2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046751 بازدید | 684544 پست
سلام خانوما میشه منم راهنمایی کنین من بااین ماه میشه ماه سوم اقدامم،و دوماه اولو لتروزل خوردم بخاطر ...

عزیزم انشالله که جواب میگیری اگه مشکل خاصی نداشتین با کمی تحریک تخمدان بدنت جواب میده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام كسي بوده فقط با يك جنين حامله بشه؟ من ميكرو كردم و فقط ١جنين در اومد خيلي نگرانم تورو خدا اگر ...

بله عزیزم بودن با یه جنین که مامان بشن..... 

حتی امکان دوقلویی هم هست پس انرژی + بفرست برا در نت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم.خیلی غصه میخوره.سر درد گرفته از صبح..قرص هم نمیتونه بخوره که ...چشمش خون افتاده از درد  ...

عزیزم انشالله که حتما جوابش خوبه و در نش صحیح و سالمه..... 

ممنووون عزیز های دلم از همتون، من دوست داشتم قبل تخمک کشی ازمایش میدادم که اگه کم بود دارو میخوردم م ...

عزیزم ببین به چیا فکر میکنی؟؟؟؟ 

اوتیسم!!!!!! 

عزیز دلم مطمئن باش هیچ چیزی مخرب تر از استرس نیست!!!!! 

عزیزم + فکر کن انشالله به همون اندازه که تو پذیرش ویروس مهمون نواز بوده تو پذیرش جنینم مهمون نوازی م ...

آنا جون چقد آخه انرژی مثبت رو خوب میفرستی به آدم؟

ممنونم ازت

میدونی یکم صبر و تحملم داره تموم میشه و دل نازک شدم و یهو گریم میگیره

سرماهم ک خوردم هی سرفه عطسه و هی میگم اینا ضرر نداشته باشن

آرامش میخوام من جنینامو سالم میخوام تا نی نی بشن و بزرگ شن بیان بغلم انشاءالله

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
از ديروز تاحالا ك تايپك هاتو خوندم تو فكرتم و داغونتم  خدا نتيجه اينهمه سختي و صبرتو همين ماه ...

ممنون عزیزم فدات شم بااین دعای قشنگت

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢
دی اف آی ؟؟؟  چی هست ؟؟

میزان شکست دی ان ای اسپرمه.... 

نه یه تست جداست ولی از نمونه اسپرمه..... 

حتما هم باید مرکز ناباروری انجام بشه..... 

امشب ال دی تموم میشه بنظرتون تا کی پریود میشم .اخه چهارشنبه برام سونو نوشته . اونموقع حتما باید روز ...

عزیزم بستگی به بدنت داره معمولا 3 الی 10 روز دیگه پریود میشی.... 

عزیزم نگران نباش خیلیا خودشون تزریق میکردن صفحه 6 رو نگاه کن قلق تزریق هست..... 

راستی چهارشنبه سیکل دارو شروع بشه در خوشبینانه ترین حالت کی پانکچر و کی انتقال جنین میشه ؟؟؟ خیلییی ...

دقیق نمیشه گفت.... 

من خودم تو یه رو متفاوت پانکچر شدم.... 

روز 16، 13، 12....

انتقالم بستگی به سن جنین اگه فرش باشه 2 الی 5 روز بعد پانکچر.... 

نبین الان عین نقل و نبات امپول و دارو . من قبلا مامانم نمیدونی سر دارو خوردن و مریضیهام چی میکشید .د ...

میفهممت..... 

من که آمپول میزدم همه درمونگاه ميذاشتم رو سرم..... 

حتی یه بارش فرار کردم اومدم خونه پشت بام قائم شدم..... 

اما بعدش آمپول رو آمپول..... 

حتی بعضا مجبور شدم خودم بزنم..... 

خودت چجوری میزنی . به منم یاد بده حداقل تئوریشو بدونم . هیچ وقت تا الان حتی امپول خوردنمم نگاه نکردم ...

صفحه 6 رو یه نگاه بنداز.... 

نوع ماهی ممنوعیتم داره یا هر نوع ماهی که دوست داریم

سالمون و قزل و..... 

کلا باید جیوه شکم باشه..... 

سلام کسی تجربه داره؟ بعد از پانکچر ۲۰ تا امپول پروژسترون داده من نمیتونم بزنم میشه به جاش از شیاف ا ...

میشه ولی بهتره طبق تجویز پیش بری..... 

نکات تزریق رو رعایت کنی تحملش راحتتره.....