2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
راستی یچه ها بعد از منفی شدن چند وقت بعدش دوباره انتقال میدن ؟!؟؟؟؟؟  اخه به من هیچ استراحتی ن ...

آخه سیکلت فکر کنم هورمون تراپی آنچنانی نداره شاید برا اینه فاصله نمیدن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان، اگه کسی میدونه راهنمایی کنه، ممنون میشم، من دوره ی پریودم معمولا سی روزه هست و برای این ...

بستگی به بدنت داره معمولا 3 الی 7 نهایت 10 روزه پریود میشی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین ماه پیش اخرین سونو ضخامتم ۸:۱بود  دوستم ته دلمو خالی کرد گفت باید ۱۰ یا بیشتر باشه 🤕

عزیزم نه 8 الی 12 خوبه..... 

ضخامتت خوب بوده که.... 

سلام آنا جون من دیروز رفتم پیش پادمهر بخیه هامو کشید گفت ی ماه ال دی بخورم بعد میتونم برم برای انتقا ...

عزیزم فکر کنم بتونی اما بازم زنگ بزن ازش بپرس.... 

شماره شو مگه نداری؟؟؟؟ 

يني كيست داشتم ميتونسم قرص بخورم زودتر پريود شم بهش گفتم ميخام برم شمال گف از فلان روز قرص بخور ك فل ...

گلصحراجون سلام خوبي؟ نيني گلت خوبه؟؟ عزيزم ميشه يه منّتي بزاري بر من؟خيلي ازت ممنون ميشم كه دوز ميكرولين رو كه زدي رو يه جوري پيدا كني از توي دفترچه بيمه ت مثلا، بگي؟

...
عزیزم گفتم تا یادم نرفته از اینکه جواب دوستامونو با بیان رسایی میدی تشکر کنم.....  ممنون که یک ...

فداتشم آناجون،ممنون از دعات،ببخشید اطلاعاتم زیادنیست ولی سعی کردم تاشمامشغولی اگه چیزیو بلدم جواب بدم،الهی که مشغله شمام بخیرباشه 🤲🤲🤲

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
بله

پس داره تخمک گذاری نزدیک میشه..... 

فکر کنم چند روز بعدش پانکچر باشه..... 

خانمای گل، همتون بیاید تو این نظر سنجی شرکت کنید و همه بیاید بهم کمک کنید که چه تصمیمی بگیرم همتون&n ...

بهارجان ميتونم يه چيزي بگم؟ چون حالتو درك ميكنم اين حرفو ميزنم ببين مشكل اصلي شما و كساني كه روحياتي مثل من دارند اينه كه ترس و وحشت طوري غلبه كرده به سراسر وجودمون كه سلول به سلول بدن درگير تنش هست و باعث دوري از هدف ميشه، يعني بگم تا اين معضل روحي حل نشه همچنان زجر و عذاب دروني ادامه داره

...

من قبل از تخمک کشی، تو اون دو هفته ای که امپول های تحریک تخمدان و میزدم، سرما خوردم شدید، تا چند روز دارو استفاده نکردم، بعدش تو شرایطی که جریانش کمی طولانیه، من اومدم سه یا چهار بار تو  یک هفته عنبر نسا دود دادم به صورتم، دودش تو گلو و بینیم هم رفت، هر  بار شاید یه ده دقيقه طول میکشید، بعد چند روز پانکچر شدم، و جنین تشکیل شد و فریز کردم، الان موندم استفاده کنم از جنین های فریزم یا نه استفاده نکنم و از اول پانکچر بشم؟!!!! 

بهارجان ميتونم يه چيزي بگم؟ چون حالتو درك ميكنم اين حرفو ميزنم ببين مشكل اصلي شما و كساني كه روحياتي ...

خیلی میترسم ماهی جون، دلم میخواد همه چیز صد دز صد باشه، و کوتاهی نکنم چه قبل چه تو بارداری و مشکلی برای بچم پیش بیاد، و من باعث بشم سلامتی اون تو خطر بیفته

خیلی میترسم ماهی جون، دلم میخواد همه چیز صد دز صد باشه، و کوتاهی نکنم چه قبل چه تو بارداری و مشکلی ب ...

حالتو ميفهمم، درد خيلي بديه، حتي بدتر و آزاردهنده تر از اين تاخير در بارداري، و حتي اي بسا عامل همين تاخير هم خود اين احساسات و ترسهاي كوفتي و بيخودي و مزخرف هست

خيلي حواست باشه جمع و جور كن خودتو ببين خواهرانه ميگم تجربه شو داشتم و قطع به يقين ميگم بينهايت آزار دهنده ست و بازم قطع ب يقين ميگم مانع بارداريه،،، من و تو چه كاره هستيم كه بتونيم همه چيزو كنترل كنيم اونوقت بدتر ميزنيم خراب ميكنيم من خيلي زجر ميكشم از اين حالت، بايد بسش كرد تا نتيجه گرفت

...
خيلي ممنونم عزيزم، يه سوال، اين دكا از طريق تاثير روي محور هيپوفيز جلوي فعاليت تخمدانها رو ميگيره، م ...

عزیزم نوع عملکرد شو نمی‌دونم، ولی به این نکته توجه کن وقتی وارد سیکل  میکرو میشی عملاکارکرد تخمدان طبق روال همیشگیش نیست چون داره بادارو سیستمش تنظیم میشه پس تنبلی تخمدان دیگه اهمتیشو ازدست میده(توبارداری طبیعی قضیه تنبلی تخمدان اهمیت داره ولی توی میکرو فقط باردارو کنترلش میکنن) پس نگران تنبلی نباش

نکته ی بعدی اینه که هر دارویی ممکنه اثرمنفی داشته باشه اما باید ببینی اثرمثبتش بیشترو مهمتره یااثرمنفیش،توقضیه  دکاپیپتل ،آندومتریوز اگرپیش روی کنه ممکنه کلی از اعضای داخلی بدنو درگیرکنه پس کنترلش خیلی مهمه،امااگر باعث تنبلی تخمدان بشه(باتوجه به اینکه ذخیره خوبی داری)بادارو تحریک تخمدان مشکل حل میشه پس مقایسه کنی اثرات مثبتش بیشتراز منفیشه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
من قبل از تخمک کشی، تو اون دو هفته ای که امپول های تحریک تخمدان و میزدم، سرما خوردم شدید، تا چند روز ...

بله استفاده كن

عنبرنسا چيكارس بنده ي خدا

فك كن عروس كدخدايي و توي دِه باردار شدي و روزي ١٠دقيقه گوه خَر وسط آتيش سوخته دودش در حين اينكه داشتي شير بُز ميدوشيدي رفته تو اون حلقت،،، كه چي،،،؟؟!!! چرا بايد اثر بدي داشته باشه،، ملّت تو دهات و عشائر روزي ده دقيقه كه سهله روزي سيصد دقيقه از اون دود ميره تو حلقشون بچه هاشون چه شونه؟؟ سالمتر از شهري ها هستن،، از دود اگزوزي بترس كه روزي ٢٤ساعت تو اين تهران ميره تو حلقت، نه گوه يه خَر بيچاره

ببخشيد بي پرده حرف زدم تو هم مثل خواهر نداشته ام، از اين حالت اضطرابي كه تجربه ش كردم خيلي درمونده و ناراضي هستم نميخوام گرفتارت كنه، كشيدم ميدونم چيه،، ميبلعتت، تا دير نشده بزن تو سرش بزارش كنار

...
رنج نرمالشو نوشته بودن فکرکنم برای من کمه 😑ولی دکترم هیچ چیزی ندادن راستی ارمایش ویتامین دی رو هم ب ...

حتما چک کن ویتامین دی خیلی مهمه....