2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046906 بازدید | 684563 پست
میخوام بدونم اگه من بخوام اسفند ماه برا میکرو اقدام کنم با وجود تعطیلات عید مشکلی تو روند کار پیش نم ...

نکنی بهتره.

حتما به یه سری سئوال میخوری که استرس میگیری

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم من سمت غرب نميشناسم ولي من خودم وقتي مشكل تيروييد داشتم مركز هسته اي مرجان ميرفتم پيش دكتر طبس ...

مرسی از توضیح کاملت مامان سبحان عزیزم ببخشید شما پرکاری داشتید تنگی نفس داشتید تو اون دوره 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

سلام به همگی 

امروز رفتم سونوگرافی س ی ن ه 

چون دکتر جراح عمومی گفت بعد از +شدن برو 

سایز کیستا کمی بزرگتر شده بود در اثر دارو اما خوشبختانه بدخیم نبود ...فقط باید هرسه یا شش ماه چک بشم ..

اینو برا کسانی که مشکل فیبروکیست دارن ونگران اینن که وارد سیکل بشن نوشتم ...التماس دعا 

دوستان ؟از الهامی جون و بهاران جون چخبر ؟وقت آزشون نرسیده؟ 

الهامی ک فردا آز داره...بهاران هم فک کنم دیروز داشته اگه اشتباه نکنم..انشاءلله ک جفتشون خوش خبرن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خانومها من خیلی نگرانم اخه چرا با این همه استرادیول ضخامتم بالا نرفت😭😭😭😭😭 چهارشنبه انتقال دارم ...

عزيزم بسپار به خدا من روز فكر كنم ١٥ سيكل بود ضخامتم ٦ و خورده اي بود و انتقالم داشت كنسل ميشد ولي بعد ٣ روز بعد كه رفتم سونو ضخامتم شده بود ٧.٥ و سه خطي و خدا رو شكر روز ٢٠ سيكل هم انتقال دادم و باردار هم شدم .

@تورک_آنا       آنا جون من تا الان سه تا شیاف هر ۸ ساعت استفاده میکردم.. خونروز ...

سرت رو بالاتر بزار و قبل خواب هم نون یا یه چیزی که باهاش حالت تهوع ت کم میشه بخور

اخ اخ که چقدر من به خرید جوراب برای نی نی قبل از اومدنش اعتقاد دارم. انشالله به امید خدا به زودی &nb ...

جوجه من هم جوراب داره خالش از مشهد براش خریده..چنددست لباس هم سوغاتی از مشهد وکربلا داره قربونش برم قبل امدنش لباساش امادست  زودتری بیاد بکنم تنش  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
لواشک میتونم بخورم؟؟؟ فقط لواشک حالت تهوعم رو خوب میکنه😍

اگه مواد افزودنی داره نه 

خونگی باشه و مطمئن بخور مشکلی نیست

پس یکی شون حتما پسره دوستم😉👍

مرسی از توضیح کاملت مامان سبحان عزیزم ببخشید شما پرکاری داشتید تنگی نفس داشتید تو اون دوره 

خواهش ميكنم عزيزم ، نه خانمي ولي به شدت در عرض دو هفته لاغر شدم و خيلي زود خسته ميشدم و اصلا هر كسي من رو ميديد احساس ميكرد كه مريضم همكارهام خيلي بهم ميگفتن . 

سلام مامان  هایی که هنوزم امپول میزنید  امپولاتونو تو خونه میزنید یا میبرید بیرون براتون میزنن ؟ اخه من میبرم یه درمانگاه نزدیک هست با ماشین میرم میزنم میام  به دکترمم نگفتم  نمیدونم درست یا نه

عزیزم من متوجه نشدم هایپر شدن شما یعنی اینکه بعد از عمل پانکچر بستری شدی؟ من بعد از پانکچر فقط تا ۳ ...

ببین عزیزدلم اون شرایط شما فرق داشته با من، چون من بیمارستان بستری شدم همه چیزم رو چک کردن بهم دارو دادن سه بار عمل آسیت داشتم درواقع من هایپرشدید شدم... اما دکتر من گفت شما ایمنیت مورد نداره چون چک شده همه چیزت... 

عزيزم بسپار به خدا من روز فكر كنم ١٥ سيكل بود ضخامتم ٦ و خورده اي بود و انتقالم داشت كنسل ميشد ولي ب ...

عزیزم ممنون که جواب دادی خیلی تعجب میکنم ماههای گذشته بالاتر بود اما این ماه ۶/۶ بود وقتی دکتر گفت انگار دنیا روی سرم خراب شد ، ولی گفت زنگ بزن به مرکزت بپرس ازشون چیکار کنی اونها گفتن خوبه چهارشنبه بیا مهمه سه خطی باشه ، حالا من نمیدونم سه خطی چیه؟؟ 

چیکار کنم این سه روزه بالاتر بره کاش نشاسته رو میخوردم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊