2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046948 بازدید | 684566 پست
تارا جون تازه آز دادم ساعت ۴ آماده میشه بی بی زدم منفیه 

عزیزم بی بی ک زیاد بهش اعتبار نیس چون مثبت ومنفی کاذب زیاد تو کارشه...انشاءلله ک خوش خبر بیای  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس احتمالا هپارین با انوکسوپارین رو داری.....  آسپرینم احتمالا داری....

کدوم آیتمم غیرطبیعیه که نشون میده مشکل انعقادی دارم، اون positive مشکل داره؟

اصلا مشکل انعقادی یعنی چی؟ یعنی چمه؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

تورک_آنا#  

عزیزم خسته نباشی......دیشب کلا بیدار بودی؟ انشاله بچه ها مریض نباشن که علت شب زنده داریت این بوده باشه.   ..

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم بی بی ک زیاد بهش اعتبار نیس چون مثبت ومنفی کاذب زیاد تو کارشه...انشاءلله ک خوش خبر بیای   ...

نفسی بهتر شدی ؟؟؟دردت کمتر شده؟ فردا انتقال داری بسلامتی؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نفسی بهتر شدی ؟؟؟دردت کمتر شده؟ فردا انتقال داری بسلامتی؟

الان بهترم خداروشکر..نه دوشنبه اینده انتقال دارم میشه روز 21سیکلم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نمیدونم دوستمون masi_007# بالاخره مامان شد  کاش بیایی خبری از خودت بدی.......انشاله سرت گرم ...

سلام عزیزم. خیلی ممنون که به فکرم بودی❤️ من همون شب اومدم نوشتم اینجا که نشد و مصلحت نبود. با اینکه خیلی امیدوار بود و خوش بین...

خیلی خیلی حالم بد بود و الان کمی ارومتر شدم

ولی باز یاد اون دو هفته و درد دل هام با جوجه هام می افتم دلم خون میشه و بغض میکنم😔 چه روزایی باهاشون داشتم...

دوستانی که انتقال دادید روز چندم پریودتون بوده هرکدوم؟ 🤔

روز ۱۶ پریودم انتقال دادن گلم 

بعدم بعد انتقال از پله پایین اومدم اونم اهسته موردی نداره لاک پشتی راه بری   

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ما طبقه اولیم، روز اول انتقال اروم اومدم بالا ۱۳ روزه که از خونه بیرون نرفتم. شنبه هم آز دارم

خوش خبر باشی عزیزم 😍منم دوشنبه

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم امروز ظهر آز دادم عصر آماده میشه  راستی شما تعیین جنسیت داشتی هزینت چقد شد

سلام ارمغان جان

برآزمایش زود نیست؟من فکرمیکردم پنجشنبه یاشنبه آزمایش داری

ان شاالله باخبر خوب بیای

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

@armaqhan    

من فردا 10بهمن بادکترعارفی وقت داشتم اما ازمطبش زنگ زدن کنسل کردن .گفتن اسفند برم یابعد عید

انقدر ناراحت وعصبانی هستم که نگو

یعنی رفته خارج؟؟؟؟؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام دوستان و آنای عزیزم

بچه ها واسه انتقال جنین الان دارم قرص پروژسترون میخورم تا ۶ روز دیگه دکترم گفت پریود شدی از ۵ پریودی ال دی بخور ۴ تا دونه موند بیا مطب خودم حساب کردم تقریبا میشه وسط اسفند که برم مطب

حالا به نظرتون پریود شدم ال دی بخورم یا بذارم بعد از عید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پیش پیش ممنون تز نظراتتون😀😀😀😀😘😘😘😘😘

سلام بچه ها خوبید؟من جنینام فریز شدن بعد پانکچرم حالم خوب بود ولی به خاطر پایان نامه گفتم فریز کنن،دکتر گفته بود پریود شدی بگو که ال دی رو بگیم از‌چندم شروع کنی،حالا میخوام ببینم من امروز پریود شدم انتقالم کی میوفته؟تو همین سیکل که میخوام ال دی بخورم یا بعد پریود بعدیم میشه؟