2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
@گلصحرا   کجایی مامان خانوم؟خبری ازت نیست؟خوبی؟گل پسرمون چطوره؟

سلام عزیزم ممنونم ما خوبیم شما چطوری؟

منو پسرم روزارو میگذرونیم 👶🏻😍

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ترجیحا زنگ بزن بپرس ولی برا انعقادیا میدونم لااقل 2هفته از آخرین آسپرین یا امثالهم باید بگذره. ...

مرسی چشم حتما میپرسم تورک آناجون ما پیش دکتر طرازی رفتیم و برامون آزمایش نوشت 

فردا مطب هستن زنگ بزنم بپرسم ؟؟

خداجونم شکرت       
ماه اول که بزنی پریود میشی ممکنه یکم دیر و زود بشه ممکنه سر وقت بشه ولی از ماه های بعد اگه زدن آمپول ...

مرسی گلم... چه جالب. پس باید منتظر باشم ببینم به من چه جوابی میده . بیشتر از ۲ ساله که با پروژسترون و دوفاستون و کلا با دارو  پریود میشم. قبلش خوب بودم. از اقدام اینجوری شدم.

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

سلاااااام دوستانِ عزيز😃

يه چيز بگم اول صبحي بخنديد يه دونه بي بي چك دارم همش مياد جلو و دست و پام كه بيا منو استفاده كن تا نيم ساعت پيش كه پرتش كردم به بالاترين كابينت كه نتونم برم بيارمش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣حالا خيالم راحت شد فعلا نمي تونم استفادش كنم

خداااااااايا شكرت🙏🏻

روزتووووووووووون مبااااااااااااارك خانماااااااااااااااا و ماماناااااااااااااي گل چقدر مي چسبه كسايي كه هديه شون از بانوي دوعالم گرفتن و اونايي هم كه قراره تا آخر سال بگيرن و سال ديگه😍 مبااااااركتون باشه واقعا حقمونه 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😘😘😘😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خداااااااايا شكرت🙏🏻
سلام عزيزم خوبم ممنونم بله دختره😍😍

سلام هانااااااای عزیز

چه عالی انشاله عاقبت بخیر و سلامت باشه دختر نازمون🤗🤗🤗🤗🤗🤗

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنون عزيزم انشالله شاهد عاقبت بخيرى و خوشبختيه تك تكشون همگى باشيم🙏🏼💕🌸

هانا جان اسمت منو یاد خاطره ای میندازه:

یه دوستی داشتیم دخترش که دنیا اومد اسمشو گذاشت هانا پاسپورتشو گرفت....رفت سفارت ایران همونجا فرم پر کرد  وقتی شناسنامه ایرانش اومد اسمش نوشته بودن حنا😲😲!!!!!!!!!!!!!!!!

وای که چقدر گریه کرد رفت سفارت دعوا میگفت بیسوادا من هم فارسی نوشتم براتون هم انگلیسی یعنی سواد خوندن نداشتن!یعنی پاس رو ندید اونا گفتن ما طبق پاس نوشتیم😂😂😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،