2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046906 بازدید | 684565 پست
عزیزم رژیم هایپری کلا هم برا پیشگیری از هایپری خوبه هم برا تقویت.....  آب زیاد....  سفید ...

ممنونم آناجون

فقط یه سوال ابمیوه جای اب رو نمیگیره؟باید حتما اب زیاد بخورم؟

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
عزيزم مايعات و آب زياد بخور و گوجه فرنگي خام و اگر هم تونستي پياده روي تند انجام بده ، من هم درست نم ...

ممنون عزیزم از راهنماییت ، حتما همه اینکارو انجام میدم ، محتاجم به دعا خیرتون

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

س بخاطر سرماخوردگی و تجویز دکتر..... امپولی که تقلبی وارد بازار شده بوده سبب تشنج  دختر بی زبو ...

وای نگوووووووو..... 

جیگرمممممم خون شددددد..... 

الکی الکی دخترشو از دست داده...... 

همسر من هی میگه وقتی بچه ها مریض میشن زود هول نکن و اورژانس و درمونگاه نریم هزار بلا سرشون میارن..... 

با شنیدن این قضیه میبینم بنده خدا حق داره ها.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم تو پست قبلیم فقط واسه ی خودم التماس دعا داشتم،حواسم نبود مونیکا جون ونفسی عزیزم هم فردا ا ...

عزیزم انشالله تک تکتون با یه بغل پر از شادی شادمون میکنین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ضخامتت چن بودش گلم ؟ روز چندم رفتی برا سونو ؟

من همیشه دوازدهم هفت و نیم و اینا بود ، امروز سیزدهمم بود ضخامتم ۶/۶ بود البته دکتر بهم یه ژل تجویز کرد که با مصیبت پیدا کردم گفت خیلی موثره ، دیگه توکل بخدا اما از عصری کمی اعصابم بهم ریخته

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه متاسفانه بارداری من خارج از رحم بود و خوشبختانه کارم به جراح ...

وای عزیزم خیلی متاسفم..... 

اما بازم خدارو شکر که با کمترین لطمه از سر گذروندی..... 

انشالله به زودی یه بارداری عالی منتظرته.... 

استرس کار رو خراب تر میکنه  امیدوارم که بالا بره دکتر چرا باید الکی بگه سه خطیِ هست... به نظ ...

اخه انتقال من تهرانه مگه میشه این همه دارو مصرف کردم و برم تا تهران بعد کنسل شه ، روز پنجم قاعدگیم دکتر برام یه ژل نوشت تموم شهر رو گشتم پیدا نکردم وگرنه اون خیلی موثرتره تا قرص ، امروز با پارتی بازی گیر اوردم دکتر گفت این خیلی خوبه حالا دیگه توکل بخدا این چندروزه نشاسته و... هم میخورم  

من همیشه دوازدهم هفت و نیم و اینا بود ، امروز سیزدهمم بود ضخامتم ۶/۶ بود البته دکتر بهم یه ژل تجویز ...

ان شالله ک بالا میره ؟ چ داروهایی خوردی ؟ ژله اسمش چیه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اخه انتقال من تهرانه مگه میشه این همه دارو مصرف کردم و برم تا تهران بعد کنسل شه ، روز پنجم قاعدگیم د ...

یعنی ژله خوبه ؟ برا من ک بالا نمیره رو پنج قفل میکنه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ان شالله ک بالا میره ؟ چ داروهایی خوردی ؟ ژله اسمش چیه ؟

روزی چهارتا استرادیول و ا اس ا که نه تنها تاثیر نداشت بلکه ضخامتمم خیلی نازکتر کرد ، ژل اسمش استراژل باید به بازو بزنی خیلی سخت پیدا میشه

ببین عزیزدلم اون شرایط شما فرق داشته با من، چون من بیمارستان بستری شدم همه چیزم رو چک کردن بهم دارو ...

متوجه شدم. مرسی از توضیحت.😍😍

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
روزی چهارتا استرادیول و ا اس ا که نه تنها تاثیر نداشت بلکه ضخامتمم خیلی نازکتر کرد ، ژل اسمش استراژل ...

ژله خارجی هستش ؟ از کجا گیر اوردی ؟

سلام دوستان  کسی اخیرا میکرو کرده یا از قیمت میکرو مطلعه؟؟

عزیزم خوش اومدی..... 

حتما تا الان دوستانی که جدیدا تو سیکل جوابتو دادن.... 

ژله خارجی هستش ؟ از کجا گیر اوردی ؟

اره خارجیه ، قیمتشم بالا نیست سی هزاره ، من کرمانشاهم یه داروخانه دکترم معرفی کرد رفتم 

اره خارجیه ، قیمتشم بالا نیست سی هزاره ، من کرمانشاهم یه داروخانه دکترم معرفی کرد رفتم 

ان شالله ک بالا میره ب ابوالفضل برا من اصلا بالا نمیره خیلی نگرانم