2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست
عزیزم خوردن نه،بایدتوکیسه یخ بریزی دورش پارچه بپیچی،روزی یه رب یابیشترتونست روی ناحیه تناسلی بذاره،ا ...

عزيزم اين رو كه نوشتي ياد خودم افتادم كه اين بار يك دليل طبيعي باردار شدنم به نظرم سركار نرفتن همسرم و توي خونه با شلوار راحتي بودنش بود چون قبلا كه سر كار ميرفت ساعتهاي خيلي طولاني مجبور بود شلوار لي بپوشه چون شرايط كاريشون طوري بود كه شلوار پارچه اي چون نازك بود يه موقع پاره ميشد و به خودش آسيب ميرسيد . الان اين رو نوشتي بهش گفتم و كلي با هم خنديديم . 😂😂😂

بچه ها من امروز روز سوم پریودی رفتم سونو که کیست داشتم

بار اولم هست که کیست زدم

سیکلم کنسل شد موند واسه بعد عید

این بار سوم هس که قراره پانکچر شم

خیلی ناراحتم

غیر همسرم کسی این قضیه رو نمی دونه

واقعا از نظر روحی داغون شدم

با اینکه سرم خیلی شلوغه اما فشار روحی این قضیه ولم نمی کنه

با کسی هم نمی تونم درد دل کنم

کامل دپرس شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فردا انتقال دارم و از دکترم سوال می کنم و علتشو می پرسم و حتما بهت میگم. برام دعا کن اینبار مثبت ...

ایشالله مامان میشی الهی امین 🙏

امشب خیلی دلم گرفته . نمیدونم چرا اشکم بند نمیاد بیشتر از همیشه غصه دارم .خسته شدم بخدا 

دعام برا خودم که جواب نمیده اما امیدوارم دعام با دل شکستم برا تو جواب بده و خبر مامان شدنتو بهم بدی

بچه ها من امروز روز سوم پریودی رفتم سونو که کیست داشتم بار اولم هست که کیست زدم سیکلم کنسل شد موند ...

منم دیروز عمل کردم

هیشکی از جریاناتمون خبر نداره

دوبار ای یو ای منفی 

کاملا درکت میکنم

الانم تنهای تنها خودم از خودم پرستاری میکنم 

چه میشه کرد اینم تقدیر ماست

عزیزم موقع شیردادن به فرشته ی نازت برای ماهم دعاکن 😔 به راحتی تسلیم نمیشیم ولی خوب خیلی سخته 

الهی عزیزم، این راهو اکثرمون چند بار رفتیم 

تسلیم نشو و بازم تلاش کن انشالله ک بزودی ب نتیجه مثبت میرسی

دکتر طرازیه این  همونکه مطبش سرهمایی هستش واقعا وحشتناکه اون ساختمون با راهروهای  بی برق ...

منم همیشه غر میزنم ک چرا آبسرد کن نداره چرا سرویس بهداشتیش دستمال نداره مطبش جالب نیست ، خوده دکتر ماهه کاش در قبال پولی ک از  بیماران میگیره ی خدماتی هم میداد

منم دیروز عمل کردم هیشکی از جریاناتمون خبر نداره دوبار ای یو ای منفی  کاملا درکت میکنم الان ...

من همیشه هرچی خواستم سعی کردم و بهش رسیدم

اما الان هیچ کاری از دستم بر نمی اد

حتی نمی دونم مشکل اصلی چی هست الان

نمی دونم چی کار باید بکنم

همه آزمایشات نرماله

خیلی خسته شدم

اصلا نمی دونم اگه باردار نشم باید دنبال رحم اجاره باشم دنبال تخمک دنبال اسپرم

عزيزم اين رو كه نوشتي ياد خودم افتادم كه اين بار يك دليل طبيعي باردار شدنم به نظرم سركار نرفتن همسرم ...

آخی،ایشالاهمیشه شادوسلامت باشید،ایناروهمیشه آناجون میگه ملکه ذهنم شده

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بچه ها من امروز روز سوم پریودی رفتم سونو که کیست داشتم بار اولم هست که کیست زدم سیکلم کنسل شد موند ...

عزيزم ميدونم سخته ها خيلي زياد ، ولي بسپار به خدا ، شايد حكمتي توي اين كنسل شدن باشه ، شايد خدا ميخواد برات معجزه كنه . 

عزيزم ميدونم سخته ها خيلي زياد ، ولي بسپار به خدا ، شايد حكمتي توي اين كنسل شدن باشه ، شايد خدا ميخو ...

به خاطر کیست قراره ocp بخورم 

دلم به معجزه هم خوش نیس😔

بله میکرو کردم  فقط چهار  روز اول مطلق بودم  ولی برا غذا و سرویس بلند میشدم یکمی هم ق ...

میشه بگی عزیزم چیا خوردی قبل وبعدانتقال،اره شنیدم استراحت مطلق خوب نیست خون به رحم وجنین نمیرسه خدب