2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منی که عقد کردم کسی ب جز ابجیم پاگشا دعوت نکرد

من عقد کردم بخاطر اینکه پدر و مادر عروس و داماد را هم باید دعوت می کردند پاگشا کردند اما واسه عروسی فقط خواهرم دعوت کرد تازه خانواده شوهر پاگشا نکردند هیچ 2 ماه بعد از عروسی می گفتند هممون را دعوت کن رابطه خواهر برادری زیاد بشه☹️

منی که عقد کردم کسی ب جز ابجیم پاگشا دعوت نکرد

منم چندماهه ازدواج کردم فامیل مادرم و بیشتر اقوام همسرم شهر دیگه هستن فعلا نشده پاگشا ،

فامیل بابا از عمه عمو بگیر تا بچه هاشون که همه را ما پاگشا کردیم قبلا، یکی ما را پاگشا نکرده🫤 نه اینکه فکرکنی روابط تیره هست ها، نه ، اتفاقا بعضی هاشون خوب بلد بودن سر ازدواج بچه های خودشون بگن پاگشا کنید و هدیه فلان بگیرید و.. 

حالا به من که رسیده و اولین فرزند خانواده هستم که ازدواج کردم هیچکس پاگشا نکرده بعد. از نزدیک ۹ ماه 🥴 راستش اوایل برام سوال بود چرا، الان دیگه باهاشون ارتباط خاصی ندارم چون پاگشا گردنه مهم نبود برام، بلکه فهمیدم وقتی پای منافع خودشون وسطه فقط ادمو می‌خوان . به همسرم گفتم من فامیل بابا دیگه ندارم راحت 🤣🤣 اونم گفت بهتر والا