2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
وااای عزیزم ممنون باز هم دلم قرص تر شد مطمینم که این بچه هااا حسابی در آغوش خداوند جای دارن و هر جا ...

عزيزم وقتي شما بهش ميگيد كه پدر و مادر بيولوژيكش نيستيد ديگه اون خودش ميتونه تصميم بگيره و قطعا براساس تربيت شما و شرايطش بهترين تصميم رو ميگيره ، حالا ناراحت نشيا يه چيزي بگم بخندي يك دفعه يك دوست مثل جواد نداشته باشه بعد از چند سال بياد سراغش نميدونم سريال بچه مهندس رو ديدي يا نه . 😂😂😂

سلام دوستان عزیز خوب هستید.من الان روز پنجم انتقال جنین هستم و هیچ علائمی هم ندارم توروخدا دعا کنید ...

به سلامتی و خبر خوش باشه عزیزم 

انشالله که یه بنای مثبت خوب می گیری. 

عزیزم می تونم بپرسم که شروع تشکیل پرونده ات کی بوده ؟؟ می خوام ببینم تا انتقال چقدر واست طول کشیده 

من تازه وارد پروسه اش شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان هر وقت تونستید جواب این پست منو هم بدید ممنون میشم سلام به همه من دوباره یه مشکلی پیدا ک ...

عزیزم من بارقبلی که سوالتو پرسیدی خواستم جواب بدم اما چون مطمئن نبودم چیزی نگفتم  .

دقیقا خاطرم نیست ولی فکر کنم آناجون قبلاً گفتن چون پروژسترون باعث غلظت خون میشه وآنوکسایاهپارین باعث رقیق شدن خون ، بهتره ۲ساعت فاصله داشته باشن

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام دوستان، من سه روز پیش میکرو شدم امیدوارم منو توی جمع خودتون بپذیرید. ان شاءالله بهترین ها برای ...

سلام عزیزم خوش اومدی 🍃🍃🍃ان شاالله به زودی خبر مامان شدنتون رو توی این گروه بذارید😘😘😘😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
قربونت برم خدا کنه خوب باشن من دوشنبه ازمایش دارم دل تو دلم نیست،هر وقت دعا میکنم شما و دختر فروردین ...

الهی بارداری هممون تا بغل گرفتن فرشته هامون ادامه داشته باشه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
دوستای مهربون تر از خواهر🍀❤🍃 من سونوی اول که رفتم دو تا ساک دیده شد و هردو ضربان قلب داشت...❤ حدو ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دست خودم نیست.....

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

مدتی سعی کردم بکارام برسم....

.نبودم الانم اصلا از لحاظ روحی عالی نیستم..

مرجان جون لابلای پستا دیدم خیلی حالم بدتر شد.....

تو خودت کنار اومدی با هاش اما من دایه دلسوزتر از مادر شدم😓😢😢😢😢😢😢😢

خیلی خبر بدی بود برام......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
الهی بارداری هممون تا بغل گرفتن فرشته هامون ادامه داشته باشه

انشاله

تو و نفسی و مونیکا خوش خبر خوش بتا باشید

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
به سلامتی و خبر خوش باشه عزیزم  انشالله که یه بنای مثبت خوب می گیری.  عزیزم می تونم بپرس ...

تقریبا یکسالی میشه شروع کردم هرسوالی داشتید بپرسید در خدمتتون هستم گلم ان شاالله شما هم به زودی جواب میگیری

انشاله تو و نفسی و مونیکا خوش خبر خوش بتا باشید

انشاءلله مریم جون این ماه خودتم خوش خبری برامون

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه هاامروز دوتا از دوستامون تکرار بتا داشتن خبری نشد ازشون

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دست خودم نیست..... 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 مدتی سعی کردم بکارام برسم.... .نب ...

عززززیزم😍🌸❤

فدای دل مهربونت🍀

ببخشید باعث ناراحتیت شدم..

ان شاءالله که بعد از این فقط خبرهای شاد تو گروه ببینیم😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

سلام دوستایه گلم

من این هفته انتقال دارم اگه همه چیز اوکی باشه امروز یازدهمه سیکلمه پریودم کاملا تموم شده بود امروز یکم تو ترشحاتم رگه های خونی هست طبیعیه؟🤔

به خاطره استرادیوله یعنی؟

دوشنبه دکترمو میبینم ولی فکرم مشغول شده 😕

وااای عزیزم ممنون باز هم دلم قرص تر شد مطمینم که این بچه هااا حسابی در آغوش خداوند جای دارن و هر جا ...

آتريسا جون واقعا اينو از ته قلبم مى گم اگه الان بيان بهم بگن فلانى ها مامان و باباى واقعى تو هستن و مولتى ميلياردر هم باشن و بهترينها تو دنيا هم باشن باور كن يه تار موى مامان و بابامو با اونا حاضر نيستم عوض كنم

عزيزم واقعا بچه عشق رو از جايى ياد مى گيره كه بهش محبت بشه مهم نيست تو به دنيا نياريش اون تو رو براى هميشه مادر خودش مى دونه نگران آينده نباش

با اين قلب بزرگى كه دارين شك ندارم بهترينهارو براش فراهم مى كنين و اگه دو فرداى ديگه كسى ادعاى پدر و مادريشو كنه باور كن براى اون دختر هيچ ارزشى نداره 

از خدا مى خوام به خاطر قلب بزرگتون بهترينها در مسير راهتون قرار بگيره و وجود اين پرنسس زيبا زندگيتونو پر از عشق و آرامش كنه عزيزم🙏🏼🌸💕