2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684517 پست
مامان سبحان نگران نباش الان اکثرا های ریسک میزنم ،واقعانمیدونم برای این استرس الکی که به خانمای بارد ...

عزيزم من كه فكر ميكنم خيلي از آدمها اصلا اعتقادي به اون دنيا ندارن و واي به روزگارمون كه اين آدمها چه قدر زياد شدن .

عزیزم............استرس نگیر خواهرجون انشاله چیزی نیست......پناه بر خدا از دست این دکترا  این ر ...

عزيزم همه ميدونيم كه اينطوري شده ولي خوب نوبت خود آدم كه ميرسه هر چه قدرم ميخواد بهش فكر نكنه نميشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم منم توى آزمايش غربالگرى دومم ريسك سندروم دان ١به١٦٠ شد آزمايش سل فرى دادم و جوابش خوب اومد . ...

عزيزم براي خود من هم توي بارداري اول غربالگري اول الان رفتم نگاه كردم ريسك سندروم داون ١ به ٤٧ بود البته يك آزمايشگاه ديگه انجام دادم كه نميدونم شاخصشون چطور بود كه ريسك رو متوسط زده بود كه غربالگري دوم رو همين آزمايشگاه انجام دادم كه نمونه رو ميفرسته نيلو كه ريسكش ١ به ٦٣٥٠ شد كه ريسك پايين زد كه الان هم دخترم خدا رو شكر سالمه و شيطون و عشق ولي ايندفعه من از اين تعجب كردم كه زده high risk .

واقعا تو ایران دکترا اصلا احساس مسئولیت ندارن، اصلا، دیگه اعصابم خورد شده از بی فکری دکترم، همش دلهر ...

گلم غصه نخور ..نگران نباش..با یه امپول میره بالا ویتامینت.تازه افتابم خیلی تاثیر داره رو ویتامین..خیلی زود درست میشه...

حالا به من دکتر سه تا امپول نوشت.هرماه یکی زدم.هرروزم پنجره رو باز میکردم.افتاب میفتاد تو اتاق؛ نیم ساعت افتاب می گرفتم ..بعد امپولها سرخود ازمایش دادم دیدم هایپر شده ویتامینم.رو ۷۰ بود ازمایشم.رنج نرمالشم ۵۰ بود.محدوده خطر هم ۸۰ ...حالا دیگه چند وقته اصلا زیر افتاب نمیرم.به امید اینکه بیاد پایین..یادمم رفته به دکترم بگم.فکرکنم باید میگفتم و قرص چربی میگرفتم 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

ممنووون عزیز های دلم از همتون، من دوست داشتم قبل تخمک کشی ازمایش میدادم که اگه کم بود دارو میخوردم میرفت بالا، الان که جنین فریز دارم دیگه تاثیری نداره، اخه میگن برای جلوگیری از اوتیسم ویتامین دی قبل بارداری باید نرمال باشه، الان دیگه به دردم نمیخوره وقتی جنین فریز دارم

عزيزم من كه فكر ميكنم خيلي از آدمها اصلا اعتقادي به اون دنيا ندارن و واي به روزگارمون كه اين آدمها چ ...

دقیقا همینه ،برای دوقرون درآمد بیشتر همه ی ارزشارو زیرپامیذارن😔😔

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
از چقدر  قبل پانکچر ازت این ازمایش رو گرفتن؟!

خيلى قبل تر از اينكه وارد سيكل ميكرو بشم ازم آزمايش گرفتن

اما اصلا خودتو نگران نكن خودت برو آزمايششو انجام بده و ببين ويتامين ديت در چه وضعه

خيلى قبل تر از اينكه وارد سيكل ميكرو بشم ازم آزمايش گرفتن اما اصلا خودتو نگران نكن خودت برو آزمايشش ...

گلم من یازده ماه قبل پانکچر ویتامین دی تقریبا نرمال بود، و قبل پانکچر از سه ماه قبلش کلسیم دی خوردم، ولی ویتامین دی، داخل کلسیم دی کمه خیلی کمه 

چند ماه قبل؟ 

٧ ماه قبل اما از اونجاييكه مى دوننستم ويتامين ديم پايينه و كلا اينجاها هم آفتاب كمه

هر دو هفته در ميون يه ويتامين دى ٣ دُز ٥٠/٠٠٠ مى خوردم تا بعد از دو بار منفى كه آزمايشهاى ايمنى و انعقادى رو دادم دوباره ويتامين دى رو چك كردم (البته ايران و حدود ٤ ماه بعد از پانكچر ) خوب بود اما هنوز جا داشت كه بخورم و دو روز قبل انتقال هم يكى خوردم

آره دکترم خم خیلی تعجب کرد گفت ابن سینا چرت میگه واسه آزمایش اسپرم  نمیدونم چی بگم البته یه آ ...

کجا سی بود ابن سینا؟؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من فکر میکردم دکترم میبرتم تو سیکل اما گفت باید عمل کنی بالای رحمم به کم بیرون اومدگی داره ...

عزیزم برا عمل با چند تا دکترم مشورت کن و با هر دکترم عمل نکن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها ی سوال مورفولوژی همسرتون چند بوده که میکرو کردین

برا من بین صفر و یک.....