2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
فقط تخمدان و لوله هام مشخص شد بقیه رو حین عمل کشف کردن😀

الحمدلله كه بهتري،، انشالله به سلامتي 🍀🍀🌹

بقيه كجاها بود كه كشف شد؟ سونوي سعادت رفته بوي كه تخمدان و لوله ها رو فهميد؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بتاش عالیه معلومه فسقلیش خوب داره لانه گزینی می کنه مبارکش باشه ❤به سلامت بغلش بگیره🤗

مرسی عزیزم .ان شالله قسمت منتظرای تاپیک

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
اندازه ی نرمالش تو روز ۷ چقدره؟

۱۰ به بالا...

تازه ۱۰ هم ریز به حساب میاد

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نمیدونم بخدا....بنظرت رشد نمیکنه اصلا؟

والا چی بگم دوستم...

رشد که میکنه اما لوبیای سحر آمیز که نیست

میدونم ناراحت کننده ست

اما خواهرانه بهت بگم شما که تخمک های ضعیفی داری باید حداقل ۳ماه مکمل بخوری تا تخمک ها جون بگیرن و فولیکل با رشد خوب بهت بدن

مثل پودر اینفولیک ، ابووست ، امگا۳ ، مولتی ویتامین ، dhea 

اینا برای تخمک های ضعیف عالی هستن

الان هم فکر و خیال نکن اگر خدا بخواد با یه فولیکل ۱۰ هم بارداری صورت میگیره

که بهش میگن معجزه 

میگم من همونم که گفتم تیروئیدم 4.28 بود با مصرف دارو تو یکماه اومد 0.5 ودکتر غدد گفت باید قرصمو ادامه بدم الان چند وقته همش تنگی نفس دارم میگم نکنه بخاطر اینه که تیروئیدم خیلی پایین اومده بنظرتون ربط داره یادم رفت به دکترم بگم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
والا چی بگم دوستم... رشد که میکنه اما لوبیای سحر آمیز که نیست میدونم ناراحت کننده ست اما خواهرانه ...

بله دکتر هم ماه قبل گف بارداری تو یه معجزه میتونه باشه...این ماه من حدود ۱۸۰۰ خرج کردم ۶۰۰ هم عصر پول آمپولارو دادم واقعا با این همه گرونی اونم هیچی به هیچی

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢
ممنون عزیزم  به دکترم پیشنهاد بدم اگه خوبه برای ضخامت بخورم روزی یکی می خوردید؟اگه امکانش براتو ...

فدات عزیزم ممنون از دعای خیرت ،ان شاء الله جشن مامان شدن هممونو توهمین تاپیک بگیریم،قرص سلنیوم رودکترم گفت هم سلن پلاس میتونی بگیری هم سلنیوم،که حالا عکسشو برات میذارم،متفورمینم پزشک زنانم گفت نیاز نیست مراعات کنی کافیه،اما پزشک غددم گفت بخوری بهتره(البته منم اصلا اهل مراعات نیستم😀)

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
پس با این حساب باید فعلا قید بارداری رو بزنم

مشکل شما چیا بوده؟

لوله ها سالم هستن اوضاع همسر چطوریه مشکلی ندارن

فقط تخمک ها ضعیف هستن

ازمایش amh چقدره و چند سالته...

همه اینا رو باید برسی کنی

اگر ذخیره کم نباشه و تخمک ها ضعیف باشن با یه رژیم و ورزش و مکمل همه چی حله و طبیعی باردار میشی

بگو ببینم اوضاع تون چطوره؟

بله دکتر هم ماه قبل گف بارداری تو یه معجزه میتونه باشه...این ماه من حدود ۱۸۰۰ خرج کردم ۶۰۰ هم عصر پو ...

ما اینجا کم معجزه ندیدیم

حتما مامان میشی فقط باید باورش کنی

والا منم خودم ب دکتر گفتم اگه میدونین سختم.میشه بیهوشم.کنین گفت حالا ببینم چی بشه تا اونروز...ولی من ...

نفس د كه زياد پايين نيس خيلي هم خوبه بابا اتفاقا بهتر كه ١٨ بوده تونستي يه قرص قبل انتقال بندازي كه ميگن قبل انتقال يه قرص البته برا كسي كه بالا نباشه خيلي هم خوبه

فكرشو نكن دختر،، كمبود نداري كه،، ديگه نخور فعلا، همون يه دونه ميتركونه برات چون دوزش بالاس،، ديگه هم فكرشو نكن به خدا د٣ نزديك نوزده اصلا ديگه ارزش فك كردن نداره تازه اونم وقتي كه يه پنجاه هزارم خوردي،، انشالله به سلامتي ب زودي خبر بتاي تپلت🍀🍀🍀🌹🌹🌹

...
مشکل شما چیا بوده؟ لوله ها سالم هستن اوضاع همسر چطوریه مشکلی ندارن فقط تخمک ها ضعیف هستن ازمایش a ...

عزیزم من ۲۳ سالمه دفعه اول که اقدام کردم به بارداری یک سال ونیم طول کشید تا حامله بشم و الان ۱۸ ماهه که زایمان کردم و هم خودم هم همسرم تمام ازمایشات لازمو دادیم و خودمم سالم بودم که گفتن سالمین،البته پیش ۳ تا دکتر رفتم که دوتای اولیشون گف بارداری تو یه فرد عادی ۶ ماه تا ۱سال طول میکشه و دارویی ندادن منم اومدم پیش دکتر تیزرو که داشت بیرونم میکرد میگف من اصلا نازایی های زیر ۶ سالو قبول نمیکنم که با گریه و التماس من گف باشه ببینم چیکار میتونم برات بکنم...الانم که اینجوری شده اصلا گیج شدم

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢