2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
ینی همه آزمایشای تکمیلی ک آنا میزاره رو انجام دادی؟ همه چیرو بررسی کردی؟خراش اندومتر و پی ار پی ام ...

خراش اندو داشتم ولی پی آر پی نه

دیگه چنین ندارم ۹ تا جنین خوب سه بار انتقال دادن و زحماتم هدر رفت،کاش اینجا مثل کشورای اروپایی هر بار یه جنین انتقال بدن، با انتقال یه قبیله جنین میخان آمار مثبتشون بالا ببرن 

سلام عزیزم کاش دست کم اثر داشته باشه محیا آروم بشه عزیزم سوماتوتروپین در واقع هورمون رشد هست... حا ...

ممنونم عزیزم که برام وقت گذاشتی😘😘😘ان شاالله که گل پسرت رو به سلامت بغل بگیری🤗

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم آخه... من یادمه به دکترم گفتم برام پی ار پی کن گوش نکرد،سری اول گفتم ای یو ای نمیخوام گوش نک ...

غصه نکن خواهر من که پی ار پی هم کردم و نشد. اثراتش هنوز مورد تایید همه دکترا نیست

دلم برای دوغ و ماست ضعف میره. ولی معده ام ضعیف شده. اینا رو که میخورم ترش میکنم. دیگه بعضی وقتا که ب ...

آها... من فقط دوغ.‌ ماست علاقه ندارم.. جای توام میخورم پس😚 تا درد معده نیومده سراغم.😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ممنونم بخاطر انرژی مثبتی ک بهم دادی❤ درد دارم.طبیعیه؟

چه نوع دردی داری؟

تعداد تخمک هات زیاد بودن؟

معمولا بعد انتقال درد نیست

در حد گرفتگی زیر دل و کمر درد گاهی ممکن معده هم اذیت بشه

اما قابل تحملِ

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نازنین جون ممنونم🙏🙏

خواهش می کنم عزیزم😘😘😘😘😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
دوستای گلم سلام من امروز روز چهارمم ولی از ظهر انگار استخوان درد گرفتم و گاهی کمی لرز میکنم ، خونه ه ...

به فال نیک بگیر خیلی ها با این حال مامان شدن

فقط سرما نخور 

انشالله همه چی تو دلت داره خوب پیش میره مامان خانم😍

جدی؟پس قبلش نباید بخورم؟کاش نمیخوردم تا همون چهارشنبه.حالا فردا زنگ میزنم میپرسم ازشون بچه ها هرکی ...

خاکستری قرار نشد واسه هر چی نگران بشی و هول کنی

نترس یا باید میخوردی یا نه... یه ویتامین ساده ست آروم بگیر راهی که جلوت داری فقط با صبوری و آرامش قابل تحملِ 😍

محیا جان از همسرم پرسیدم گفت یه هورمونی هستش که فیدبک منفی به هیپوتالاموس میده  اونم دیگه gnrh ...

مرسي آزي جون خيلي محبت كردي😘😘، يعني اينكه گفته هر ٢٨ روز يكبار تزريق كنم چون اثرش بيست و هشت روزه س، ممكنه اثرش بيشتر از ٢٨ روز باشه؟؟ آخه من تصميم دارم ديگه تزريق نكنم چون خيلي حالمو بد كرد و به هيچ وجه نميتونم تحملش كنم،،، ممكنه بپرسي حالا كه ٢٨ روزه هستش و من فقط يكي تزريق كردم اونوقت  اگر خداي ناكرده بيشتر تاخير داشته باشم يعني بيشتر از دو ماه، اونوقت چه طوري ميتونم پريود بشم؟ با تزريق پروژسترون؟؟؟

آزي جون البته پروژسترون سر خود نميزنم منظورم از پرسيدن اين سوال اينه كه احساس ترسي كه از پريود نشدن ايجاد شد توي وجودم يه كمي كمتر و كمتر بشه تا بدونم راهي هست اينقدر اذيت نشم

...
سلام  بچه ها من شبی که انتقال دادم جگر خوردم... نمی دونستم ضرر داره امروز چهارمین روزه. .خیلی ...

نوش جونت الان نگرانی از اون چند تا دونه جیگر ضررش بیشتره

نترس با یه بار هیچی نمیشه

من روزی که قرار بود برم خراش رحم یکی از عزیزان همسرم به رحمت خدارفتند فکر کنید من وسط گریه وکلی مهمون...با چه سختی تنهایی پاشدم رفتم مطب وخراش رحم انجام دادم چون اگر نمی رفتم سه ماه انتقالم عقب می افتادوبرگشتم ویه ساعت این وسط نبودم تازه بعدش هم کلی کار کردم توی مراسمهای این چند روز، خدا فقط بهمون کمک کنه تا این سختیها از یادمون بره

حالا دوروزه موقع دفع ادرار آخرش یه درد بدی می پیچه توی مجرای ادرار ،این درد رو بعد پانکچر هم داشتم اصلا نمی دونم چیه؟

دکترم نبود رفتم یه دکتر زنان برام آزمایش نوشت ولی آزمایشگاه گفت کشت ادرار سه روز طول میکشه

حالا دکتر زنان گفت شروع کنم تالیدیک اسید خوردن وبعد با جواب آزمایش پیشش برم البته معاینه هم کرد که گفت عفونت زنانه ندارم

حالا من نمی دونم واقعا این درد از چیه ؟به خاطر خراش رحمه؟دوستانی که خراش داشتید دردی بعدش نداشتید؟؟؟

خراش اندو داشتم ولی پی آر پی نه دیگه چنین ندارم ۹ تا جنین خوب سه بار انتقال دادن و زحماتم هدر رفت،ک ...

میفهمم،اینکه یه مدت نرم سراغ درمان و اینکارا بنظرت این بده یا ن؟زمان ازدستم میره یان؟من ذخیرم قبل پانکچر ۰.۹بود الان نمیدونم چیه

و نمیدونم بدون دارو تخمدانام خوب عمل میکنن یا ن،چون ذخیرمم پایینه و مورفولوژی نرمال همسرم پایینه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام آنا جون جواب آز فریتینمو گرفتم ۱۴ رنج نرمال ۵ تا ۱۵۰  لازمه ففول بخورم؟

این چه آزمایشیه؟برا چی انجام دادی؟جزء آزمایشاییه ک آنا میزاره همیشه؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان