2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
اونکه اره اما توی هایپری یه سری خطرات هست مثل لخته شدن خون توی پاها وریه و.... که بعد انتقال تاثیر م ...

من سه ماه بعد از پانکچر برام انتقال دادن

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
یعنی امکان داره بخاطر غلظت خون کسی طبیعی باردار نشه؟

نه عزیزم باردار میشه امکان سقط یا ایست قلبی جنین بیشتره برای چنین افرادی به همین خاطر دکتر برای ما ها ک هایپر میشیم غلظت داریم بدون نوشتن ازمایش انعقادی یه سری داروهای انعقادی مثل همین امپول رو تجویز میکنه توی مراحل اول

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم باردار میشه امکان سقط یا ایست قلبی جنین بیشتره برای چنین افرادی به همین خاطر دکتر برای ما ه ...

درسته،،میدونی منظورم چیه؟میگم چون هایپر شدیم این سوزنو برامون نوشتن؟یعنی اگه طبیعی باردار بشیم نیازی به این سوزن نیست؟یا کلا چه طبیعی یا چه با میکرو باید انوکسا بزنیم؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
درسته،،میدونی منظورم چیه؟میگم چون هایپر شدیم این سوزنو برامون نوشتن؟یعنی اگه طبیعی باردار بشیم نیازی ...

توی هایپری تشخیص دادن غلظت داری بعد برای انتقال بهت دادن اما خب برای بارداری طبیعی هم دکترت حتما به رزومه بارداریت نگاه میکنه شاید بهت بده ک جنین مشکلی براش پیش نیاد ولی اینکه عزیزم حتما باید استفاده کنی با تشخیص دکتره ولی ماها معمولا باید توی بارداری استفاده کنیم چون سابقه غلظت داریم توی ناباروری

💜💜💜💜💜💜اره عزیزم فریز دارم هیسترو شدم اینبار البته برای خراش اندومتر که نشد.تا الان ۵۰میلیون هز ...

به حق فاطمه زهرا كه ايندفعه ماماني اونم سه قلووووو😍

خداااااااايا شكرت🙏🏻
نه عزیزم باردار میشه امکان سقط یا ایست قلبی جنین بیشتره برای چنین افرادی به همین خاطر دکتر برای ما ه ...

من دي ماه پانكچر شدم مشكوك به هايپر بودم البته علايمشو نداشتم ولي تعداد فوليكولها بالا و داروهاي روز آنر رو حذف كردن و تخمك كشي رو جلو انداختن و انتقال ندادم

چند روزه تپش قلب و سر درد و گاها سرگيجه دارم اصلا هم سابقه تپش قلب و .... نداشتم تا حالا اين حرفا زدين نگران شدم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من دي ماه پانكچر شدم مشكوك به هايپر بودم البته علايمشو نداشتم ولي تعداد فوليكولها بالا و داروهاي روز ...

عزیزم نگران نباش هایپرشدن تو با مال ماها ک غلظت داریم فرق داره چون توی ازمایش یا سونو یا بعد از تخمک کشی خود دکتر متوجه میشه 

مثلا خودمن یه هفته بیمارستان بستری بودم حتی تا لب CCU رفتم اما خود دکتر متوجه غلظت میشه نه من ونه خودت پس بیخود نگران نشو بخاطر همین بعضی مواقع به هایپری های کم هم آ اس آ میدن همون کار هپارین رو میکنم اما با دوز کمتر مهربونم، اگه هم دکتر بهت نداده خداروشکر کن که غلظت نداشتی 

نه موعدم نیس، 10 انتقال 

خب فدات بشم نگران چی هستی؟ ان شاء الله ک فندقات لانه گزینی کردن فقط استراحتت رو بیشتر کن کار نکن تا کم کم قطع بشه اصلا نگران نباش تا 2روز دیگه ان شاء الله قطع میشه عزیزدلم

من دي ماه پانكچر شدم مشكوك به هايپر بودم البته علايمشو نداشتم ولي تعداد فوليكولها بالا و داروهاي روز ...

همه اون هایی هم ک گفتی از عوارض هایپری ک خوب میشه وحل میشه به مرور بعد از تخمک کشی اما مال من علایم فرق داشت و با بستری خوب شد

همه اون هایی هم ک گفتی از عوارض هایپری ک خوب میشه وحل میشه به مرور بعد از تخمک کشی اما مال من علایم ...

غلظت خون كه دارم تازه آزمايش دادم و نشون دادم به آنا جون ميگن غلظت داري

اخه اين دوماه كه از پانكچرم ميگذره همچين علائمي نداشتم الان حدود يك هفتس همش تپش قلب دارم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم