2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
الهام جون جواب رو گرفتی؟ راستی دوست دیگمون که امروز آز داشت رو لطفا اگر درست اسمشو میدونید صدا ک ...

سلام مریم جون خوبی؟

دکترم بهم برگه داد برم پیش متخصص ایمونولوژ که همه چی رو بررسی کنه. 

حالا فردا برم ببینم چی میشه. شاید اگه خدا خواست و صلاح بود برسم قبل عید دوباره انتقال بدم ولی بسته اخرمه

آها... خانوم دکتر واسه غربالگری آز رو ک میگه نیلو.. سونو رو کجا؟

والا سر دخترم گفت ببینین نیلو کجا می‌فرسته..... 

که نیلو گفت هر جایی خودتون میرین..... 

منم ص د ر ی رفتم که خانوم دکترم قبولش داشت..... 

دیگه کل سونو هامو پیشش رفتم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سوال دیگه هم دارم. من بعد هر بار انتقال مثلا روز ۴_۶ زیر دلم وحشتناک درد میگیره و حالت اسپ ...

منم این طوری شدم موقع انتقال و‌متاسفانه منفی شد، اگه فهمیدین دلیلش رو به منم لطفا بگین، من حتی یه بار بعد IUI هم اسپاسم شدید شدم طوری که از درد نمی تونستم صاف شم

الوند ب نیلو نزدیکه خیابون بغلیشه...تا ۱۲ شب هم بازه

با بعضی از تکمیلیهام فکر کنم قرارداد داره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا مطلقی عزیزم ؟؟؟

عزیزم لکه بینی داشتم.🍃 خداروشکر بهترم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
والا سر دخترم گفت ببینین نیلو کجا می‌فرسته.....  که نیلو گفت هر جایی خودتون میرین.....  ...

نزدیک نیلو؟؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
انا جون مورفو پایین باید خنکی بخوری یا گرمی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

عزیزم مورفو ربطی به گرمی و خنکی خوردنی‌ها نداره..... 

تغذیه باید مناسب طبع باشه ولی در کل اسپرم‌ها محیط گرم رو دوست ندارن.... 

یعنی ب ی ض ه ها باید خنک نگهداشته بشن..... 

وای آنا جون کجاییییییییییییییی من همسرم مورفوش از 3 به 1 رسیده نمیدونم بخاطر چیه ؟ پودری که دکتر پ ...

عزیزم اگه همسرت طبعش گرم بوده گرمی زیاد واسش خوب نبوده..... 

منم با اشتباهم مورفو رو صفر کرده بودم..... 

چون همش به همسرم گرمی میدادم بعد دیدم بابا همسرم طبعش گرمه گرمی زیاد براش خوب نیست..... 

خورد و خوراک بحثش با خنک نگهداشتن ب ی ض ه ها فرق داره..... 

یعنی کمپرس یخ بذاره هر شب به ربع.... 

خودشو با آب سرد بشوره..... 

شلوار و لباس زیر تنگ نپوشه..... 

سونا و جکوزی و حموم داغ ممنوعه..... 

نزدیک نیلو؟؟؟

نه ص د ر ی شرقه.... 

فرجام.... 

هانا جون هر کاری کردم فعلا نتونستم برم تو تل گرام....

آخه دوستم تو تل برام اطلاعاتش گذاشته بود..... 

بتونم برم بهت میگم..... 

ایناییمه وفتی روز خاصی نمیخواد فقط پرولاکتین شرایط خاصشو باید رعایت کنی.....  تو چه مرحله ای ه ...

ممنون آنا جون. من منتظر پریود دومم تا برم انتقال. ان شالله دهه اول اسفند. البته اگه بهم دوباره ال دی ندن. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
ممنون آنا جون. من منتظر پریود دومم تا برم انتقال. ان شالله دهه اول اسفند. البته اگه بهم دوباره ال دی ...

عزیزم ببخش گلی اشتباه تایپی داشتم.....