2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
سلام دوستان،به یاری خدا فردا انتقال جنین دارم خیلی خیلی محتاج دعاتون هستم،امروز رفتم امامزاده صالح ، ...

سلام عزیزم انشالله همه چی به لطف خدا بخوبی پیش میره و دوهفته بعد بایه بتای عالی میای و جشن میگیریمممممم♥️♥️♥️

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی عزیزم به کجا زنگ میزنید؟02123519شمارش اینه،همیشه جواب میدن از ساعت۸صبح تا۱،۲ظهر پاسخگوهستن ، ف ...

به همین شماره از نه تا 2زنگ زدم

بعد شماره 6میزنم

مرسی عزیزم پس من منتظرم

دوستای گلم تو پست قبلیم فقط واسه ی خودم التماس دعا داشتم،حواسم نبود مونیکا جون ونفسی عزیزم هم فردا ا ...

فدات مهربونم انشاءلله جشن مامان شدنمون رو سه تایی باهم.میگیرم  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم انشالله همه چی به لطف خدا بخوبی پیش میره و دوهفته بعد بایه بتای عالی میای و جشن میگیریممم ...

ممنون گلم،ان شاءلله خبر مامان شدن خودتو بشنوم🙏🙏

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

سلام دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه

متاسفانه بارداری من خارج از رحم بود و خوشبختانه کارم به جراحی نکشید و با آمپول متوتروکسات بتام داره میاد پایین.

الان یک ماه بیشتره که خونریزی و لکه بینی دارم دکترم گفت تا بتات صفر بشه ادامه داره .کسی تجربه ی منو داشته؟

فدات عزیزم،آره خیلی آروم شدم سر راهم یه جفت جوراب واسه جوجه یخیم خریدم😍😍

اخ اخ که چقدر من به خرید جوراب برای نی نی قبل از اومدنش اعتقاد دارم. انشالله به امید خدا به زودی  نی نی میاد که جورابشو بپوشه. ای جانم نی نی😍😍😍

س بخاطر سرماخوردگی و تجویز دکتر..... امپولی که تقلبی وارد بازار شده بوده سبب تشنج  دختر بی زبو ...

اي واي عزيز دلم ، خيلي ناراحت شدم ، ان شا الله كه خدا به مادرش صبر بده و خيلي زود يك ني ني ناز . 😢😢😢

آره آنا جون من همش نگران از دست دادن تخمدانام بودم قبل عمل تو سالن انتظار اومد بهم گفت زینب جان نگرا ...

خدا حفظش کنه و این اخلاق و وجدانش رو هیچی ازش نگیره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا همراهت. من تا حالا امامزاده صالح نرفتم اما ده سال پیش خوابشو دیدم😂

حتما تهران اومدي برو ، من هم الان ٣ سالي هست نرفتم ولي دانشجو كه بودم با دوستام خيلي ميرفتم ، آخرين بار هم با همون دوستان دانشگاه اونجا جمع شديم و بعد هم رفتيم دربند . 

سلام عزيزم  چند بار جنين اهدايي گذاشتي و نگرفته ؟ خب جنين اهدايي هم مثل جنين عادي خودمون تو هر ...

دقیقا درستش همینه که مشکل من و تو نداریم..... 

ولی وقتی یکی از طرفین من و تو بیاره یه کم آه رو برا خودشون و هدفشون سخت میکنن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی هردوتاشو مشکل داشتی؟ 

بله هر دو رو داشتم مشکلمم تقریبا زیاد بود....