2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046257 بازدید | 684508 پست
سلام خانما دکترم بهم امپول انوکسپارین داده که دور نافم بزنم حالا موندم 45 درجه بزنم یا 90 درجه؟ پرست ...

عزیزم چند بار بزنی عیار دستت میاد..... 

اگه شکمت تپله نود بزن ولی اگه لاغره زاویه رو کمتر کن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نوع عملکرد شو نمی‌دونم، ولی به این نکته توجه کن وقتی وارد سیکل  میکرو میشی عملاکارکرد تخم ...

يه مشكلي كه هست مشكل كيفيت تخمكام بود كه توي ي وي اف قبلي گفتن ضعيف بوده و يه بار يه دكتري گفت تنبلي باعث ضعيف شدن تخمك ميشه و حالا از اين ناراحتم كه اين تنبل تر كنه و بنابراين كيفيتو...

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی میترسم ماهی جون، دلم میخواد همه چیز صد دز صد باشه، و کوتاهی نکنم چه قبل چه تو بارداری و مشکلی ب ...

عزیزم تواین دنیا مانمیتونیم همه چیزو تحت کنترل بگیریم،کی می‌تونه قطعی بگه جنینات مشکل دارن یااصلا خدایی نکرده مشکلم داشته باشن چه تضمینی هست که شمااینکارو نمی‌کردی جنینات سالم میموندن،توکل کن به خدا باور کن که هیچ دستی بالاتر از دست خدانیست،انقدر با جنینات بدتا نکن،ان شاءلله به دنیا اومدن بهت گله میکنن میگن مامان ما تا تقی به توقی میخورد میخواست ماروبندازه سطل آشغال😅😅

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلاااااام دوستای گلم،خوووبین خوشین سلامتین..چ خبرا...ببخشید چندروز نبودم..همسر جانم اجازه نمیداد از ...

به سلامتی عزیزم..... 

تیکرت تقریبیه ولی انشالله مادر شدنت قطعیه..... 

این به اون دررررر..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم فکر کنم بتونی اما بازم زنگ بزن ازش بپرس....  شماره شو مگه نداری؟؟؟؟

نه عزیزم شماره خودشو که ندارم چون من میرم ابن سینا پیشش جواب پاتولوژیم بیاد دوباره میرم پیشش تا خودش تایید نکنه نمیخورم از ی طرفم من اصلا یادم نبود بهش بگم من وقتی ال دی میخورم لکه بینی دارم

خدا جونم شکرت...
عزیزم آندومتریوز لاپاروسکوپی شدم,مطمئنی گلم؟بدون وقفه ها یعنی پریود نشم

عزیزم اصولا بعد لاپرا دکا یا امثالهم میدن چند ماهی پریود نشی ولی خوب من چون بلافاصله میخواستم انتقال بدم ذخیرمم پایین بود نزدم و یه دوره پریود شدم و بعدشم مامان شدم..... 

هانا جونم ویتامین B و اینا مربوط به ایمنیه یا انعقادی؟

انعقادی.... 

فکرکنم اونجا آ اس آ رو به همه میدن اینجا بکمپلکس رو! من خودم جرات نمیکنم چیزیو پیشنهاد بدم به دکترم ...

اره ولی آ اس آ رو اکثر مراکز میدن ولی مهم نیس چون فقط رقیق کننده اس نقش آنچنان مهمی نداره نگران نشو، منم تو همین تاپیک دیدم چند نفر فرتیل سی ام خوردن مثبت شدن منم گفتم یه حرکتی بزنم 🤭

آخی منم انتقال اولمه.منم امید زیادی دارم‌ ان شاالله که هیچکس ناامید نشه توی این مسیر.توکل به خدا عزی ...

اره عزیزم من بلافاصله برمیگردم و اعتقلدم اینه بخاد بگیره میگیره همون لحظه اول که وارد بدنم شد تقسیمات سلولی رو ادامه میده کاری ب رفتن من نداره، فقط کمی مراعات میکنم حتی میخام آشپزی هم بکنم نمیخام زیاد زوم کنم روند عادی زندگی رو میکنم و توکل میکنم ب خدا

آنا جان سر دختر من اومده تو لگن ...۳۶ هفته و۴روز هستم تا۱۴ روز دیگه میخوام صبر کنم برای زایمان ...می ...

عزیزم تجربه نکردم اما هر چیه انشالله به سلاکتی و راحتی صحیح و سالم بغلش کنی......

به خودت استرس نده میدونم غیر ممکنه اما کمترش کن.....

بله استفاده كن عنبرنسا چيكارس بنده ي خدا فك كن عروس كدخدايي و توي دِه باردار شدي و روزي ١٠دقيقه گو ...

نه عزیزم چرا ناراحت بشم خوشحال میشم نظر همه رو بشنوم، اخه میگن دود بعد ریه وارد خون میشه از خون به همه جا میره

سلام مهربونا🍀☘🍃 میگم میتونم دوغ بخورم؟ دلم لک زده براش 😃 قرمه سبزی چی؟؟؟؟

عزیزم من سر دخترم طبعم سرد بود دوغ نمیخوردم اما خوب سر پسرم همش گرمم بود حسابی تلافی کردم.

سلام مهربونا🍀☘🍃 میگم میتونم دوغ بخورم؟ دلم لک زده براش 😃 قرمه سبزی چی؟؟؟؟

قورمه هم من کلا میخوردم.....