنه ؟ چرا چهار سال زندگیم عین موج بالا پایین میشه ؟ ...

عزیزم منتظر بهترین زمانه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
و البته من در طول یک هفته سه بار بیبی چک گذاشتم بارو اول و سوم منفی .....بار دوم یه خط خیلی ک ...

عزیزم آز بده..... 

بچه ها الان شوهرم رفت جوابو گرفت.امروز روز ۱۴ انتقالم بتا ۱۲۵۹ عددش خوبه؟ کلی گریه کردم نمبدونم‌چ ...

خدایا شکرررررررررررتتتتتتتت..... 

خدایا هزار مرتبه شکرتتتتتت...... 

گوارای وجودت...... 

به سلامتی بغلش کنی عزیزم...... 

خدایا بقیه دوستای منتظرم خوشحال کن..... 

۲۷بهمن عزیزم انشالله شنبه آز دارم التماس دعااااای فرااااااوااااانننن😘

مامانی عزیزم انشالله..... 

یادت باشه من اولین نفر بودم که تبریک گفتم...... 

بچه ها بنظرتون منم فردا برم آزمايش روز ١٤ انتقالم ميشه؟؟؟؟؟ 

برو عزیزم.....