2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046773 بازدید | 684548 پست
سلام دوستان و آنای عزیزم بچه ها واسه انتقال جنین الان دارم قرص پروژسترون میخورم تا ۶ روز دیگه دکترم ...

والا من خودم انتقالم بهمن افتاده بود و در کل سیکل دم دمای عید استرس‌ زیاده اما خوب برا کسایی که شاغلن تعطیلات عید میتونه فرصت خوبی باشه برا استراحت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب پس این آخریه هپارین یا انوکسوپارین و آسپرین لازمه.....  البته اگه درست گفته باشم....

آهان 

ممنونم😊

پس شما نظرت اینه که mthfr من مشکل نداره

PaI نشون میده مشکل انعقادی دارم

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هانا جون چند روزه حس کردم که باردار نشدم   خیلی بهم سخت گذشت ولی امروز آمادگی منفی در حد ۹۹ درص ...

😮😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

انشاله حالت و روحیت تجدید بشه برای ادامه دادن😔

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

@L.k18   کجایی دوستم؟خیلی وقته خبری نیست ازت.ان شاالله هرجا هستی حالت خوب باشه.رفتی برای انتقال؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم با استرادیول خارجی هم بالا نمیره؟دکتر‌ نظری نداره؟یعنی خون کم و تیره نشونه ی ضخامت نازکه؟

ن گلم بالا نمیره . نمیدونم شاید کم بودن خون ب ضخامت ربط داشته باشه یا ن چون حتما کمه ک خون کمه نمیدونم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم با استرادیول خارجی هم بالا نمیره؟دکتر‌ نظری نداره؟یعنی خون کم و تیره نشونه ی ضخامت نازکه؟

من خونریزیم کمه....قبلشم لکه بینی سیاه دارم ام ضخامتم شکر خدا خوبه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ای بابا یعنی باز واسه انتقال دارو داره؟دیگه تخمک که نمیخوان بگیرن عاخه😬

نه عزیزم فقط بستر رحم آماده میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من خونریزیم کمه....قبلشم لکه بینی سیاه دارم ام ضخامتم شکر خدا خوبه

خداروشکر عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیژممم پیشاپیش ننه شدنت رو تبریک میگم و دعاگوت هستم ❤️🤲😍  به من گفتن تا زمان ازمایش استرادی ...

الهامی جون این استرادیول چی هست براچیه؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
بهار عزیزم واقعا کارم به جایی رسیده که به حکمت و مصلحت خدا هم شک کردم.واقعا پیش هردکتری رفتم حرفای م ...

عزیزم کاش با ط ر ا ز ی ترای کرده بودی..... 

من هیچ وقت برا کسی نمیگم برو پیش فلان دکتر اما کاش با ایشون ترای میکردی...... 

سلام عزیزم , روزی 4 تا سفیده تخم مرغ و کباب و دوغ محلی بدون نمک و شیر سویا  ولی شکمم خیلی درد ...

حالا بمن گفتن دوغ بگیر توش نمک اضافه کن. بدن با بدن فرق داره خب. چند روزه پانکچر کردی؟ بمن گفتن حداقل تا ۱ هفته رعایت کنم. سردرد. تهوع. سفت شدن شکم. کاهش ادرار. از علائمی بود ک گفتن اگه داری باید بیای بیمارستان که من نداشتم. من ۳ روز طول کشید خوب شدم. مشکلم ببخشید فقط ادرار کردن بود قبلش درد بدی می اومد سرم کلسیم و داستینکس و ستروتاید و چرک خشک کن بعد پانکجر داشتم 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
ن گلم بالا نمیره . نمیدونم شاید کم بودن خون ب ضخامت ربط داشته باشه یا ن چون حتما کمه ک خون کمه نمیدو ...

همیشه پریودات کمه حجمش؟من اولین باره.و میگم شاید چون هورمونای بدنم به هم ریخته اینجوری شدم.ان شاالله ایندفعه بالا میره عزیزم.پیاده روی،خوردن لوبیا سبز و گوجه هم هیچ تاثیری نداره؟پی ار پی هم گفتی بی فایده بوده؟

همیشه پریودات کمه حجمش؟من اولین باره.و میگم شاید چون هورمونای بدنم به هم ریخته اینجوری شدم.ان شاالله ...

فقط پی ار پی نکردم . 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود