2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ادرس یا اسم جایی که رفتی میشه بگی

من کرج رفتم .درمانگاه بهبد تو خیابون طالقانی کرج.

کسایی هم که میخواستن درد نداشته باشن یه20تومن یا70تومن گرونتر براشون میفتاد....اما دکترسونوگراف بهشون میگفت برین پولتون رپس بگیرین خودم مراقب هستم که درد نداشته باشین  

من برج5 امسال عکس رنگی گرفتم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سهیلا جون دکتر عارفی مکمل بهت چی داده؟پردنیزولون میخوری؟

اصلاهیچ مکملی نداده.مستقیم به سوی پانکچر...حتی پرد هم نداده

انگارباید خودشخص عاقل باشه ومکمل خورده باشه وخودش ر تقویت کرده باشه.

امادکتر طرازی بهم قبل پانکچر،پریناتال نوشت که بخورم امامعده م ر اذیت میکرد

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم چیزخاصی نمخاد بخوری فقط امشب تاصبح کیسه اب گرم بذار رو شکم و رحمت. انتقال اصلا درد نداره..منم ...

مرسی عزیزم فقط یه سوال شما هم روزی که رفتین انتقال بدین هنوز درد شکم واینا رو داشتین ؟یا اصلا نباید درد داشته باشی توناحیه شکم وگرنه انتقال نمیدن ؟

اخه من درد شکم دارم هنوز

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇

خانوما میشه جواب بدید نگرانم
خانوما من قرار بود اینماه برم واسه میکرو دکترم گفته بود قبلش همینجا تو شهرمون به دکتر برم برام سونو رحم واینا بنویسه که بررسی بشه من آخرین پریود 26 آبان بود منتطر بودم پریود بشم که برم واسه میکرو که تا این ماه نشدم رفتم همینجا دکار بذام سونو نوست که ضخامت آندومترم 16 بود چندتا فولیکول 456 تو تخمدان چپم بود ویه فولیکول 23 و567 تو تخمدان راستم بود که لوله راستم بخاطر خارج رحم عفونتی شده دکتر گفته دیگه به درد من نمی خوره دکتر که سونوم دید گفت یه فولیکول خوب داری میخ ای بهت hcgبدم که آزاد بشه وگرنه میخواست پروژسترون بده که پربود بشم که گفت توکل به خدا hcgمیدم بزن شاید گرفت که منم 21 بهمن زدم چند روز درد کم داشتم ولی امروز خیلی شدید شده انگار همین الان دارم پریود میشم ببخشید الان دستشوییم رفتم دو تکه خونه ازم اومد کم خیلی میترسم نمی دونم دارم پریود میشم یا خدای نکرده بخاطر لولمه چیکار کنم حالا از کجا بفهمم یع الان امکانش هست که بخوام پریود بشم با وجود زدن hcg

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مرسی عزیزم فقط یه سوال شما هم روزی که رفتین انتقال بدین هنوز درد شکم واینا رو داشتین ؟یا اصلا نباید ...

عزیزم.من انتقالم.فریزبود نه دردی نداشتم..شما مگه انتقال فرش هستی ک درد داری؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم منتظر باش اگه پری نشدی آز بده انشالله ک بارداری.اگه نه ک برو سونو انجام بده حتما.نکنه کیست باش ...

مرسی. بی بی گذاشتم منفی بود ، ترسم فقط از کیسته.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
ن عزیزم سرخود نمیشه دکتر باید دارو بده ولی داستینکس خیلی زودتر تاثیر میزاره

ممنونم عزیزم😘

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

سلام دخترا

خوبین؟ خوشین؟

من امروز رفتم سونو آنومالی..... همه چی خوب بود خدا رو شکر.... فقط تو بطن چپ رسوب کلسیم داشت. دکتر گفت باید آزمایش خون و اکو قلب رو انجام بدم

کسی در این مورد چیزی میدونه؟ کسی اینجوری بوده بخیر بگذره بعدش؟