2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم ان شاالله شماهم با بتای تپل بیای دلمونو شاد کنی کلی ذوق کنیم😘 منم ۳۰ بهمن انتقال دادم توکل ب ...

الهی امین 😘🌹

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
بچه ها الان شوهرم رفت جوابو گرفت.امروز روز ۱۴ انتقالم بتا ۱۲۵۹ عددش خوبه؟ کلی گریه کردم نمبدونم‌چ ...

تبریک میگمممم مادرشدنت رو عزیزممم بهترین هدیه هست ❤️😍 ان شاالله بارداری خوبی پیش رو داشته باشی و بخیر خوشی بغل بگیری🌹🤲

دستت راستت روی سر ماهم التماس دعا عزیزم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندتا نی نی انتقال داده بودی خاکستری جان

😂😂😂😂

خاکستری الان دیگه وقت گوشی دست گرفتن نداره

ایشاله دلش شاد شاد باشه همیشه.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
😂😂😂😂 خاکستری الان دیگه وقت گوشی دست گرفتن نداره ایشاله دلش شاد شاد باشه همیشه.....

اره والللا انشالله قسمت همه بشه 😍😍

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

دورتون بگردم بچه ها.فدای قلب مهربونتون.ببخشید اگه تک تک جواب محبتاتونو ندادم نخواستم تاپیک زیاد شلوغ شه.ممنونم که انقد ماهین همتون.من دوتا انتقال داده بودم که دکتر کفت کیفیتشون عالی بوده.بازم التماس دعا‌

دعا کنین بتای پس فردام خوب بالا رفته باشه و همه چی نرمال پیش بره💚

من برای دل همه ی منتظرا این لحظه رو آرزو کردم

خدا دل هممونو شاد کنه 

الهی آمین

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ای بابا هش فکر میکردم نشدی منتظر بودم دوباره آز بدی انشالله بزودی خبر بارداریت رو بیاری عزیزمم

ممنون عزیزدلم..انشاءلله همین.روزا جشن.مامان شدن خودتو میگیریم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وااای مریم.جون اخه برو ی آز بده فکر خودت و ما رو راحت کن گلم..همشهری جان اینقد ریلکس نباش چ با حوصله ...

باور میکنی وقتی میرم تز میدم و بتا کمه بیشتر داغون میشم برای همین نمیرم

میگم شاید بخاطر داروها پرئودم شده لکه فقط

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام آنا جون من روز 10 انتقال هستم از صبح لکه بینی کم رنگ دارم خیلی کمه مرکز گفت شیاف سه تا بزار ولی ...

بله عزیزم نگران نباش..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دورتون بگردم بچه ها.فدای قلب مهربونتون.ببخشید اگه تک تک جواب محبتاتونو ندادم نخواستم تاپیک زیاد شلوغ ...

معمولا وقتی بتا تپله تکرارش فرمالیتس.....

فکرتو درگیر پس فردا نکن

فقط به مادرت و ان خانم صاحب خونت بگو برای من و بچه های اینجا دعا کنند.😘

باور میکنی وقتی میرم تز میدم و بتا کمه بیشتر داغون میشم برای همین نمیرم میگم شاید بخاطر دا ...

خب ب دکتر نگفتی اصلا ببینی نظرش چیه...مریم خانوووم ولی این حالت مشکوکه ها..  یاخدا. خودت سوپرایز کن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وااااای خدای مننننن مبارکت باشه عزیزمممممم خیلیییی خبرخوبی بود خیلییی خوشحال شدم خدایاشکرتتت میشه ...

ممنونم عزیزدلم.ان شاالله مامان شدن خودتون

من علائم خاصی نداشتم گلم فقط همون روز هشتم تا یازده بعضی وقتا شیافم که میومد بیرون قهوه ای کمرنگ بود

و اینکه دلم یکمی میگرفت ول میکرد.ولی شدیدا به بو حساس شده بودم.زیر دلمم دست میزدم مث نبض میزد یه جوری بود کلا

ولی باور کن به علائم نیست.مثلا من از روز ۸-۹ به بعد خیلی خیلی علائمم کم شده بود که میگفتم توهم زده بودم و همش بخاطر داروها بوده ولی خداروشکر آزمایشم مثبت شد.برای همتون این لحظه رو از ته دل آرزو کردم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم