2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
حالا یه چیزی بگم؟ من رفتم پیش این دکترا که طب اسلامی دارن دارو گرفتم گفتم بهمون گفتن باید لقاح مصنوع ...

برای من خیلی مهم بود ومن از مرجع تقلیدم پرسیدم گفت اسپرم و تخمک از خودتون وهمسرتون باشه هیچ مشکلی نداره.فقط گفت اسپرم اهدایی مشکل داره حتی جنین اهدایی هم مشکلی نداره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازنین جان منم همینطور بودم هرچی به دکتر میگفتم بدن من به هورمون جواب عکس میده قبول نمیکرد تا اخر با ...

می دونی آزی جون 

من خودم هم حس می کنم ضخامت رحمم کم شده بعد از عمل دومم پریودهای ۵روزم دوروز شده وحجم خونریزیم کم شده که علتش نازک شدن دیواره ی رحم هست

وتوی سیکل عادی روز ۲۱ دوره ضخامتم ۶.۵ بود که خوب کمه برای اون روز

تازه ماه پیش خراش رحم هم داشتم

راستی عزیزم دکتر برای مورفولوژی همسرم پروکسید من داد برای دوماه روزی یک ساشه که تا انتقال بعدی شانسمون رو برای طبیعی امتحان کنیم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام مامانایه مهربون❤❤❤❤❤ من امروز سه تا نی نی خوشگل انتقال دادم😍 محتاجم به دعاتون جنین شناس گفت ...

مبارکههههههههههه

ایشاله بچسپن حسابی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
می دونی آزی جون  من خودم هم حس می کنم ضخامت رحمم کم شده بعد از عمل دومم پریودهای ۵روزم دوروز ش ...

پرئودی کم اصلا ربط به دیواره نداره...البته من خودم و دیدم میگم....

من خونریزام دو روزس😏کلا با لکه بینی قبل و بعدش فوقش بشه 5 روز .....اما سر این ای یو ای ها ضخامت حدود 8 بوده...

پس فکرتو مشغول نکن 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
می دونی آزی جون  من خودم هم حس می کنم ضخامت رحمم کم شده بعد از عمل دومم پریودهای ۵روزم دوروز ش ...

چه خوب پس حتما شما هم مثل ما شانس طبیعی رو داشتید که دکتر پیشنهاد داده این که خیلی عالیه. انشالله بزودی طبیعی باردار میشی و از دست داروها راحت میشی. خدا قسمت همه بکنه الهی

بچه ها همدوره ای هاااا

خسته م کجایید بیایید منو دریابید هیچ تغییری اندر احوالاتم رخ نداده گاهی واقعا ناامیدم میکنه

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

بچه ها بازوی چپم از ظهر تا حالا انگار گرفته .وقتی میخوام دستمو بالا و پایین ببرم درد میگیره.فکرکنم دیشب تا صبح بد خوابیدم😑میتونم حوله گرم بذارم؟چیکار کنم خوب شه؟

کتفم نیستا،بازومه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
وای چی بگم من به شما.....  با خودتون ذره بینم میبرین دستشویی؟؟؟؟؟

ببخشید دیگه ننه ی خوبی شدم😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام من جواب آزمایشم و گرفتم مثبته ولی تیتر بتام ۴۷/۵ هستش گفتن خیلی خوب نیست باید سه شنبه تکرار کنم ...

گندمک جونم تبریک میگم عزیزم.مامان شدی دیگه تو نخ چیزای بیخود نرو.لاله جون بتاش ۵۰ بود اقا پسرشم به دنیا اومد به سلامتی.بتای پایین همیشه بد نیست که.ان شاالله سه شنبه تکرار میکنی و حسابی میره بالا و خیالت راحت میشه.انقد انرژی منفی نده به اون جوجه ها.قوی باش مامان خانم.همه چی خوب پیش میره گلم

بچه ها همدوره ای هاااا خسته م کجایید بیایید منو دریابید هیچ تغییری اندر احوالاتم رخ نداده گاهی واقع ...

عزیزم هانا جون،خود آنا و خیلی از مامانای دیگه بی علامت بودن.پس بهش فکرنکن.چون علامتی هم اگه درکار باشه عوارض داروهاست درواقع.ان شاالله با بتای تپلت خوشحالمون کنی

مرسی خاکستری جون امیدم به خداست منتظر معجزه اشم ❤❤❤

امضاتو چندبار بخون...همون خدایی که بهمون نی نی میده خودش هم مواظبشه.شک نکن.استراحت کن حسابی تا روز سه شنبه.خوش خبر باشی گلم

سلام مامان گلی های عزیز خوبین 

زیر شکمم امروز تیر میکشه نمیدونم علتش چیه  دراز کشیدم ولی بازم درد میکنه 

دردی که گاهی هست گاهی نیست

مامانای باتجربه بنظرتون طبیعیه ؟

همسرم که میگه فسقلک داره خونه تکونی میکنه  😃😃😃

یه راه کاری هم بدین واسه  حوصله  سر رفتن