2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046214 بازدید | 684504 پست
بچه ها من جای آمپولهای هپارینم بعد یک ماه هنوزم جاش خیلی کم سیاهه رو دستم ینی کامل رفته ها فقط سایه ...

من دور ناف میزدم . آخریش رو ۲۳ دی زدم. جای نقطه هاش مونده اما کبودیش رفته. کلا شکمم کبود بود حالا نمیدونم بخاطر گونال بود یا این

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
آخيشششش خيالم راحت شد ميترسيدم چارش پروژسترون نباشه، خدا رو هزاااار مرتبه بينهايت بار شكر، الهي ...

عزیزم انشالله که همیشه ارامش داشته باشی و بزودی نتیجه زحماتت رو بگیری و دلت شاد بشه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ميبيني مامان سبحان، دارم قطره قطره آب ميشم اينجوري،، بابا اصلا ما نخواستيم ميكرولين، همون سيكل معمول ...

عزيزم ميكرولين اگر يك چيزي مثل ديفرلين يا دكا باشه كه من هم توي سيكل انتقال آخرم داشتم و سر موقع هم پريود شدم نميدونم شما چرا اينقدر ميترسي واقعا . 

شما ذخیرت چند بود عزیزم،کلا نظر نصر چی بود راجع به میکروت؟؟

من مشکل ذخیره ندارم عزیزم 

میکرو بخاطر نداشتن لوله فالوپ انجام دادم چون سری قبل خارج رحمی شدم و لوله هام از دست دادم

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
خدایا شکررررر.....  انشالله همه جنینات عالین و به سلامتی با انتقال بعدیت حتما حتما حتما مامانی ...

قربونت برم مهربون ممنونم انشالله😍😍😘😘

من مشکل ذخیره ندارم عزیزم  میکرو بخاطر نداشتن لوله فالوپ انجام دادم چون سری قبل خارج رحمی شدم ...

عزیزم ایشالا که مامانی حتما،چند تا تخمک داشتی؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم ایشالا که مامانی حتما،چند تا تخمک داشتی؟؟

عزیزم ماه من آذرماه انجام دادم ۲۵ تا فولی داشتم که ۲۰ تاش very good بودن اما بدلیل مشکل داروی آخر که برای آزادسازی تخمک هست تخمکام آزاد نشدن 

اینسری هم ۲۳ تا فولیکول داشتم که ۱۳ تا جنین شدن

عزیزم ماه من آذرماه انجام دادم ۲۵ تا فولی داشتم که ۲۰ تاش very good بودن اما بدلیل مشکل داروی آخر که ...

الهی شکر عالیه،ببخشید هی سوال میپرسم چه مشکلی داشت امپول،یعنی تقلبی بود؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

سلام دوستان من امروز هفدمین قرص ال دی رو باید بخورم واز امروز سینا فکت جهت انتقال جنین فریز باید تزریق‌کنم کسی می تونه برام محاسبه کنه به طور تقریبی کی روز انتقالم میشه ممنون میشم