2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046931 بازدید | 684566 پست
ده روزه انتقال دادم

عزیزم به نظرم ان شاالله بعدجواب مثبت آزمایش  بارداریت 😍😍آزمایش بده اگر یه وقت کم باشه دکترتون بادوز روزی ۱۰۰۰ توی بارداری براتون شروع میکنه

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
مرسي عزيزم خدا از دهنت بشنوه يه ما رحم كنه انشالله انشالله شما هم به هر چي ميخواي برسي

عزیزم از مامانای جدیدمون،  رعدوبرق جون فقط یه جنین داشت با همون هم مامان شده ،ان شاالله این روزها گلش رو به سلامت بغل میگیره🤗

ان شاالله که این جنین شما میشه دردونه ی نازت دومی رو هم طبیعی باردار میشی😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم ببخشین شاید یه کم کمتر بتونم بیام.....  برم به دخترم برسم.....  قبلا وقتی پسر ...

دشمنت شرمنده ممنون که هستی انا جان😘😘😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
تو چند قلویی اگه رشد یکی متوقف بشه بتا پایین میاد شاید برای شما هم همینطوری بوده

ممنون میشم بیشتر توضیح بدی اخه روز ۱۲بتا۱۴۰روز۱۲بتا۷۰شده

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزم.من امروزپی ار پی انجام دادم قرارشد برات بگم..اول ازداروخونه کیتشو خریدم رفتم ازمایشگاه خونمو گ ...

ای جانم.

ممنون که گفتی

خوب خدا رو شکر لحظه به لحظه داری به مامان شدنت نزدیک میشی 

امیدوارو بهترین اتفاق ها جلو راحت سبز شه دوستم🌺😍

ای جانم. ممنون که گفتی خوب خدا رو شکر لحظه به لحظه داری به مامان شدنت نزدیک میشی  امیدوارو ب ...

ممنون عزیزم. بادعای خیر شماها دوستای مهربونم انشاءلله منم مادر میشم...

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
حالا من ای وی اف رو رفتم.جای دولتی واقعا هزینه زبادی برام.نیفتاده فک.نکنم ارزش پس گرفتنشو از بیمه دا ...

من هم دولتی میرم 

و واقعا نسبت به این رقم هایی که بچه ها میگن هزینه ها ناچیز هست البته پول دارو رو خوب ساپورت نمیکنه داروهای من هر دفعه خیلی زیاد میشه😔

به شما بیمارستان چرا تخفیف داد؟کجا میری؟!تهران هستی

از طرح دولتی ۸۰درصد استفاده کردی؟ یا چی؟

من هم تخفیف میخوام 😃😉

بچه ها تو روخدا هر کی نیدونه سذیع جوابم.بده من انروز ازمایش ویتامین دی دادم امده پاین  18/5بود ...

به نظرم بزن اثر میکنه

ولی یه دونه نه بیشتر

سلام دوستای گل

من من 5 روز پیش خراش داشتم قرص لویتود هم شبی یکی میخوردم امشب که چهارتا از قرصم باقی مونده حس میکنم پریود دارم میشم جیکار کنم قرص رو امشب بخورم لک بینی دارم 

خدا برایم کافی است
عزیزم به نظرم ان شاالله بعدجواب مثبت آزمایش  بارداریت 😍😍آزمایش بده اگر یه وقت کم باشه دکترتون ...

ممنونم عزیزم❤

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
اهان شماهم اولین انتقالته؟ 

بله

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان