2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
مستقیم بهم گفت اینجوری نتیجه نمیگیری میخواستم کله اشو نصف کنم 😤اخه دکترم خیلی هم راضی بود !  ...

عزیزم آزت رو باید رنج نرمالشم میزاشتی تا مشخص بشه جوابش چطوره ولی انشالله ک مشکلی نیس.چی رو واژینال بزاری؟در هر صورت بنظرم ضخامت 8 خیلی خوبه،زیادم باشه باز مشکل داره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
چندروز بعدش انتقال داشتی؟اتفاقا منم آخرین سونوم ۸بود دکترمم خیلی راضی بود ۵روز بعدشم انتقال دادم،بنظ ...

اره عزیزم دکترمنم میگفت عالیه اخه این بنده خدا ایتالیایی هست چندبار باهاش بحث کردم الان دقیقا میخواد استرس بجونم بندازه ! 

گلمم اصلا بفکر این چیزا نباش مهم خواست خدا هست که ان شالاه بزودی جشن ننه شدنت رو میگیریم ❤️😍🥰😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون من دیروز رفتم پیش پادمهر بخیه هامو کشید گفت ی ماه ال دی بخورم بعد میتونم برم برای انتقا ...

عزیزم عمل چی کردی؟اگه میخوای بعد از عید انتقال بدی فک نکنم خوردن ال دی تا اونموقه مشکلی داشته باشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم آزت رو باید رنج نرمالشم میزاشتی تا مشخص بشه جوابش چطوره ولی انشالله ک مشکلی نیس.چی رو واژینال ...

رنج نرمالشو نوشته بودن فکرکنم برای من کمه 😑ولی دکترم هیچ چیزی ندادن راستی ارمایش ویتامین دی رو هم بدم ؟

سلام خانما دکترم بهم امپول انوکسپارین داده که دور نافم بزنم حالا موندم 45 درجه بزنم یا 90 درجه؟ پرستار گفته 45 درجه بزن ولی من شنیدم دور ناف باید 90 درجه زد اگه کسی اطلاع داره راهنماییم کنه ممنون میشم 

یعنی مشخص نیست چند روز بعدش؟ آخه پریودام معمولا 30 روزه بوده گفتم شاید تا حدودی مشخص باشه

عزیزم وقتی پروژسترون میزنی یعنی دیگه سیکلت از روال عادیش خارج میشه 

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

تست انتی بادی hivمنفی 

توکسوپلاسما igg.    Igm منفی 

هپاتیت hbv.  Hbsag  هم منفی بودن 

هپاتیت Habcab منفی 

انتی بادیهای hcv منفی 

انتی بادیهای ترپونما منفی 

اوره پلاسما پارووم DNa منفی 

یوراپلاسما اورالیتیکوم dna منفی

————————————————

اینم ازمایش خون هست 

انتی ترومبین ۱۰۳  بود که زده بود باید ۱۲۸ باید باشه دقیق نمیدونم 

استرادیول ۶۶/۷۶ 

پرولاکتین ۲۵/۴

زمان ترومبوپلاستین ۳۵/۶رنج نرمالش ۳۵  

فعالیت پروترومبین   ۰/۹۹ رنج نرمالش 👈۱.۹ 

پروتئن s««««80 رنج ۱۲۳

پروتئن c120رنج 👈۱۴۰ 

قند ۹۰نرمالش ۹۹ 

هموسیستئین ۸:۸۶👈نرمالش ۱۵

سلام خانما دکترم بهم امپول انوکسپارین داده که دور نافم بزنم حالا موندم 45 درجه بزنم یا 90 درجه؟

اگه شکمت تپله ۹۰بزن اگه لاغریو شکم نداری۴۵بزن

اره عزیزم دکترمنم میگفت عالیه اخه این بنده خدا ایتالیایی هست چندبار باهاش بحث کردم الان دقیقا میخواد ...

إ پس تو ایتالیاییها هم آدم رومخ هست😀

فدات گلم ان شاء الله قبل از سال ۹۸ کلی مامان جدید داشته باشیم شماهم یکیشون باشی🤲🤲

سلاااااام دوستای گلم،خوووبین خوشین سلامتین..چ خبرا...ببخشید چندروز نبودم..همسر جانم اجازه نمیداد از گوشی استفاده کنم منم هرچند اعتقادی ب ضرر گوشی ندارم ولی خب ب نظرش احترام گذاشتم...الانم تا پیشم.نیست ی کوچولو گوشی رو کش رفتم     چون خییییییلی دلم واستون تنگ شده بود  خووب از خودم بگم من دوشنبه 

13:43دقیقه رسما مادر شدم.   و دوتا فرشته کوچولو تو وجودم جای گرفتن..الانم ب لطف خدای مهربوون ب خوبی وخوشی داریم روزامون رو سپری میکنیم..التماس دعا دارم از همتون مهربووونا.تیکرهم گذاشتم   ولی تاریخش تقریبی هس بعد انشاءلله درستش میکنم....

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

یکی بگه از الهامی و افسون و بقیه دوستان چ خبر.  پستها زباد بوودفعلا نتونستم بخونم بعد میخونم انشاءلله 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نمیدونم بخدا چی بگم ایشالله که ابن اخرین بار بوده باشه  اگه دوباره دیدم انجام میده از ش میپرسم ...

ممنون عزیزم ،دختر شما هم ایشالا ب سلامتی میاد بغلت

آره دفعه بعد اگه خواست سونو واژینال کنه ب دکترت بگو ،حالا اگه ناراحت نشه خوبه