2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام دخملا یه سوال دارم راهنماییم کنید من 5شنبه تخمک گشی کردم 9تا تخمک داشتم امروز شنبه زنگ زدم گفتن ...

مبارکه

۷تا جنین عالیِ

احتمالا انتقال بدن چون هایپر نشدی

مگر استثنا ها که مثلا آندومترت نازک باشه و ...

و درباره سئوال دوم فریز کردن

اگر اوضاع جنین ها خوب باشه یعنی قابل فریز کردن باشن بسته های ۲تایی یا ۴تایی فریز میشن

به امید خدا عید مامان خانم شدی دوستم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم روز دو یا 3پری میری سونو ببینه کیست نباشه و داروها شروع میکنه ی هفته بعد هم میری واس ضخامت و ه ...

ممنون ان شاءالله سه شنبه با ی بتای تپل بیای عزیزم😍😍

خدا جونم شکرت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقریبا یکسالی میشه شروع کردم هرسوالی داشتید بپرسید در خدمتتون هستم گلم ان شاالله شما هم به زودی جواب ...

دستتون درد نکنه 

ممنون

چقدر زمان زیادی 

به ما گفتند سیکلش ۳ ماه س 

شما انتقال اولتونه؟؟!! میشه بپرسم چطور یکسال طول کشیده؟؟

مبارکه ۷تا جنین عالیِ احتمالا انتقال بدن چون هایپر نشدی مگر استثنا ها که مثلا آندومترت نازک باشه ...

اره عزیز گفت احتمالا سه شنبه انتقال بدن جنین ولی کیفتشون گفتن هنوز معلوم نیست سه شنبه میگن،برا روز انتفال و بعدش چیکارا کنم شانسم بالا بره

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
سلام دخترا خوبین؟ خوشین؟ من امروز رفتم سونو آنومالی..... همه چی خوب بود خدا رو شکر.... فقط تو بطن ...

عزيزم خدا رو شكر كه همه چيز خوب بوده ، من واقعا نميدونم حالا اكو قلب رو انجام بده ان شا الله كه هيچي نيست ، من فقط دارم روز شماري ميكنم ١٤ اسفند بشه كه سونوي آنومالي رو انجام بدم اين غربالگريهاي استرس زا تمام بشه بعد تولد خودم و دخترم رو جشن بگيرم و عيد بشه و از بقيه بارداري لذت ببرم . ان شا الله براي شما هم هيچ مشكلي وجود نداره نگران نباش .

اره عزیز گفت احتمالا سه شنبه انتقال بدن جنین ولی کیفتشون گفتن هنوز معلوم نیست سه شنبه میگن،برا روز ا ...

عزیزم انشاالله که یک انتقال موفق خواهی داشت 

می تونم بپرسم از شروع پروسه و تشکیل پرونده تا الان چقدر طول کشیده ؟؟ منم تازه تشکیل پرونده دادم

سلام دوستایه گلم من این هفته انتقال دارم اگه همه چیز اوکی باشه امروز یازدهمه سیکلمه پریودم کاملا تم ...

اونا مهم نیست

بسلامتی عزیزم

انشالله عید سه تایی شایدم ۴تایی پای سفره هفت سین باشید😍

سلام دوستان من 7 روز از زدن آمپول پرژسترونم میگذره، که برای زودتر پریود شدنم دکتر بهم گفت روز 16 پری ...

انشالله که اگر قسمت خوبی در انتظارت هست پریود هم سر وقت بیاد 

معمولا باید بشه

استرس بدتره بهش فکر نکن

یکم گرمی بخور نه زیاده روی کنی هاااا

مثلا تو روز یه استکان چای زنجفیل با عسل بخور

و شب هم دم نوش دارچین و عسل 

عزیزم.من انتقالم.فریزبود نه دردی نداشتم..شما مگه انتقال فرش هستی ک درد داری؟

بله عزیزم من پنجشنبه که پانکچر شدم گفتن یکشنبه بیا واسه انتقال اما کمی درد شکم دارم

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
سلام دخترا خوبین؟ خوشین؟ من امروز رفتم سونو آنومالی..... همه چی خوب بود خدا رو شکر.... فقط تو بطن ...

خداروشكر كه همه چى خوب بود🙏🏼🙏🏼انشالله اكوى قلب و آزمايش هم حتما خوبه انجام مى دى و خيالت راحت مى شه🙏🏼🌸

اصلا استرس به خودت نده و نگران نباش

اصلاهیچ مکملی نداده.مستقیم به سوی پانکچر...حتی پرد هم نداده انگارباید خودشخص عاقل باشه ومکمل خورده ...

واسه انتقال جنین خیلی به خوردن مکملا اعتقاد داره 

به من گفت اگه خیلی عجله داری اواخر بهمن بیا و اسفند پانکچرربشی

عزيزم خدا رو شكر كه همه چيز خوب بوده ، من واقعا نميدونم حالا اكو قلب رو انجام بده ان شا الله كه هيچي ...

انشالله که چیز مهمی نباشه. توکل بخدا

شمام انشالله به سلامت بگذرونی .... جدی این غربالگری ها به قیافشون نمیاد ولی تا بری و برگردی نصف گوشت تنت آب میشه

سلام به همه دوستای خوبم

من دوباره رفتم برای شروع یه پانکچر دیگه

۲،۳ تایی تخمک داشتم که امیدوارم هر سه تاش رو بتونم فریز کنم و این ور سال رو به خوشی سپری کنم

قرار شد با دوز کم گونال و لتروزول پیش بریم

تا خدا چی بخواد

با دلهای پاک و مهربون تون برام دعا کنید بتونم چند تا جنین فریز کنم که زورهای آخرِ تخمدانمِ ...

😍🙏🙏🙏🙏🙏🙏