2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046612 بازدید | 684532 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها امروز روز ١٥ انتقالم بود جواب آزمايشم منفي شد

انشالله به زودی با اتفاق های خوش خدا برات جبران میکنه. این راه منفی و مثبت شدن ها برای ماها اجتناب ناپذیره باید مصمم به پیش بریم. دیر و زود داره سوخت و سوز نداره انشالله شما هم دفعه بعدبا خبر مثبت شدن میایی. 

آنا جون و سایر دوستان ببخشید یک سوال دارم پریود من قبلا اینجوری بود که دو  سه روز لکه میدیدم ...

عزیزم فکر نکنم مشکلی باشه بازم ببین نظر دکترت چیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان كسى بين شما هست كه تو تست انعقادى ليدن فاكتورش تو بازه هتروزيگوت بوده باشه و MTHFR جهش داشته ...

خوب بخش آی وی اف حتما دلیلی برا حرفش داشته دیگه.....

مگه نمیگی به راحتی دارو نمیدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باشه گلم وقتی انجام دادم بهت میگم ک چطوربود..ولی روالشو ک شنیدم کاری ب پریودی نداره. دوروزقبل انتقال ...

انشالله که بسلامتی انجام بشه و بعدش یه بارداری عالی رو تجربه کنی

ممنون که خبر میدی😍🌺

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم گفتیی بیمه ارتش هستی ی خرده ب من اطلاعات بده..بیمه الان هزینه ای وی اف رو چطوری قبول میکنه؟

فقط یک بار هزینه ای وی اف رو میده 

۲بار ای یو ای

حدودا ۶۰درصد پرداخت میکنه

اما عمل ها و ... تو بیمارستان های خودش رو واقعا با تعرفه های خیلی خیلی خوبی ساپورت میکنه

بیمه ی تامین اجتماعی، تکمیلی هم دانا هستم

من از تامین اجتماعی اطلاعاتی ندارم 

بچه های دیگه کمک تون میکنن

سلام، خانما برا من آزمایش بتا 18روز بعد از انتقال نوشته من فکر میکردم دو هفته بعد انتقال میشه آزمایش ...

خوب خواسته خیالت راحت‌تر باشه اگه نتونستی تحمل کنی زودتر میتونی انجام بدی..... 

میکرو بود درسته؟؟؟ 

خانوما اینجا کسی شروع سیکل با فوستیمون داشته ؟

بله عزیزم من خودم آخرین پانکچرم فوستیمون و مریونال داشتم..... 

سلام خانوما من از روز دوم پریودم آمپول گونال اف و متروپرین استفاده کردم دکتر گف وقتی اینا تموم شد دو ...

عزیزم میری سونو میشی یا همین داروها و داری حالا دزش تغییر میکنه با همون دز رو داری با نیاز ببینه داروهات عوض میکنه.....