2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046779 بازدید | 684548 پست
نمیدونم من شنیدم چیزایی که قاعده آورن یا پریودی رو تشدید میکنن باعث میشه ضخامت نازک شن.برای همین جرا ...

منم گرمیجات خوردم دوران پریودیم ولی شکر خدا مشکلی برای ضخامتم ایجاد نکرد !توهم نگران نباش گلم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
وای دقیقا مثل منی . من اولین پریود بعد پانکچرم اینجوری بود. ببخشیدا لخته های بدی می اومد فقط تو سروی ...

ممنون عزیزم.من پریود بعد پانکچرم خیلی بدون درد بود.خودمم باورم‌نمیشد.ولی ایندفعه واقعا دهنم سرویس شد😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یعنی اسپرم داره اما تحرک و مورفو صفر هست و هربار جنین تشکیل میشه اما منفی میشه انتقالت؟وای شوه ...

پانکچر اول و دوم جنین تشکیل شد ولی انتقالام منفی شد ولی سومین بار جنین تشکیل نشد.تعداد اسپرم بین ۷۰تا ۹۰ میلیون متغیره

پانکچر اول و دوم جنین تشکیل شد ولی انتقالام منفی شد ولی سومین بار جنین تشکیل نشد.تعداد اسپرم بین ۷۰ت ...

ای وای عزیزم.میگم کیسه ی یخ استفاده نکرد؟میگن روی مورفو یکم تاثیر داره

یعنی با این تعداد اسپرم بازم پیشنهاد اهدایی دادن؟متاسفانه موروفو و تحرک هم به سختی بالا میرن.مگر با اصلاح رژیم غذایی و رعایت خنکی و اینا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
منم گرمیجات خوردم دوران پریودیم ولی شکر خدا مشکلی برای ضخامتم ایجاد نکرد !توهم نگران نباش گلم

مرسی عزیزم

دوستای گلم من چند روزی مشغلم زیاده ممکنه نتونم سر بزنم ولی خیلی ازتون التماس دعا دارم.... دلم به دع ...

مامان انا جون خدا یار و یاورت باشه و حلال مشکلاتت.....

انشاله سرگرم خوشی باشی........نه گرفتاری....  

تنتون سالم لبتون خندون خانوادگی😘

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنون عزیزم.من پریود بعد پانکچرم خیلی بدون درد بود.خودمم باورم‌نمیشد.ولی ایندفعه واقعا دهنم سرویس شد ...

کار ما تحمل کردنه. طاقت میاریم به عشق لگدایی که قراره تو دلمون زده شه. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیزم منم مثل شما همه چی خوردم بفکر اینکه بده نبودم    

الهامی جون شمام انتقال دادی درسته؟کی باید ازمایش بدی

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
انشاالله که باشه  نه عزیز من تو استراحت کامل نبودم فقط آشپزی و کارای سنگین نمیکنم ، دستشویی هم ...

چندروز میگذره ک انتقال دادین لیلا جان؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

نمیدونم دوستمون masi_007# بالاخره مامان شد 

کاش بیایی خبری از خودت بدی.......انشاله سرت گرم بارداری باشه😍

tiiiiiiiitiiiiiiii# تو کجایی در چه حالی؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ای وای عزیزم.میگم کیسه ی یخ استفاده نکرد؟میگن روی مورفو یکم تاثیر داره یعنی با این تعداد اسپرم بازم ...

عزیزم خسته شدم  کم اوردم اخه ما واقعا از لحاظ تغذیه هم رعایت میکنیم همسرم نه اهل سیگاره نه قلیون نه غذای فست فود نه شیرینی جات مصنوعی  نه غذاهای کنسروی و شرکتی . کیسه ی یخ جدیدا نمیزاره دکتر بهش گفته بود بهتره در طول روز هر ۱یا ۲ساعت بیضه هارو با اب سرد بشوری اخه دی اف ای هم بالا بود ولی جدیدا ازمایش نداده نمیدونم چنده.

پنتوکسی فیلین، کلومیفن ،امپول سینال اف. امپول مریونال، ال کارنتین ، سلن پلاس، رویال ژل، پودر اینوفول ...

ممنون عزیزم ، در مورد فرتیل اید و ول من و پودر پروکسید خیلی شنیدم میخوام امتحان کنم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم خسته شدم  کم اوردم اخه ما واقعا از لحاظ تغذیه هم رعایت میکنیم همسرم نه اهل سیگاره نه قلیو ...

خسته نشو....انشاله درست میشه

اما خدایی من میبینم کسایی رو اهل قلیون و سیگار و مشروب اما براحتی باردار میشن خیلی حرصم میگیره😉....باور کنید من خانمی میشناسم خودش بدتر از شوهرش اهل این چیزا بود و راحت باردار میشه الانم بارداره 5 ماهشه

الهامی جون شمام انتقال دادی درسته؟کی باید ازمایش بدی

اره عزیزم منم انتقال دادم امروز ۷ روزمیشه ازمایشم هفته اینده دوشنبه 😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸