2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046477 بازدید | 684515 پست
سلام ارمغان جون خوبی عزیزدلم ؟ دیدم متاسفانه منفی شدی خیلی ناراحت شدم  شمام مثل من یه سقط داشت ...

سلام عزیزم 

مرسی دوستم ازهمدردیت♥️♥️

فقط مونده   آز dfi بررسی بشه 

خودم کامل بررسی شدم توی سونو رحم نرمال تری لاین ،هیسترو خراش و آنوکسا داشتم ،سرم داشتم ،جنینام هچینگ و بلاست بودن فقط خدا میدونه کجای کار میلنگه 

منم یادمه انتقال اولم ک منفی شد همون شب همسرم منو برد فروشگاه برام خرید کرد خیلی حالم بد بود ولی خری ...

بهار جون  منفی شدن و تحملش از یک طرف و دیدن چهره همسرامون که تو خودشون غمشون مخفی میکنن از یه طرف دیگه به روان آدم فشار میاره 

من حوصله خرید ندارم ولی میخام برم مسافرت یکم هوام عوض بشه 🤗🤗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهار جون  منفی شدن و تحملش از یک طرف و دیدن چهره همسرامون که تو خودشون غمشون مخفی میکنن از یه ط ...

آره عزیزم درست میگی منم همسرمو میدیدم گریه م میگرفت ....مسافرت عالیه عزیزم حتما برو فکر این منفی میمون بیریخت هم نکن والا دنیا ک ب آخر نرسیده ،برو خوش باش با همسرت ،با خوشی و فکر آزاد و جسم آماده سال دیگه برو برای انتقال ایشالا ک سال ۹۸ پر از نینی باشه برای خانومای منتظر این تاپیک😍😍🙏🙏

سلام دوستان   چرا انتقالم منفی شد منکه مشکلی ندارم  حتی چسب جنین و هچینگ و خراش اندومتر ...

سلام عزیزم متاسفم واقعا 😔 حس کنم حالت رو ان شاالله بزودی دامنت سبزبشه 🙏🏻🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام عزیزم  مرسی دوستم ازهمدردیت♥️♥️ فقط مونده   آز dfi بررسی بشه  خودم کامل بررسی ...

ای بابا پس چرا اینطور شد خیلی ناراحت شدم 

انشاءلله بزودی زود مامان بشی 

خداجونم شکرت       
بهار جون  منفی شدن و تحملش از یک طرف و دیدن چهره همسرامون که تو خودشون غمشون مخفی میکنن از یه ط ...

خیلی خیلی سخته درد خودمون بکنار ولی همسرامون 😔 

همسرم دیشب میگفت جشن پدرشدنمو میگیرم بهش گفتم زیاد دل نبند هیچ حرفی نزد بلند شدم رفتم د س ت ش و یی دنبالم اومده میگه پریود شدی چون گفته بودم علایم پریودی دارم ! خدا خودش کمک کنه !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خیلی خیلی سخته درد خودمون بکنار ولی همسرامون 😔  همسرم دیشب میگفت جشن پدرشدنمو میگیرم بهش گفتم ...

این حرف های منفی رو نزن. انشالله خدا دل هر دوتاتون رو شاد میکنه و جشن هم میگیرین به امید خدا. 

خیلی خیلی سخته درد خودمون بکنار ولی همسرامون 😔  همسرم دیشب میگفت جشن پدرشدنمو میگیرم بهش گفتم ...

الهام جون انشالله چند روز دیگه جشن مامان و بابا شدنتون میگیرین♥️🙏🙏🙏

Afsoon: سلام به همه. از تک تکتون بابت توجهتون و تبریکاتتون تشکر میکنم.خوبه که هستین از همتون ممنونم. من دو بار تو ارومیه با دکتر تیزرو انتقال جنین داشتم که منفی شد بدون هیچ توجهی بدون هیچ ازمایشی ...... خیلی نا امید شدم چون دیگه هیچ جا  امیدی نداشتم. با توصیه انا جون تو تاپیک باردارداری با میکرو اینجکشن ۹۴رفتم دکتری که قبول کنه ازمایشات رو بگیره به توصیه دوستم دنیز تبریز دکتر شهلا داناییرو انتخاب کردم. پس توصیه اولم انتخاب یه دکتر خوب و کاربلده. از همون روز اول که رفتم دکتر بهم روزی دو تا فرتیل سی ام و یدونه اسپرین و یدوفولیک تجویز کردن.بعد ازمایشات تکمیلی نوشتن. هزینه کاریوتایپ جفتمو۶۰۰ انعقادی ۵۰۰ ایمنی۸۰۰ اسپرم و دی اف ای۱۷۰ همسرم تحرک کم نشون داد دی اف ای 9که خوب بود من مشکل تو ایمنیم کم بود و انعقادی یدونه جهش داشتم.معرفی شدم به دکتر ایمونولوژی که دوتا پردنیزولون تجویز شد یعن  از دو ماه قبل انتقال. قبل انتقال سعی کردم بیشتر گرمی بخورم ولی زیاد دقت نمیکردم.از یک ماه قبل هر روز ژل رویال صبح ها میذاشتم زیر زبونم.قبل انتقال سه بار خودم بادکش رحم گذاشتم جیگر چند بار قبل انتقال خوردم و...کلا زیاد دقت نمیکردم و قرصامو میخوردم بخصوص فرتیل سی ام.تو چهارمین پریود بعد منفی شدن رفتم دکتر روز سومش عمق رحم نه بود خراش اندومتر بصورت رایگان در مطب انجام شد. برنامه دادن که استرادیول انوکساپارین دوفاستون دو تا شیاف پروژسترون راپامیون(قرص ضد ایمنی)۳۶عدداضافه شد. روز سیزدهم پریود اندومترم ۹/۵بود و سه خطی بود رحم. روز هیجدهم انتقال سه تا جنین که از پنج روز گذشتنو وارد شش روز شدن انتقال دادیم.منتهی چون جنینام تو ارومیه بودم انتقالمو رفتم ارومیه دکتر تیزرو. استراحتم فقط سه روز اول مطلق بود ولی چون قبل انتقال امپول جی سی اس اف زدم سه روز دستم در حد مرگ درد میکردراستی پی ار پی سه روز قبل انتقال انجام شد. شیرسویا از یک هفته قبل انتقال خوردم.نشاسته سه چهار بار خورم قاطی شیر سویا میکرد یکمم جوانه گندم. تا روز هفتم خونه بودم ولی در حد احتیاط بودم از روز هشت رفتم سر کار از ساعت هشت تا پنج عصر امروزم دوازده انتقال بودم که دیگه صبرم تموم شد ازمایش دادم بی بی نذاشتم کلا بتام شد۱۴۰.ولی میدونم که زود ازمایش دادم. و امااااا علایم توروخدا با بقیه خودتون رو مقایسه نکنید من ارامش داشتم تا اینکه چند نفر گفت دل درد دارمو....من نگران شدم وا  چرا علایم ندارم.... دو سه روز اول پهلوم گرم میشد سوزش داشت بعد رفت از روز چهار تا نه هیچ علایمی نداشتم اما دو سه روزه یکم زیر دلم سفت شده و روی دلم مور مور میشد.جدا میگم هیچ علایم خاصی نداشتم. شاید برا خیلیا حرفام خسته کننده باشه اما خواستم به سوال همتون که تو پی وی پرسیدین جواب بدم. تو چله حدیث کسا شرکت کردم دعای مقاتل خوندم و ارامشم خوب بود بیخیال بودم لک هم ندیدم. از تک تکتون تشکر میکنم.امیدوارم همگی مادر بشید. اگه تونستم کمکی کنم لطفا برام دعا کنید بارداری سالمو خوبی داشته باشم. ایشا همگی حاجت روا باشید.

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

دوستان ازتون خواهش ميكنم براي من هم دعا كنيد جواب آزمايش غربالگريم رو گرفتم ريسك سندروم داون رو برام زده ١ به ٢٢٠ بعد من توي نت كه سرچ كردم اين ريسك متوسط هست ولي برام زده ريسك بالا ، همسرم هم خونه نيست جلوي مامانم هم چيزي نميتونم بگم فكرم حسابي به هم ريخته ، تو رو خدا با دلهاي پاكتون برام دعا كنيد كه مشكلي نباشه ، حالا شنبه به دكترم زنگ بزنم ، احتمالا بايد سل فري انجام بدم .

دوستان ازتون خواهش ميكنم براي من هم دعا كنيد جواب آزمايش غربالگريم رو گرفتم ريسك سندروم داون رو برام ...

الهی عزیزمممممممم نه نه ایشالا ک چیزی نیست نگران نباش استرس نداشته باش ...وای اعصابم خرد شد😢

نتیجه رو زده high risk???? سلفری انجام بده انشاااااااالله ک مشکلی نیست 😍