2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ان شالله عزیزم . ببین درمان سردرد هر کس با دیگری فرق داره . الان تو ادامه تاپیکا داشتم مبخوندم دوستی ...

دیشب کیسه آب یخ گذاشتم بدتر شدم منتظرم جواب آزمایشم بیاد میرم دکتر چون سه روز مداوم سر درد دارم.

دیشب کیسه آب یخ گذاشتم بدتر شدم منتظرم جواب آزمایشم بیاد میرم دکتر چون سه روز مداوم سر درد دارم.

اره عزیزم بهترین کار اینه😗😗

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  یه سوال دارم  همسرتون تو ابن سینا آزمایش اسپرم دادن؟؟  من همسرم قبلا ...

دقیقا برای همسر منم خیلیییی تفاوت داشت بیرون با ابن سینا. تازه آزمایشگاه مرکزی داده بود آزمایشش رو

خدا رو شکر تو رو خدا دخترتون که با میکرو دنیا اومده مشکلی نداره ظاهری، جسمی  ببخشید خیلی استرس ...

من شنیدم بچه های مییکرویی وقتی به دنیا میان باید خیلی مراقبشون بود... اگه عصبانی بشن جثه شون چندبرابر میشه و رنگ پوستشون سبز میشه😂😂😂😂😂

سلام رفقا خوبین؟

امیدوارم اونایی که این هفته آز دارن همه مثبت بشن ، و هدیه روز مادرشون رو بگیرن.

خانم هایی که سابقه سقط داشتین ، یه سوالی دارم!

دومین پریودتون بعد از سقط کی اتفاق افتاد؟

من ۲۱ آذر سقط داشتم.تا ۱۰ روز بعدم پاک شدم.

پری بعدیم ۴ بهمن بوده.

الان باید ۴ اسفند میشدم اما نشدم.

ممکنه تنظیمانش بهم خورده باشه؟

یادمثلا بخواد به سیکل قبل از بارداریم برگرده مثلا؟

قبل از بارداری ۲۴ ام هر ماه میشدم.

نظری دارین آیا؟

تهوع هم دارم سه چهار روزیه.

از سندروم پیش از قاعدگیه یعنی؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام صبح بخیر گندمک جان من منتظرم ببینم بتات چقدر تپله عزیزم. از الان مبارکت باشه. بوس بوس بوس. اگه تو خونه گلاب داری برو درشو واکن خیلی شدید بو کن ازش. بوی گلاب تسکین میده یخورده بمال پیشونیت و صورتت بشور. یه قلپ هم بخور عزیزم

حالا یه چیزی بگم؟ من رفتم پیش این دکترا که طب اسلامی دارن دارو گرفتم گفتم بهمون گفتن باید لقاح مصنوعی کنیم گفت نکنین از نظر شرعی مشکل داره. حالا من خیلی اعتقاد ندارم ولی یه جوری شدم این رو گفت

حالا یه چیزی بگم؟ من رفتم پیش این دکترا که طب اسلامی دارن دارو گرفتم گفتم بهمون گفتن باید لقاح مصنوع ...

احتمالا بخاطر کاسبی خودش گفته.

هر کی مرجع تقلید داره میره بررسی میکنه.

من خودم مهمه برام ، ولی اینجوریا نیس.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

منم شوهرم ابن سینا از داد دکتر دید گفت چقدر ازمایشت با قبلی ها فرق داره کلی تعجب کرد. گفت ماکه بیشتر سخت میگیریم باید ضعیف تر از بیرون نشون بده ولی خیلی امیدوار کننده بود و فقط دوتا ویتامین به شوهرم داد. راستش اسم دکترشم نمیدونم و از موفو اینجور چیزا سر در نمیارم. من بفکر خودم بودم فقط  

دقیقا برای همسر منم خیلیییی تفاوت داشت بیرون با ابن سینا. تازه آزمایشگاه مرکزی داده بود آزمایشش رو

جدی؟؟ 

آزمایشگاه مرکزی که دیگه بهترین آزمایشگاه تهرانه 

آخه واسه همسر من خیلی خیلی اختلاف زباد بود بیرون مورفولوژی نرمال رو زده بود ۷۵ و ابن سینا زده ۱ درصد😔😔