2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
بچه ها من دیشب خواب دیدم بچه دار شده بودم و ی پسر خوشکل وبامزه بود داشتم.بهش شیر میدادم..التماس دعا ...

انشالله به زودی تحققشو میبینی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها میدونم سوالم تکراریه   ولی بعد انتقال تو سوپ چیا میریختین؟

من والا همه چی می‌ریختم.... 

فقط ادویه تند نمیریختم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان لطفا جواب بدید لکه بینی بعد از حمام خطرناکه؟ من رو صندلی نشسته بودم. ۲۰ دقیقه هم بیشتر طول ...

همچین میگی بیست دقیقه فکر کردم بیست ثانیه بوده!!!!! 

مامان خوب حموم فقط پنج دقیقه..... 

حمومم داغ و پربار نباشه و کوتاه باشه...... 

اگه یه روز درمیون بری دیگه بیست دقیقه نمیشه تازه حداقلش!!!!!! 

سلام مامانای گل  یه سوال داشتم چرا وقتی داروهای تخمک کشی و شروع کردی نباید دولا و راست شد؟ ممن ...

چون تخمدانا بزرگ میشن و با این کار ممکنه بپیچنو خیلی خطرناکه پیچش تخمدان..... 

هم ممکنه تخمداناتو از دست بدی هم ممکنه برا خودت اتفاق بدتری بیفته..... 

به ریسکش نمیارزه..... 

سلام به همه دوستای خوبم💞 این مدت انقدر سرم شلوغ بود که حد نداره یک هفته اس که شروع کردم نظافت و گر ...

به سلامتی عزیزم..... 

انشالله سر سفره هفت سین تو و بابایی با وروجکاتون میشینین... 

آنا جان خانم دکتر طرازی بهم ویتامین به داد .. هفته بعد به امید خدا پانکچرمه... دکتر سلن پلاس و قطع ک ...

ممكنه محبت كني بگي چه ويتاميني داد؟؟ منم قراره برم انشالله پيشش ولي رفته مرخصي، ممنون ميشم بگي چ ويتاميني داده

...
سلام بچه ها فردا بايد آزمايش بدم با دلهاي پاكتون برام دعا كنيد كه مثبت بشه راستي يكي از دوستام ...

عزیزم معمولا اینطوره اما بودن دوستانی که با وجود پروژسترونم پریود شدن..... 

آفرین به همتت منم همین تصمیمو داشتم اما فقط به نصف کارام رسیدم ولی مهم نیست آدم از خانم باردار که ان ...

دقیقا!!!!! 

چون تخمدانا بزرگ میشن و با این کار ممکنه بپیچنو خیلی خطرناکه پیچش تخمدان.....  هم ممکنه تخمدان ...

اناجون تخمدان طي ماساژ اگه فقط يكبار يهويي فشار داده بشه ممكنه خداي ناكرده اسيبي ديده باشه زبونم لال؟؟؟ يا عميقي تر از اين حرفاس كه با فشار دست چيزيش بشه؟؟

...
والا دوران حساسیه نمیشه گفت دقیق چیکار کنی.....  نظر دکترت چیه؟؟؟  فقط میدونم باید مایعا ...

عزیزم فعلا در حال مصرف سفیکسیم هستم 

بهتر شده دردم 

الان من فهمیدم عفونت مثانه وادراری بود 

حالامیشه بدون معاینه فهمید عفونت واژ ی ن ال داریم یا نه ؟

سلام بچه ها فردا بايد آزمايش بدم با دلهاي پاكتون برام دعا كنيد كه مثبت بشه راستي يكي از دوستام ...

عزیزم انشالله فردا حسابی خوشحالمون میکنی با شادیت..... 

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی......  نترس عزیزم ما داریم تمرین صبوری و شجاعت میکنیم که بتونیم ا ...

مرسی عزیزم . همسرم بانک اسپرم داره مال سالها پیشه دکترم میگه باید نمونه اسپرم بده نمیره میگه خوشم نمیاد اخه ممکنه من تمام راه رو برم و اسپرم فریز شده اصلا بدرد نخوره همسرم بعلت درمان بیماریش ازاسپرم شده حتی ممکنه اسپرم بدرد بخوری هم نداشته باشه واسه ای وی اف اما اگه نشد میریم سراغ فرزند خونده