2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام گلم منم بای ۹ اسفند برم آزمایش البته بی بی زدم ک حاله داشته روز ۱۰ انتقال ولی بازم توکل کردم ب ...

انشالله که بتای تپلی منتظرته عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان امروز قرار بود انتقال داشته باشم اما کنسل شد . این هم شانس منه ، خیلی داغون شدم .

عزیزم خدارو چه دیدی شاید قراره بدون انتقال مامان بشی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه هانا بلژیکه!؟هانا گلی آلمانه فکر کنم الهام بلژیک باشه😆 پس الهامم شد بچش دختر😍

هانابلژیکه..الهامی ایتالیا بودگمونم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
برا من دقیقا با ال دی شروع شد.....  بعد ال دی پریود شدم همچنان ادامه داشت یه هفته قبل انتقال ی ...

انا برای منم انقدر میشد بعد خورد به زمانی که دکتر رفت مرخصی و زنگ زدم مطب کیشانی گفت ادامه بده پردنیزلون، من تا قبل پانکچر نزدیک به دوماه شد، میگم ضرر داشته به نظرت؟! که چون به مرخصی دکتر خورد مجبور شدم نزدیک دو ماه بخورم؟!!!! 

بچه ها امروز موعدمه دعاکنید امروز رو بخیر بگذرونم واز این خان رد بشم انشالله 

انشالله به خوبی میگذرونی و به زودی خوش خبر خواهی بود..... 

روز بعد انتقال!!!!!

چند روز😂😂بچه ها زودتر  رفتن ازمایش جواب گرفتن البته من لک بینیم ادامه داره اخه من موندم با 2تا شیاف و امپول لک بینی واسه چیمه 😥😥

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
عزیزم ممنون ولی جواب و گرفتم شد ۳۲ متاسفانه اومد پایین انشالله بقیه دوستان نتیجه بگیرن

نگگگگگگوووووو..... 

عزیزم همونجا انجام دادی؟؟؟؟؟ 

دلم خیلی گرفت..... 

تند تند داشتم میخوندم برسم به خبرای خوب.... 

هر چی باشه مامان دو تا وروجکم از شیطنتاشون خبر دارم.....  باورت میشه یه بار دیدم دخترم نیست... ...

الهی بگردم شیطون بلای خاله

💓😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
همیشه خم شدم ،تا شدم ولی نشکستم ،فکر میکردم امروز عیدیم و از حضرت زهرا میگیرم فکر میکردم بهار زندگیم ...

عزیزم فقط میتونم بگم امیدوارم به زودی خدا یه معجزه یهویی مثل پسر من واست بفرسته که نفهمی چی به چی شد.... 

سه شنبه هفته پیش انتقال داشتم امروز بیبی زدم منفی شدخیلی زود بوده؟

آره عزیزم زود بوده..... 

بچها من فقط یه روز مونده تا از اومدن فندقام باخبر بشم برای همیشه خیلی التماس دعا 

انشالله بزودی خوش خبر میای عزیزممممم

من امروز کمرم درد میکنه یعنی درد که نه یجورایی جون نداره شل و وارفته س یعنی بخاطر موعدمه که امروزه؟😪😥

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
سلام بچه ها امیدوارم که همه کسایی که منتظر نی نی هستن به زودی به آرزوشون برسن من امروز روز ششم انتقا ...

عزیزم انشالله به زودی خوش خبر خواهی بود و روز شمار مادر شدنت رسمی میشه.....