2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046843 بازدید | 684556 پست
عزیز من این سومین انتقالم بود و کار خاصی نکردم مثل بقیه انتقالهام فقط اینبار دو روز قبل انتقال لنفوس ...

مهسا جون شما بودی تو خواب خونریزی کرده بودی؟

رفتی دکتر ببینی چی بوده؟

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارمغان جون کاش بی بی چک نمیزدی. من روز ۱۱ زدم منفی بود، دیگه تا روز آز یعنی شنبه نمیزنم. مطمئنم جوا ...

عزیزم امروز ظهر آز دادم عصر آماده میشه 

راستی شما تعیین جنسیت داشتی هزینت چقد شد

سلااااااااااااااااااااااام دوستای عزیزم  من پریود شدممممممممم😍ان شاء الله کارای انتقالم از فر ...

خداروشکر انشالله بزودی نی نی میاد تودلت و خبرخوب بعدی میشه یه بتای عاااالیییی

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
دوستانی که انتقال دادید روز چندم پریودتون بوده هرکدوم؟ 🤔

من ۶بار انتقال داشتم هربارتوروزای متفاوت،انتقال آخرم روز۱۱سیکلم بود ولی یه انتقال دیگم روز۲۳سیکل،اصلا آدم خودشم نمیتونه توی انتقالای مختلف باهم مقایسه کنه چه برسه بادیگران.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

سلام دوستایه گلم

خوبید همگی؟

بچه ها من دارم ال دی میخورم که کیستم برطرف بشه بعدها پری به امید خدا برم واسه انتقال

شیش تا از قرصام مونده

از دیروز لکه قهوه ای دارم امروز لکها قرمز شدن

چکار کنم حالا؟

بقیشونو بخورم؟ این لکه بینی چیه پس؟😓

نه عزیزم هنوزه گفتم اول تقویت کنم تخمکارو با اوابوست و کیوتن و امگا و ویتامین ایی، بعد برم سراغ آی ی ...

انشالهدمثبت میشی با اولین ای یو ای

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم امروز ظهر آز دادم عصر آماده میشه  راستی شما تعیین جنسیت داشتی هزینت چقد شد

امیدوارم مثبت بشی

هزینه تعیین جنسیت ۵ تومن،کلا ۱۷ملیون

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد
سلام بر دوستان خوب و همیشه همراه💜💜💜 شما کم و بیش در جریان مسائل من قرار دارید..شدیداااا به دع ...

اتریسا جون من شما رو نمیشناسم ولی از وقتی چندوقت پیش پیام گذاشتی همیشه تو دعاهام هستی.انشاءلله ک خدای مهربون کمکت میکنه وبهترینهاپیش روت باشه..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹