2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مگه منتظر پری هستی😲 دختر ما منتظر بتای تپلتیم🤗

مرسی عزیزم😢😢 اگه جواب ازمایشم مثبت بشه مثل معجزه میمونه برام،قطعا بهترین اتفاق زندگیم میشه،ولی دلم روشن نیست

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه فریز داری همین ایمنی انعقادی کافیه بعلاوه هیسترو اگه انجام ندادی.....  اما اگه پانکچ ...

💜💜💜💜💜💜اره عزیزم فریز دارم هیسترو شدم اینبار البته برای خراش اندومتر که نشد.تا الان ۵۰میلیون هزینم شده برای ۲بار پانچر و ۳بار ای وی اف و خدراش اندومتر و داروهام😥😢😭واقعا تحت فشاریم با این اواع یه عالمه وام گرفتیم و قسط میدیم انشاللله خدا کمک کنه با دعای همه شما من اردیبهشت به امید خدا ای وی افم بگیره و ۲.۳ قلو بیارم یهو😁😁😁😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم برا هایپری هم هپارین یا انوکسان میدن حالا نمیدونم شاید برا شما چیز دیگه ای بوده..... 

آنا جون چرا دکتر انوکساپارین واسم نوشته؟یعنی خونم غلیظه؟

ان شاء الله توهم مامان شدی بحق حضرت زهرا 😍

ممنونم عزیزم همچنین شما و همه منتظرین😚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خب بحاطر همین بهت دادن از روی هایپری تشخیص میدن غلظت داری یانه ک داشتی چون به منم دادن الحمدالله ک پ ...

ای داد،،،من فکر میکردم چون دوز داروها بالا بوده هایپر شدم

ای داد،،،من فکر میکردم چون دوز داروها بالا بوده هایپر شدم

اونکه اره اما توی هایپری یه سری خطرات هست مثل لخته شدن خون توی پاها وریه و.... که بعد انتقال تاثیر میذاره روی سقط اگه آمپول رو استفاده نکنیم

خب بخاطر همین بهت دادن از روی هایپری تشخیص میدن غلظت داری یانه ک داشتی چون به منم دادن الحمدالله ک پ ...

یعنی امکان داره بخاطر غلظت خون کسی طبیعی باردار نشه؟

آنا جون چرا دکتر انوکساپارین واسم نوشته؟یعنی خونم غلیظه؟

عزیم انوکسا رو اکثر دکترا بعد انتقال میدن برای اینه خونت غلیظ نشه و راحت خونرسانی انحام شه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹