2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
مرسی عزیزم دوستان من فردا انتقال دارم برای بار چهارم ، خیلی خیلی خیلی  ازتون التماس دعا دارم ...

مونیکا جان ان شاء الله چند روز دیگه خبرای خوشتو میای میدی

خستم خیلی،،،خدایا فرجی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم دوستان من فردا انتقال دارم برای بار چهارم ، خیلی خیلی خیلی  ازتون التماس دعا دارم ...

عزیزم.انشالله ایندفعه حتما مامانی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ای بابا اینا دیگه کی بودن اخه 24ریال   منکه فک کنم دنبالش نرم.اینقد دردسر هم داره مگه چقد میخو ...

نه برای شما که اصلا ارزش نداره 

چیزی نشده پانکچر و انتقالت.

به امید خدا همین سری مامان میشی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نه! فقط انتقال دادن اين آزمايشا چي هست؟ آخه من امروز انتقال دادم خونريزي هم دارم ( دكتر گفت تا يه ...

عزیزم تا چند روز اول با خاطر دستکاری لک بینی و اینا عادیه..... 

بعدشم عادیه..... 

کلا همه چی عادیه..... 

خخخخخخخخخ..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اومدم اینجا گفتم سرماخوردم بگید چبکارمیتونم بکنم هیچکس یدونه جوابم نداد ک چ دارویی میتونی بخوری منم ...

راستش ندیدم پیامت رو چون اگر خیلی عقب باشم همه پیام ها رو نمیرسم بخونم، کار درست دکتر رفتن هست و از دکتر زنان تون باید کمک بگیرید تا مشکلی تو سیکل ایجاد نشه

شاید بچه ها هم احساس خطر کردن جواب ندادن چون ما که پزشک نیستیم در حد تجربه میشه گفت چیکار کنی بهتره.

سرفه هات اگر خشکِ با بخور آویشن خیلی بهتر میشه مدام باید اینکار رو بکنی تا تاثیر بزاره خودم ۲ماه درگیر بودم یکی بهم گفت انجام دادم خوب شدم

اما خوردن دارو چه گیاهی چه شیمیایی باید به دستور پزشکت باشه چون تو سیکل هستی عزیزم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام دوستای گل من من 5 روز پیش خراش داشتم قرص لویتود هم شبی یکی میخوردم امشب که چهارتا از قرصم باقی ...

عزیزم نمیدونم کاربرد قرصت چیه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چون تخمدانا بزرگ میشن و با این کار ممکنه بپیچنو خیلی خطرناکه پیچش تخمدان.....  هم ممکنه تخمدان ...

ممنونم آنا جون از جوابت 

یه سوال داشتم امروز روز اول پرمه میخواستم بدونم چه کارهایی بکنم و چه چیزهایی بخورم که فولی هام زیاد بشن ؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
راستش ندیدم پیامت رو چون اگر خیلی عقب باشم همه پیام ها رو نمیرسم بخونم، کار درست دکتر رفتن هست و از ...

آره،اما من گفتم تو سیکلم برم دکتر دارو ک نمیتونم مصرف کنم،دیگه گذشت انشاءالله بخیر میگذره بقیشم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان