2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
فکرنباش عزیزدلم ،الان این استرس ازهمه چی برات بدتره شرایط پزشکی توایران همینه حتی با بهترین دکتر ...

به خداااااااا سعی کردم حواسم به همه چیز باشه، ایمنی ها، انعقادی ها و...... مکمل ها و....، ولی واقعا یه چیزایی یادم میره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا یه دو ماهی هست دارم کلسیم دی میخورم، ولی ویتامینی که تو کلسیم دی هست خیلی کمه  

عزیزم اصلا ربطی به قرص نداره شاید شما از خورشید ویتامین Dت تامین شده باشه،منم همیشه ویتامین Dم ۵و۶بود اماتواین دوماه چندتا مسافرت رفتم و به طبع بیشتر در معرض تابش خورشید بودم و آزمایش جدیدم بدون قرص تو رنج نرمال بود

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
آلان که جنین فریز دارم فقط اعصابم خورد میشه به کارهای دکتر، و الان هیچ کاری ازم برنمیاد

تاانتقال کلی وقت داری ،این فراموش کردنا برایهمه ی دکتراهست

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
یک ازمایش برام ننوشت، پانکچر کردم پیشش، یک ازمایش برام ننوشت ببینه ویتامین هام مخصوصا دی کمه یا زیاد ...

کلا دکترا همشون همینن یک کم که معروف میشن سرشون شلوغ میشه دیگه کیفیت کارشون افت میکنه 

دو سال پیش رفتم عارفی ۳ نفر ۳ نفر بیمارها میفرستادن تو اصلا رو بیمار تمرکز نداشت به هرکی یک چیزی میگفت با اون یکی قاطی میشد

خودمون باید شیش دونگ حواسمون جمع باشه منم امروز نگاه کردم دیدم بعضی آزمایشام مال اول بهمن ۹۶ هست و باید تکرار بشه 

ویتامین d واسه انتقال مهمه یک امپولشو بزنی سریع میره بالا نگران نباش

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
واقعا تو ایران دکترا اصلا احساس مسئولیت ندارن، اصلا، دیگه اعصابم خورد شده از بی فکری دکترم، همش دلهر ...

عزيزم حرص نخور ، همه يه جورايي با اين استرسها درگيريم هركسي يه طور واقعا آدم رو ديوونه ميكنن ، به خدا من هم نميدونم چطوري ميخوان جواب بدن اون دنيا .

عجب روزگاري شده واقعا جالبه همه از كرج نمونه ها رو ميفرستن تهران حالا اينجا برعكس كار ميكرده . حالا ...

ازمایشگاه کرج گفته که به ما ۱۹۰۰ دادن.چرا ازتو ۲ و نیم گرفتن 🙄

مسئولشون فهمیده که خواهرم رفته شکایت کرده گفته تا فردا صبح جواب ازمایشتو میگیرم میارم..

خیلی بی انصافن خدایی..ازمایشگاه کرج هیچ جوابی نداده به خواهرم که ازمایش بچه سالمه یا نه ..همه دنباله پولشونن فقط..فقط خواهرم اینجا داره غصه میخوره..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم نگران نباش چیزی نیست  به خیلیا ها اینطوری گفتن ولی خداروشکر بچه های سالمی دارن  خو ...

عزيزم من هم ديگه ايندفعه طبيعي باردار شدم ، اصلا ربطي نداره كلا اين آزمايشهاي غربالگري مثل يك مافيا شده .

عزیزم برای من هم اولین بار که زدم همینطور شد عادیه ولی همون ۹۰ درجه بزن 

از یکی پرسیدم ماماست گفت۹۰بزن

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سارا جون حال و روحیه خواهرت خوب شده؟

مرسی گلم.خیلی غصه میخوره.سر درد گرفته از صبح..قرص هم نمیتونه بخوره که ...چشمش خون افتاده از درد 

دعا کنید فقط جواب ازمایش خوب باشه..

مورفو١ و تحرك آ هم صفر

نمیدونم چقدر علمیه این راهکار ولی یک مدت تخمه آفتابگردون بده بخوره دقیقا نمیدونم چی توش داره ولی یکنفر به شوهرم گفته بود و مدتی میخورد در حجم زیاد و خداروشکر موثر بود تا حدی البته مورفوی شوهرم ۲.۵  و گرید a هم ۳ درصد بود ولی تو پانکچر خداروشکر خوب جواب داد زنجبیل تازه و گلسرخ هم با چای دم کن براش

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزيزم من هم ديگه ايندفعه طبيعي باردار شدم ، اصلا ربطي نداره كلا اين آزمايشهاي غربالگري مثل يك مافيا ...

اره واقعا...دکترها به هم نون قرض میدن 🙄 اونم از جون و روح مردم