2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
مرسی از پاسخگوییت دوست جون ولی تو دلم احساس درد دارم بعضی مواقع مثه اینکه نزدیک پریودی باشه همچین چ ...

اوووه دختر جون اگر احساس گرفتگی داری دکتر برو ممکن عفونت کرده باشی

این رو تو پیغام قبلی نگفتی 

و خواهشا عفونت ها رو جدی بگیرید که کلی دردسر ایجاد میکنن

درمان عفونت خیلی ساده ست اما اگر جدی نگیرید عواقب خیلی خیلی بدی براتون ایجاد میکنه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
راستی یچه ها بعد از منفی شدن چند وقت بعدش دوباره انتقال میدن ؟!؟؟؟؟؟  اخه به من هیچ استراحتی ن ...

الهامى خيلى متاسفم از منفى شدنت اما مطمينم به هدفت مى رسى

عزيزدلم به من ماه اول كه پانكچر داشتم و انتقال و منفى شدم فقط گفتن بايد بعد يه پريود برم براى انتقال بعدى اما از انتقال دوم كه سيكلم نچرال بود گفتن ديگه اصلا لزومى نداره صبر كنى و از همون ماه كه پريود مى شم مى تونم براى انتقال برم

اينجا بهم مى گفتن مى تونى بياى از ماه بعد اما هر چى خودت دوست دارى و هر وقت آمادگيشو در خودت مى بينى تا پويود مى شدم بايد آنلاين فرم پر مى كردم كه شدم و همه اطلاعات رو طبق نوشته ها وارد مى كردم نهايت ١ روز بعدش زنگ مى زدن وقت مى دادن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم پس بهم ازمایشش رو نداده نمیدونم ازش بخوام میدن یانه

اينجا كه به هيچ وجه بهم آزمايشهاى ايمنى و انعقادى رو ندادن 

تا جاييكه مجبور شدم برم ايران انجام بدم اما خودتو خسته نكن ايران هم انجام بدى قبولش ندارن مخصوصا ايمنى هارو 

اينجا كه به هيچ وجه بهم آزمايشهاى ايمنى و انعقادى رو ندادن  تا جاييكه مجبور شدم برم ايران انجا ...

هانا جونم ویتامین B و اینا مربوط به ایمنیه یا انعقادی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه عزیزم من بعد زایمانم داشتم...  من بعد پانکچر چون سریع میخواستم بردار بشم و ذخیرمم کم بود ند ...

آنا جان سر دختر من اومده تو لگن ...۳۶ هفته و۴روز هستم تا۱۴ روز دیگه میخوام صبر کنم برای زایمان ...میگم نکنه تو این مدت بچه پایینتر بیاد و کارم ب زایمان طبیعی بکشه؟ یا اگر هم پایینتر بیاد باز هم سزارین میشم و ربطی ب پایین اومدن بچه نداره سزارین؟ 

آنا جان سر دختر من اومده تو لگن ...۳۶ هفته و۴روز هستم تا۱۴ روز دیگه میخوام صبر کنم برای زایمان ...می ...

یعنی این استرس تا لحظه ی آخر باهامونه ها😑

عزیزم ان شاالله دخترتو به سلامت به دنیا بیاری 😍😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
یعنی این استرس تا لحظه ی آخر باهامونه ها😑 عزیزم ان شاالله دخترتو به سلامت به دنیا بیاری 😍😘

آره واقعا هر لحظه و هر تایم بارداری استرس داری😒

ممنونم عزیزم ...فعلا ک دارم تحمل میکنم اگه این خانوم قشنگه عجله نکنه برای بدنیا اومدن 

سلام مهربونا🍀☘🍃

میگم میتونم دوغ بخورم؟ دلم لک زده براش 😃

قرمه سبزی چی؟؟؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
إ پس تو ایتالیاییها هم آدم رومخ هست😀 فدات گلم ان شاء الله قبل از سال ۹۸ کلی مامان جدید داشته باشیم ...

اره عزیزمم تا دلت بخواد هست انسان هرکجای دنیا بااشه همینه !! 

الهی آمین عزیزممم 🤲😘🥰

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلاااااام دوستای گلم،خوووبین خوشین سلامتین..چ خبرا...ببخشید چندروز نبودم..همسر جانم اجازه نمیداد از ...

سلام گلم مبارکت باشه،ان شاءلله همه چی عالی پیش بره 🤲

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلاااااام دوستای گلم،خوووبین خوشین سلامتین..چ خبرا...ببخشید چندروز نبودم..همسر جانم اجازه نمیداد از ...

ای جانننننن عزیزدلمممممم تبریک میگم مادر شدنت رووووو❤️🌹😍😍😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻ان شاالله چند روز دیگه جشن ننه شدنت رو میگیریممممممم خودم میام قرررررر🥰🥰🥰🥰

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اره عزیزمم تا دلت بخواد هست انسان هرکجای دنیا بااشه همینه !!  الهی آمین عزیزممم 🤲😘🥰

مهربونِ صبورم چقد ناراحت شدم از منفی شدنت،اما چقد خوشحالم که همیشه قوی هستی و ناامید نمیشی.بهت افتخار‌میکنم و مطمئنم به زودی جواب این همه صبوری و خوبیتو میگیری💚