2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046948 بازدید | 684566 پست
سلام دوستان متاسفانه منفی شدم بتا  1 شد.،آز روز ۱۲ از امشب داروها رو قطع میکنم

چرا روز 12 رفتی آز؟متاسفم عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام ببخشید میشه بگید آنوکساپارین رو واسه چی باید تزریق کرد مخصوصا واسه کسی که هیچ مشکلی نداشته باشه

عزیزم برا ژن غلظت خون و مشکل انعقادی تجویز میشه..... 

بعضی دکترم برا محکم کاری تجویز میکنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که انتقال دادید روز چندم پریودتون بوده هرکدوم؟ 🤔

نمیشه دقیق گفت.... 

من سه تا انتقال داشتم تو ابن روزا..... 

١٩، ١٧ و ١٧ سیکل..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شاءلله انتقال منم یادوشنبس یا ۴شنبه(البته با حساب وکتابای خودم😅)الهی هردومون لطف خدا شامل حالمون ...

عزیزم انشاءلله ک باهم.جشن مامان شدنمون رو میگیریم  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
راستی کیا خونشون پله داشته ک بعد انتقال مجبور شدن بالا پایین کنن توی انتقالتون موثربوده برای شماها ی ...

عزیزم خیلیا بودن با پله مامان شدن..... 

سلام دوستان متاسفانه منفی شدم بتا  1 شد.،آز روز ۱۲ از امشب داروها رو قطع میکنم

عزیزم متاسفم  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون آخه من یه دختر دارم،  بی انصافا تا ۵ دقیقه قبل انتقال نگفتند جنینا چیند، من مردم از است ...

عزیزم انشالله گل پسرت رو به سلامتی بغل میکنی..... 

دوستان عزیزم ممنونم از همدری ،میدونم اکثرا اینچنین تجربه ای داشتین .انشالله بقیه دوستان تجربه نکنن🙏 ...

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم برات.اما شک ندارم به زودی دلت شاد میشه.مامان شدنت نزدیکه گلم😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام. به من گفتن آب فراوان با روزی ۴ تا ۵ تا سفیده تخم مرغ. غذاهای شور. تو خونه نخواب راه برو.  ...

سلام عزیزم , روزی 4 تا سفیده تخم مرغ و کباب و دوغ محلی بدون نمک و شیر سویا 

ولی شکمم خیلی درد می کنه

۲۰ روز قبل اخرین سونو رفتم مطبش یه خانمه از یزد اومده بود گفت فروردین  بیام بعد عارفی گفت میخای ...

از یزد اومده بود؟!بعد ما داریم میریم یزد😑یعنی دکترای یزد خوب نیستن؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم انشالله گل پسرت رو به سلامتی بغل میکنی..... 

ممنون عزیزم

محتاج دعاتون هستم، وچشمم به رحمت الهیه.

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد
آنا جونم امروز دوباره بتا دادم ۱ بهمن ۱۶۹   ۶ بهمن ۶۶۲   امروز ۱۰۴۹ به نظرت روندش خوب بود ...

عزیزم ریتم رشد خوب بوده..... 

تو پنج روز 3/9 برابر شده به تناسب تو 3 روزم به همون حدودا میرسه.... 

من تخمینی حساب کردم دیدم روند رشد نظم داشته یعنی ضریب رشد تقریبا ثابت بوده.... 

دوستان عزیزم ممنونم از همدری ،میدونم اکثرا اینچنین تجربه ای داشتین .انشالله بقیه دوستان تجربه نکنن🙏 ...

واقعا خیلی دلم گرفت و کلی واست اشک ریختم عزیزم. نمیدونم حکمت خدا چی بود که اینبار حاجتتو نداد، اما میدونم  خدا گر ز حکمت ببندد دری      به رحمت گشاید در دیگری

امیدت رو از دست نده عزیزدل. 

انشالله بزودی شادت کنه

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد
سلام دوستایه گلم خوبید همگی؟ بچه ها من دارم ال دی میخورم که کیستم برطرف بشه بعدها پری به امید خدا ...

عزیزم منم موقع ال دی لک بینی داشتم به دکترت بگو.... 

دکتر من با بقیه ال دی ها میگفت استروژن کنژوگه 1/25 بخورم....