2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046841 بازدید | 684556 پست
راستی کیا خونشون پله داشته ک بعد انتقال مجبور شدن بالا پایین کنن توی انتقالتون موثربوده برای شماها ی ...

ما طبقه اولیم، روز اول انتقال اروم اومدم بالا

۱۳ روزه که از خونه بیرون نرفتم. شنبه هم آز دارم

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم  یک_ اصلا هیچ مشکلی پیش نمیاد برای بچه دو _اگر هزینه داری خب با میکرو احتمالش هست مثبت ...

😮 این طب سنتی قلابی ها رو کی ولشون میکنه بین مردم اینطوری چرت و پرت بگن

اونجای خروس!!!!! مغزم داغ شد

آنا جونم امروز دوباره بتا دادم ۱ بهمن ۱۶۹   ۶ بهمن ۶۶۲   امروز ۱۰۴۹ به نظرت روندش خوب بود ...

آزی جون مبارک باشه بتات نرماله بین دوتا سه روز دوبرابر میشه فک کنم میتونی بری سونو

خب عزیزم چندوفته انتقال دادی؟ اوایل انتقال تو هموو دوهفته استراحت چیکار کردی؟ 

عزیز من این سومین انتقالم بود و کار خاصی نکردم مثل بقیه انتقالهام فقط اینبار دو روز قبل انتقال لنفوسیت تراپی کردم ویک ماه قبلش خراش آندومتر داشتم 

ثمین جون تا حالا انتقال سیکل نچرال داشتی؟ یروز بیمارستان آرش بودم یه خانمی میگف ۱۰ بار تا حالا انتق ...

آره خواهر داشتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیز من این سومین انتقالم بود و کار خاصی نکردم مثل بقیه انتقالهام فقط اینبار دو روز قبل انتقال لنفوس ...

معيارهاي سونو چي شد؟؟؟ به فكرت بوديم،، اسم دكترت چيه؟

...
ثمین جان این حرف رو نزن الان خسته ایی دوستم اما کم نیار میدونم ۱۵با. خیلللللللی زیااااااده اما ازت م ...

عزیزم چی بگم من واقعا کم آوردم کم.اصلا هزینه هایی که کردم برام مهم نیست اصلا و ابدا ولی واقعا 15بار تلاش خیلیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
تارا جون تازه آز دادم ساعت ۴ آماده میشه بی بی زدم منفیه 

مگه امروز نوبت آز داشتی؟

انتقالت که با من بود،،،،

ارمغان جون کاش بی بی چک نمیزدی. من روز ۱۱ زدم منفی بود، دیگه تا روز آز یعنی شنبه نمیزنم.

مطمئنم جوابت مثبته......