2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
سلام دوستان من امروز هفدمین قرص ال دی رو باید بخورم واز امروز سینا فکت جهت انتقال جنین فریز بای ...

عزیزم بستگی به ضخامت رحمت داره،اصلا نمیشه حساب کرد ،مثلا من اینبار۱۷سیکلم انتقال داشتم اما انتقال قبلی۱۱سیکل ،توی هردوبارم روز۲۱سیکل قبلم میکرولین تزریق کرده بودم پس اصلا قابل محاسبه نیست

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

سلام عزیزان ....من امروز روز ۶ انتقالمه ولی هیییییییچ علامتی ندارم بعضی وقتا فکر میکنم که اصلا دکتر انتقال داده برام یانه؟مخصوصااینکه دوروز سرفه های شدید گرفتم 😓منی که خیلی دیربه دیر مریض میشم اددددد از روز سوم انتقال شروع کردم به سرفه😯 بار دوممه که میکرو میشم ..بنظرتون علایم از کی میاد سراغم ؟امیدی هست😑؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به فال نیک بگیر خیلی ها با این حال مامان شدن فقط سرما نخور  انشالله همه چی تو دلت داره خوب پی ...

مرسی قربونت برم از حس خوبت ، دو سه روزه عصرها بدن درد و لرزدارم شوهرم از داروخونه پرسید گفت احتمالا از عوارض پروژسترونه حالا امیدوارم واسه من از علایم بارداری باشه😍😍😍 خیلی محتاجم بدعا دوستم🍃

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام عزیزان ....من امروز روز ۶ انتقالمه ولی هیییییییچ علامتی ندارم بعضی وقتا فکر میکنم که اصلا دکتر ...

سلام عزیزم منم متاسفانه دچار سرفه خشک شدم سعی کن کمتر حرف بزنی که گلوت خشکتر نشه ، من از دکترم پرسیدم گفت مهم اینه اون لحظه انتقال سرفه نکنی ، ابنشاسته رقیق بخور ، منم هیچ علایمی ندارم چهارشنبه انتقال دادم منم صبحها فکر میکنم .... 😞😞😞

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
الان برای انتقال جنینام مشکلی پیش میاد؟

پرولاکتین زود درمان میشه عزیزم.کی انتقال داری؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم نوشته مورفولوژی ۹۸/. Ab 

عزیزم آبنرمالش 98 درصده یعنی 98 درصد اسپرما شکل غیر نرمال دارن و فقط 2 درصد نرمالن.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
میفهمم،اینکه یه مدت نرم سراغ درمان و اینکارا بنظرت این بده یا ن؟زمان ازدستم میره یان؟من ذخیرم قبل پا ...

صدف جون بنظر من درمان عقب ننداز ،من شرایط مثل شماست ذخیرم ۱ هستش و میخام دوماه مکمل بخورم بعد سیکل شروع کنم

شما با ذخیره ۹/۰چند تا جنین داشتی ؟فریز  داری؟

سلام دوستان من امروز هفدمین قرص ال دی رو باید بخورم واز امروز سینا فکت جهت انتقال جنین فریز بای ...

بستگی داره چند روز بعددقطع ال دی پریود بشی ،مثلا من یک هفته بعد ال دی پری میشم ، انتقال جنین معمولا از ۱۶ پری تا ۲۰ یا ۲۱انتقال میدن اگه ضخامت آندومتر زودتر به حددنرمال برسه جنین  انتقال  میدن

سلام آنا جون جواب آز فریتینمو گرفتم ۱۴ رنج نرمال ۵ تا ۱۵۰  لازمه ففول بخورم؟

قرص ایزی آیرون بگیر شبی یه عدد بخور، خیلی عالیه، منم 15 بودم دکتر گفت حتما این دارو بخور 

سلام آناجون من امروز رفتم سونوگرافی روز نهمم بود تخمدان راست ۱۲فولیکول از ۱۰ تا ۱۵ و تخمدان چپ ۱۰ تا فولیکول از ۱۲ تا ۱۵ باز هم بهم گفت ۲ عدد منوگون و ا عدد گونال وستروتاید امروز تزریق کن که کردم وفردا باز برم واسه سونو میخام بدونم با این شرایط وتعداد فولیکول ها من هایپر میشم آیا چون چندنفری ودیدم تو مرکز که هایپر شده بودن وحالشون بد بود من خیلی ترسیدم لطفا راهنماییم کن مرسی عزیزم

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
به خدا من اگه ۹ تا جنین با کیفیت داشتم تا روز انتقال میخوردم و میخوابیدم و عشق و حال میکردم تا نی نی ...

گلم سه بار پانکچر کردم، بار اول هشت تا تخمک پوک سری دوم همه بی کیفیت جنین شدن ولی کیفیتشون متوسط بود که نگرفت، این سری یک سال و خورده ای به خودم زمان دادم از قرص مکمل گرفته تا ورزش و کنترل استرس و... از هفت خان خودمو رد کردم و اومدم تهران چون من خوزستانم  و.. تا پانکچر سوم و انجام دادم، به همین خاطر خیلی رو همه چیز حساس شدم

سلام عزیزان ....من امروز روز ۶ انتقالمه ولی هیییییییچ علامتی ندارم بعضی وقتا فکر میکنم که اصلا دکتر ...

عزیزم منمروز۷انتقالم وهیچ علامتیم ندارم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
صدف جون بنظر من درمان عقب ننداز ،من شرایط مثل شماست ذخیرم ۱ هستش و میخام دوماه مکمل بخورم بعد سیکل ش ...

بهم گفتن هشتا جنین که دوتاشو انتقال دادن گفت شش تاشو فریز میکنی اما همسرم ک رفت برا فریز نوشته چهارتا جنین فریز نمیدونم چطوریه.

من اصلا نمیدونم مکمل باید چی بخورم اونا هیچ مکملی نمیدن من قبلا خودم سرخود ی مقدار ویتامین Dو رویال ژل خریدم و نامرتب خوردم.

ازطرفی آزمایشای تکمیلی ک آنا میزاره رو انجام ندادم هنوز و از طرف دیگه نمیدونم مرکز قبول میکنه سرخود برم ازمایش بدم یا ن

نمیخوام دوباره بدون بررسی های ایمنی انعقادی و بدون خوردن مکمل و بدون خراش یا پی ار پی باز برم برای انتقال فعلا از نظر هزینه توانشو نداریم هرچی داشتیم دادیم

دلیلش چیه میگی زود برم دنبالش بخاطر ذخیرم یا چیز دیگه؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان