2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046616 بازدید | 684533 پست

سلام بچه ها من فردامیشه نه روز ک انتقال دادم،و الان از دیروز احساس سرماخوردگی دارم گلوم حالام بدنم بنظرتون چیکارکنم؟اینقد میگن باافراد سرماخورده اارتباط نداشته باشید من همسرم انفولانزا گرفته بود چند روز شدید از من فاصله میگرفت و خیلی رعایت میکرد اما الان داره خوب میشه من اینطوری شدم چیکارکنم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم.نه یه ازمایشگاه تو تهران.سمت یوسف آباد.که میفرستاده کرج نمونه هاشو.یه سری هاشم میفرستاده ...

عجب روزگاري شده واقعا جالبه همه از كرج نمونه ها رو ميفرستن تهران حالا اينجا برعكس كار ميكرده . حالا جواب آزمايش خواهرت چي شد عزيزم ؟

دوستان ازتون خواهش ميكنم براي من هم دعا كنيد جواب آزمايش غربالگريم رو گرفتم ريسك سندروم داون رو برام ...

عزیز دلم انشالله که طوری نیست.... این آزمایش ها خطا دارن. خیلی به خاطر این اعداد به هم نریز. خدا بزرگه.... وقتی معجزه شو بهت هدیه داده خوبشو بهت میده

دوستان ازتون خواهش ميكنم براي من هم دعا كنيد جواب آزمايش غربالگريم رو گرفتم ريسك سندروم داون رو برام ...

عزیزم نگران نباش چیزی نیست 

به خیلیا ها اینطوری گفتن ولی خداروشکر بچه های سالمی دارن 

خواهرشوهرم یا دختر خالمم همینطور بودن مبلغ های هنگفت گرفتن تا بفرستن خارج از کشور 

حالا اونا طبیعی باردار شده بودن 

خداجونم شکرت       
یه سوال  امروز سرم درد میکرد رفتم فشارمو گرفتم گفت ۱۰ رو ۶ پایینه بنظرتون؟

منم هر بار میرم دکتر فشارم ۱۰ رو ۶ هست..... نمیدونم فشار سنج ماما خرابه یا واقعا پایینه!

منم در طول روز خیلی سر درد میشم. ولی دکتر که فشار رو میدید نظر خاصی نداشت. 

حالم داره بدمیشه بچه ها بگید چیکارباید کنم تواین شوایط؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
: سلام دخترا امروز ظهر دوازده روزم تموم میشه عصر وارد روز سیزده میشم معجزه خدا شامل حالم شده مثبت شد ...

😍😍😍افسون چقدررررربرات خوشحالم مبارکت باشه گلم😘😘به سلامت بغلشون بگیری 🤗🤗التماس دعا

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام رفقا من امپول بوسرلین میزنم ۲تاشو بردم بیرون برام زدن یادگرفتم فقط اینکه ۴۵درجه با سرنگ انسولین ...

عزیزم برای من هم اولین بار که زدم همینطور شد عادیه

ولی همون ۹۰ درجه بزن 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام عزیزم.نه یه ازمایشگاه تو تهران.سمت یوسف آباد.که میفرستاده کرج نمونه هاشو.یه سری هاشم میفرستاده ...

عجب روزگاري شده واقعا جالبه همه از كرج نمونه ها رو ميفرستن تهران حالا اينجا برعكس كار ميكرده . حالا جواب آزمايش خواهرت چي شد عزيزم ؟

عجب روزگاري شده واقعا جالبه همه از كرج نمونه ها رو ميفرستن تهران حالا اينجا برعكس كار ميكرده . حالا ...

مامان سبحان نگران نباش الان اکثرا های ریسک میزنم ،واقعانمیدونم برای این استرس الکی که به خانمای باردار وارد می‌کنند قراره اون دنیا چطور جواب بدن

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
: سلام دخترا امروز ظهر دوازده روزم تموم میشه عصر وارد روز سیزده میشم معجزه خدا شامل حالم شده مثبت شد ...

مبارکه خانم............بسلامتی.....😍😍😍😍😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

عزیزم............استرس نگیر خواهرجون

انشاله چیزی نیست......پناه بر خدا از دست این دکترا  این روزا من از سه نفر مادر میبینم یکی رو میفرستن سلفری... 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سارا جون حال و روحیه خواهرت خوب شده؟

خانوما من منتظرم پریود بشم برم واسه میکرو حالا چند روزه ببخشیدا نزدیکی که می کنیم کمرم وپهلوهام تیر می کشه حالت پریود سینه هامم حساس شده امروز رفتم آزمایش بتا منفی بود بنظرتون از چیه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏