2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام آناجون جواب سوالمو بدی ممنون میشم🙏 مامانای جدید مبارکتون باشه ..💐💐💐💐💐💐💐💐.الهی همه انت ...

عزیزم اگه تو پی وی هست الان چک میکنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستیه خط دومش سفیده.یعنی تمام بک گروند صورتی خیلی کم رنگه.جوری که جای خط سفیده.مثل رنگ قبل از تست ز ...

بعد کورتاژ بدن خیلی مستعده، کوچکترین خطایی منجر به بارداری میشه 

من با مورفولوژی ۱ درصد نرمال شوهرم فقط با یک بار خطا باردار شدم یکسال قبلش کورتاژ شده بودم

بچه هاسلام چ کسی ای وی اف کرده.جوابش مثبت شده وچکارکرده اخه من دوبارای وی اف کردم منفی شد.پیش کدوم د ...

عزیزم مامان زیاد داشتیم با دکترای مختلف..... 

مهم پیدا شدن علت منفیاته...... 

تستهای تکمیلی و انجام دادی؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شما هایپر نشدی ؟

نه عزیزم وضعیتم خیلی خوب بود 15 تا فولیکول داشتم که 11 تا رو دراوردن بعد 7تا جنین شد که 3تا بلاست انتقال دادم. از نظر من همینم عالی بود برام. بازم خداروشکر

اون یکیش که مثبتههه😍 یک مارک دیگه امتحان کن 

بابا ما تو جزیره دورافتاده هستیم.

بهترین داروخانه مارک مدیکور داشت.

حالا باید برم چند جای دیگم سر بزنم.

البته خودمم مطمینم ک مثبت نیست.

اما منتظرم پری بیاد برم دکتر.

تا هر چی خدا بخاد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
حالا واقعا زوده روز5انتقال بی بی زدن؟ 😂

ماهیتابه خالی نبود اول تخم مرغاشو بخور بعد بزنمت..... 

بعد کورتاژ بدن خیلی مستعده، کوچکترین خطایی منجر به بارداری میشه  من با مورفولوژی ۱ درصد نرمال ...

آره.

به کاندوم هام باید شک کرد.خخخ🙈

طرازی گفت ۳ ماه صبر کن.من دو ماه و نیم شده.

البته چون آزهای ایمنی و انعقادی رو برام‌نوشته بود ، ولی بعدش ک جوابش مشکلی نداشت ، من یک کم جلوگیریم رو سفت و سخت جدی نگرفتم.

آخه جلوگیری هم بلد نیسیم ای خداااا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خدا از زبونت بشنوه..... اما خب بیبی باید مثبت میشد...  بعدم لکم تیرس😐

ببین عزیزم شما ای یو ای کردی با میکرو فرق داره باید چند روز بیشتر بمونی تا بی بی چک مثبت باشه مال شما تازه تو مرحله ی لانه گزینیه الان برای چک زوده. یه هفته دیگه چک تازه نشون میده