2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

سلام بچه ها خوبید

من تو هفته هشت بارداری هستم بیدار شدم صبح گلاب ب روتون رفتم ک بالا بیارم نشسته بودم تو دسشویی حین بالا اوردن دیدم دوتا لکه قهوه ای افتاد رو کاسه توالت الانمو اومدم دراز کشیدم از ترسم ک دگ چیزی نبینم

ینی،بچم داره میمیره😥😥😥😥😥😥

من الان باید چیکار کنم

توروخدا یکی راهنماییم کنه

روزی دوتا پروژسترون میزنم

امپول شکممو اسمشو یادم نیس پریروز قط کردم دکتر گفت

کسی مث من بوده😥😥😥😥😥😥 

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
سلام عزیزم، سونوی غربالگری رو رفتی یا فقط آزمایشش رو دادی؟ نمیدونم اول باید آزمایش بدیم یا سونو بریم

اول سونو چون برا آز جواب سونو رو لازم داری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میری سونو میشی یا همین داروها و داری حالا دزش تغییر میکنه با همون دز رو داری با نیاز ببینه دار ...

آخه دارو ها واقعا هزینه هاشون بالاست واقعا اگه بخواد هرماه اینجوری دارو بنویسه من نمیتونم برم

کلا ما این دوره حدود ۱۷۰۰ خرج کردیم اگه من بخوام هر ماه اینجوری خرج کنم واقعا وسعم نمیرسه دیگه

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢
سلام آنا جون ، من بعد از 22 بهمن روز دوم پریودیم باید برم سونو تا داروهای انتقال فریزم رو بگیرم و بخ ...

از چه نظر عزیزم؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون چقد آخه انرژی مثبت رو خوب میفرستی به آدم؟ ممنونم ازت میدونی یکم صبر و تحملم داره تموم میشه ...

عزیزم فدات..... 

میفهممت اما دیگه داری مامان میشی انشالله..... 

سلام بچه ها امروز روز ١٥ انتقالم بود جواب آزمايشم منفي شد

الهام جان ان شاالله دلت به زودی شادبشه.چه کارهایی دکترقبل انتقال برات انجام داده بود؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

@تورک_آنا      

سلام آنا جون.... میگم من این لکه بینی رو هنوز دارم.. شدید نیست اما روی دستمال هست..

از یه طرفم سلکسان رو قطع کردم و نگران قطع اونم..

الان یه هفته اس که سلکسان قطع شده... شنبه پیش.

به دکترم زنگ میزنم کیشانی فقط میگه قطع شد سه روز بعد بزن.خوب قطع نمیشه ک بزنم...

بنظرت شیافم رو واژینال کنم؟؟

دکتر همون اول گفت خونریزیت کم شد واژینال بزار... میگم شاید واژینال بزارم قطع شه...

لخته های قهو ه ای هم کوچیک کوچیک دفع میکنم.. الان اینا به خاطر اون هماتومه همه؟؟؟

هماتوم پنج میلی داشتم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام بچه ها خوبید من تو هفته هشت بارداری هستم بیدار شدم صبح گلاب ب روتون رفتم ک بالا بیارم نشسته ...

سلام عزيزم و سلام به همه دوستان ، عزيزم اين چه حرفيه ميزني ، پس خونريزي من رو اگر ميديدي چي ميگفتي ؟ جوري زياد بود كه شلوار و لباس زيرم كاملا كثيف شد تازه اون لباس زير رو هم نو نو تازه پوشيده بودم . 😂😂😂 ولي خدا رو شكر ني ني ام حالش خوب بود تازه الان هم هموز لكه بيني دارم ، توي بارداري اول اين استرسها طبيعي هست خودت رو نگران نكن استراحت كن و حتما با دكترت تماس بگير .

الهام جان ان شاالله دلت به زودی شادبشه.چه کارهایی دکترقبل انتقال برات انجام داده بود؟

هيچ كاري برام انجام نداد چون اولين انتقالم بود هر چي بهش گفتم، گفت لازم نيست

خدايا رگ گردن رو فراموش كن... نگاه كن! من دارم ميفتم فقط بغلم كن
عزيزم واقعا متاسفم برات ، ان شا الله كه خدا خودش دلت رو آروم كنه و بهترينها رو به زودي قسمتت كنه .

ممنون عزيزم

خوشحالم كه دوستاي مهربوني مثل شماها دارم و باعث دلگرميم هستين 

محتاجم به دعاتون🙏🏻

خدايا رگ گردن رو فراموش كن... نگاه كن! من دارم ميفتم فقط بغلم كن
عزیزدلم تجربهاتو قراربود بگیاااااااا اونو ک میدونم عزیزدلم مثبت شد

عزیزم تجربیاتشو گذاشت.... 

صفحات قبلو چک کنی میبینی.... 

اناجون تخمدان طي ماساژ اگه فقط يكبار يهويي فشار داده بشه ممكنه خداي ناكرده اسيبي ديده باشه زبون ...

بعید میدونم عزیزم..... 

ولی خوب نمیتونم قطعی بگم.... 

عزیزم فعلا در حال مصرف سفیکسیم هستم  بهتر شده دردم  الان من فهمیدم عفونت مثانه وادراری ب ...

عزیزم یه تست عفونت فکر کنم مثل آمینوشور باشه اما من انجام‌دادم.... 

یادمه موقعی که برا آمینو شور رفتم گفتم عفونتمم نشون میده گفت نه اون یه تست دیگست ولی ظاهرا همون مدلی بود..... 

مرسی عزیزم . همسرم بانک اسپرم داره مال سالها پیشه دکترم میگه باید نمونه اسپرم بده نمیره میگه خوشم نم ...

عزیزم مگه خودش نمیخواد درمان کنین؟؟؟؟ 

اگه کلا با قضیه مشکل داره خوب قانع کردنش سخته اما اگه قبول داره خوب با محبت قانعش کن و بگو که ممکنه هزینه ها و زحماتمون هدر بره و من الکی عوارض کلی دارو رو به جون بخرم..... 

بگو بیا یه تستم اسپرمم بده شاید اسپرم بهتری داشتی..... 

یعنی نگو شاید شرایطت بد باشه انرژی + بهش بده بگو ممکنه اسپرم خودت الان عالی باشه شانسمونو از دست بدیم.....