2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
میگم من همونم که گفتم تیروئیدم 4.28 بود با مصرف دارو تو یکماه اومد 0.5 ودکتر غدد گفت باید قرصمو ادام ...

ممكنه ربط داشته باشه حتما ب دكترت بگو، چرا بعد از اينكه اونهمه پايين رفته بازم گفته بخوري؟ حتما دليل منطقي داشته هم مجدد چك كن و هم دليلشو ازش بپرس تا خيالت راحت بشه

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا چی بگم دوستم... رشد که میکنه اما لوبیای سحر آمیز که نیست میدونم ناراحت کننده ست اما خواهرانه ...

امگا چه ماركي خوبه؟ شما متفورمين و اينوفوليك خوردي اثرشو ديدي؟ واقعا اثر داشته؟

...
ممنون عزیزم  به دکترم پیشنهاد بدم اگه خوبه برای ضخامت بخورم روزی یکی می خوردید؟اگه امکانش براتو ...

عزیزم هرکاری کردم عکس قرص خودم لود نمیشه ‌‌‌‌‌‌‌‌ولی این آدرسی که برات میدارم برو قرص من دقیقا همینه

https://www.google.com/search?q=قرص سلنیوم&oq=قرص&aqs=chrome.1.69i57j35i39j69i60j0l2.2049j0j7&client=ms-android-huawei&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=e2_3PlNNXJCCjM:

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

دوستان گلم دلم خیلی پره ..کمکم کنید....

من سال 81عروسی کردم سال 83رفتم دکتر مشخص شد که شوهرم صفر هست .وبا این وجود دوبار ازش نمونه بیضه گرفتن .ودکتر گفت آی وی اف کن .برام انجام داد که بی نتیحه بود یزد وتهران رفتم ...که یزد دکتر افلاطونیان بهم گفت اصلا دیگه دکتر نیاید چون صفر هست واز نمونه بیضه که تیکه برداری کردن خیلی اسپرم ضعیفی ازش گرفتن که باهمون ای وی اف کردم جواب نداد...دکتر بهمون گفت باید اهدا جنین بگیرین  که ما قبول کردیم واومدیم نامه دادگاه رو بردیم پزشک قانونی که کلی آزمایش ازمون گرفتن وثابت شد که شوهرم نمیونه بچه دار بشه ومن مشکلی نداشتم ...ورفتیم اهدا جنین انجام دادیم که باز هم نتیجه نداد....الان امشب مادر شوهرم اومده خونمون بهم میگه تو مقصری چرا جواب نداد این دفعه که از پسر من نبود...پس تو مقصری..حالا بیا تو از پسرم طلاق بگیر دوماه بعد دوباره عقد کنید تا بچه دار شید...چون شما رو دعا کردن با این طلاق سحر وجادو که کردن باطل میشه ....کمکم کنید...پسرش هم حرف مادرش رو قبول داره ...من موندم چکار کنم؟؟لطفا راهنما یی کنید

دوستان گلم دلم خیلی پره ..کمکم کنید.... من سال 81عروسی کردم سال 83رفتم دکتر مشخص شد که شوهرم صفر هس ...

مادر شوهرت دچار خرافات شده😐الان اوني ك بايد شاكي باشه شمايين ن اونا

بعدشم اشتباه كردي جنين گرفتي اسپرم اهدايي ميگرفتي هزيتشم خيليييييي كمتر از جنين تازع نصفشم از خودته بعدشم خدا يجا برات جبران ميكنه مطمعنن باش

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
دوستان گلم دلم خیلی پره ..کمکم کنید.... من سال 81عروسی کردم سال 83رفتم دکتر مشخص شد که شوهرم صفر هس ...

تو ك خودت مشكلي نداري جنين نگير 

بهش بگو من وقتي ميكرو ميكنم در واقع دارم بچيزيو ب رحمم تحميل ميكنم خيلي امكان داره ك قبول نكنه طبيعي باردار نمبشدي يچيزي الان نميتونن حرفي بزنن

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
حالا دکتر عمومی فامیلمون هس گفتن.گفت کمبود داری دوهفته ای ی ویتامین دی 50000بخور..بنظرت حالا بخورم ا ...

بخور حتما بالا مى ره من دو روز قبل انتقالم ٥٠/٠٠٠ يكى خوردم نگران هم نباش

امگا چه ماركي خوبه؟ شما متفورمين و اينوفوليك خوردي اثرشو ديدي؟ واقعا اثر داشته؟

مارک خاصی رو نمیدونم عزیزم.

بله تاثیر در رشد و کیفیت تخمک داشت

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم من ۲۳ سالمه دفعه اول که اقدام کردم به بارداری یک سال ونیم طول کشید تا حامله بشم و الان ۱۸ ماهه ...

خیلی جوان هستی نگران نباش عزیزم

بعضی وقتا که همه چی خوبِ خوبِ ولی باز بارداری صورت نمیگیره باید به این فکر کنی که حتما الان وقتش نیست

شما حتما هیستروسکوپی هم بشو برسی رحم هست

و ورزش و تغذیه رو حسابی بهش برس

مکمل هم بخور 

امیدوارم به زودی خبرهای خوبی ازت بشنویم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی