2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
♦️♦️🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️🛑🛑🛑🛑 انا چند ماه قبل تخمک کشی پردنیزلون خوردی؟! 

برا من دقیقا با ال دی شروع شد..... 

بعد ال دی پریود شدم همچنان ادامه داشت یه هفته قبل انتقال یه همون دو سه روز قبل پانکچر با کم کردن قطع شد..... 

حالا حساب کن ببین چه قدر میشه.....

فکر کنم 1/5 ماه بشه یا این حدودا..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بستگی به بدن داره بعضیا سر موعد پریود میشن بعضیا تاخیر دارن..... 

نمیدونم چرا حس میکنم اینو بهم دادن که تا انتقال پریود نشم.  چون بمن گفتن میخوایم عملکرد تخمدانت رو فعلا قطع کنیم. حالا اگرم شدم که بهتر.. چون بدون دارو نمیشم. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
بی بی چک زدی جواب چی بود؟؟؟؟؟ 

اولش هيچي ، فرداش احساس كردم يه هاله ي خيلي كمرنگي هستش از بس نگاش كردم كه خودم انداختمش بيرون گفتم هنوز زوده بزار برو آزمايش بده 🥺

خداااااااايا شكرت🙏🏻
عزیزم زردآلو واسه این دوره اصلا خوب نیست. کلا مصرف زیادش توی بارداری توصیه نمیشه چون باعث سقط میشه.

والا من که سر پسرم زیاد خوردم..... 

البته نه خودشو ما قیسی میگیم نمیدونم فارسیش چی میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا من که سر پسرم زیاد خوردم.....  البته نه خودشو ما قیسی میگیم نمیدونم فارسیش چی میشه....&nb ...

قربونت برم ما هم بالاخره یه کلممون باشما یکی شد😂 

قیسی😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مرسی چشم حتما میپرسم تورک آناجون ما پیش دکتر طرازی رفتیم و برامون آزمایش نوشت  فردا مطب هستن ز ...

روال قبلش شنبه و یکشنبه و 3 شنبه بود حالا اگه برنامش همچنان همینه که هیچ غیر این باشه برنامه جدیدشو نمیدونم..... 

سلاااااام دوستانِ عزيز😃 يه چيز بگم اول صبحي بخنديد يه دونه بي بي چك دارم همش مياد جلو و دست و پام ...

کار خوبی کردی دمت گرم..... 

چشم این خانم از گریه ورم کرده بود😉😏 حالا بذار پسرش به دنیا بیاد.... یه تار موشو با صد تا دختر عوض ...

رویا جون چی میگی بزار نمیفهمه😊بزار پسر بیاد دلش لح لح میزنه برا دختر😉 و برعکسش

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
جوووووووووون.... پرنسس بلژیکی😄😍😍😍😍😍😍🥰

مگه هانا بلژیکه!؟هانا گلی آلمانه

فکر کنم الهام بلژیک باشه😆 پس الهامم شد بچش دختر😍