2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046827 بازدید | 684554 پست
سلام بچه ها .من روز10 انتقالم .امروزازصبح دلپیچه گرفتم مثل قبل ازپریود چیکارکنم 

انشالله مامانی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم. خیلی ممنون که به فکرم بودی❤️ من همون شب اومدم نوشتم اینجا که نشد و مصلحت نبود. با اینکه ...

انشاله به همین زودی میان تو دست وپات طوری که وقت سرخاروندن نداشته باشی......اون ناراحتی هم طبیعیه انشاله روحیت شاد بشه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از یزد اومده بود؟!بعد ما داریم میریم یزد😑یعنی دکترای یزد خوب نیستن؟!

گلم خون پریودت سیاه رنگه ؟ مال منم سیاهه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
کدوم آیتمم غیرطبیعیه که نشون میده مشکل انعقادی دارم، اون positive مشکل داره؟ اصلا مشکل انعقادی یعنی ...

ببین عزیزم ژن غلظت خون داری..... 

همونایی که نوشته هتروزیگوت..... 

یعنی جهش داری..... 

به خاطر این ژن غلظت خون مشکل خونرسانی داری که میتونه باعث شکست مکرر با سقط مکرر بشه.... 

یعنی خون درست به جنین نمیرسه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گلم خون پریودت سیاه رنگه ؟ مال منم سیاهه

نه سیاه نیست عزیزم اما حجمش نسبت به پریود همیشگیم خیلی کمتره.من همیشه روزای اول تند تند نوار عوض میکردم.الان خیلی کمتره خونریزیم.نمیدونم چرا.اگه سیاه باشه هم فکرکنم طبیعی باشه.شاید رحمت سرده گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
تورک_آنا#   عزیزم خسته نباشی......دیشب کلا بیدار بودی؟ انشاله بچه ها مریض نباشن که علت شب زند ...

آره عزیزم بنا به شرایطی نتونستم بخوابم.... 

خدارو شکر بچه هام خوب و خوشن.... 

من چطوری جنین از رشت ببرم بدم دست طرازی اخه خواهری؟امکان نداره دوباره زیر بار پانکچر برم 

میشه

من دیدم از شیراز میخواستن ببرن بندر عباس😊

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آره عزیزم بنا به شرایطی نتونستم بخوابم....  خدارو شکر بچه هام خوب و خوشن....

خداروشکر عزیزم.ان شاالله همیشه تنت سالم باشه و حال‌وروجکامون خوب خوب باشه.خدا تورو برای ما و خونوادت حفظ کنه😘😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
میشه من دیدم از شیراز میخواستن ببرن بندر عباس😊

فکرکنم باید با مرکز صحبت بشه.همه ی مرکزا اینکارو نمیکنن مثلا.

یکی از بچه ها از مرکز ناباروری یزد میخواست انتقال بده بیمارستان مادر یزد،قبول نمیکردن

نه سیاه نیست عزیزم اما حجمش نسبت به پریود همیشگیم خیلی کمتره.من همیشه روزای اول تند تند نوار عوض میک ...

مال من خیلییی کم و سیاه رنگه . من این کم بودن ضخامت منو از پا در اورده نمیدونم چ کنم ک بالا بره اصلا همش تو فکرشم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مال من خیلییی کم و سیاه رنگه . من این کم بودن ضخامت منو از پا در اورده نمیدونم چ کنم ک بالا بره اصلا ...

عزیزم با استرادیول خارجی هم بالا نمیره؟دکتر‌ نظری نداره؟یعنی خون کم و تیره نشونه ی ضخامت نازکه؟