2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

سلام بچه ها یه سوال دارم.درد تخمدان بعد از انتقال جنین فریز دلیلش چیه اخه؟چهارشنبه انتقال دادم.اکثر مواقع تخمدانام تیر میکشه.همه اینجوری بودین؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها یه سوال دارم.درد تخمدان بعد از انتقال جنین فریز دلیلش چیه اخه؟چهارشنبه انتقال دادم.اکثر ...

عززیزم برا منم سمت راستم اکثرا تیر میکشه.فک.کنم همه این دردا طبیعی هس

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام. بچه ها من ماه پیش پانکچر شدم . ولی قرار شد بعد عید انتقال بدم. بعد یه کم گونال اف مونده بود در  حد ۷۵ واحد که روز ۳ پریودم زدم ، برا اقدام طبیعی، ولی هیچ امپول آزادسازی نداد  دکتر. الان روز ۲۵ ام ، یه هفته است دل درد دارم، امروز بدترم . یعنی چی میتونه باشه؟ تجربه ای دارید؟ همش میترسم یه چی باشه. ا ز طرفی تا پریودم باید صبر کنم که اگه کیسته برطرف شه بعد برم دکتر. نظرتون؟ 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
عززیزم برا منم سمت راستم اکثرا تیر میکشه.فک.کنم همه این دردا طبیعی هس

واقعا؟منم اکثر سمت راستمه.مرسی عزیزم.کی آزمایش داری؟😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
واقعا؟منم اکثر سمت راستمه.مرسی عزیزم.کی آزمایش داری؟😍

اره من کلا تمام واکنشا سمت راستمه  سشنبه ب امید خدا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها یه سوال دارم.درد تخمدان بعد از انتقال جنین فریز دلیلش چیه اخه؟چهارشنبه انتقال دادم.اکثر ...

سلام مامان خانومی این تیر کشیدنا میتونه علامت خوبی باشه چون من  تو دوران انتقالم این درد و داشتم خانمی که  برای تزریقم میومد بهم گفت که  نشانه خوبیه به فال نیک بگیر  همه  علائم ها رو  

سلام مامانای گل من فردا میرم واسه انتقال میشه راهنماییم کنید امشب چیز خاصی باید بخورم یانه ؟ واینکه ...

عزیزم چیزخاصی نمخاد بخوری فقط امشب تاصبح کیسه اب گرم بذار رو شکم و رحمت. انتقال اصلا درد نداره..منم میترسیدم ک دردناک باشه ولی خداروشکر عین همون.معاینه. ساده بود ک همه میگفتن

سلام مامان خانومی این تیر کشیدنا میتونه علامت خوبی باشه چون من  تو دوران انتقالم این درد و داشت ...

سلام عزیزدلم.از همون اولش داشتی؟من روزای اولمه اخه.اخ یعنی نی نیام دارن بهم علامت میدن😍😍😍

عزیزم چیزخاصی نمخاد بخوری فقط امشب تاصبح کیسه اب گرم بذار رو شکم و رحمت. انتقال اصلا درد نداره..منم ...

نفسی 

شماکجاانتقال دادی؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
اره من کلا تمام واکنشا سمت راستمه   سشنبه ب امید خدا

از الان تبریک میگم بتای تپلتو مامان خانمی😍😘

سلام. بچه ها من ماه پیش پانکچر شدم . ولی قرار شد بعد عید انتقال بدم. بعد یه کم گونال اف مونده بود در ...

میشه بپرسم پانکچرتون کجابوده وهزینه ش چقدرشد؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام بچه ها برای انتقال جنین فیریز قبلش دکتر چه داروهایی میده؟چقدر زمان میبره از اولین مراجعه تا انت ...

عزیزم روز دو یا 3پری میری سونو ببینه کیست نباشه و داروها شروع میکنه ی هفته بعد هم میری واس ضخامت و هرروزی ضخامت اکی بود چندروزبعد انتقال میده..من سه بار سونو داشتم کلا تا انتقال و روز21 انتقال دادم

سلام عزیزدلم.از همون اولش داشتی؟من روزای اولمه اخه.اخ یعنی نی نیام دارن بهم علامت میدن😍😍😍

شدیدا دارن علامت ما اومدیم ر میدن.چراغ سبز میزنن.برات چشمک میزنن.

ان شاالله مامانی گلم

شماکجا پانکچر کردین وانتقال دادین؟

نفسی  شماکجاانتقال دادی؟

عزیزم.من شیراز