2777
2789

برای هر مسئله ای یه عالمه راه و دلیل میاد تو ذهنم ولی نمیدونم کدوم و انتخاب کنم و از تصمیم گیری فرار میکنم حتی برای مسائل ساده ، نمیدونم چطوری بگم ولی برام عذابه کاش برای هر مسئله ای یه راه و یه دلیل وجود داشت ادم گیج نمیشد من الان چطوری انتخاب کنم قدرت انتخاب و تصمیم ازم گرفته شده😭😓

خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان درگیر چه مشکلی هستی بگو تا بگیم

یکی از بزرگ ترین مشکلاتم سردرگم بودنه تشخیص ندادن خوب و بد یا هرچیزی 🥲

ببین فایده کدوم بیشتر و بهتره همون انتخاب کن

این روش خوبیه

ولی هر کسی یه چیزی میگه نمیفهمم کدوم بهتره

چند تا راه حل و انتخاب رو بنویس رو کاغذ شانسی یکی رو بردار بعد اگه اینطوری بودی که نه این خوب نیست و ...

اره خیلی ممنون راه حل خوبی به نظر میاد 🥲

منم الان سر دوراهی ام 

یکم طلا دارم ۱۵گرم 

نمی‌دونم بفروشم آیفون بخرم یا نگه دارم 

اولا که می‌دونم خورد خورد طلا رو میگیرم دوباره .بعد الآنم یجوری ان که هیچیم به هیچیم نمیاد و اصلا قشنگ نیستن 

ولی میگم طلا پس اندازه

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

هیچکی تو شرایط شما نیس...بید خودت فکر کنی بقیه ی نظری میدن اما خودت بهتر از همه میتونی تصمیم بگیری.مشورت بد نیس اما تصمیم آخر با خودت باشه

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی...