2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046837 بازدید | 684554 پست
پس با اين تعدادي كه من دارم نميشه ريسك كرد از همه طرف واسه تصميم گيري دستم بسته است . خدا خودش كمكمو ...

چند تا جنین داری مگه؟

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااااااااااااااااااااااام دوستای عزیزم  من پریود شدممممممممم😍ان شاء الله کارای انتقالم از فر ...

بسلامتی عزیزم موفق باشی پیش ب سووی مامان شدن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام بر دوستان خوب و همیشه همراه💜💜💜

شما کم و بیش در جریان مسائل من قرار دارید..شدیداااا به دعاهای ناب شما نیاز دارم چون مطمئنم که دل پاک و زلالی دارید🌹🌸🌼بعضی اوقات دیگه حسابی کم میارم و از همه چی دلزده و خسته میشم

●■●■●■●فقط دوستان خوبم یه خواهشی دارم ازتون اگه به موردی برخوردید واسه رحم جایگزین ممنون میشم من رو به خاطر داشته باشید...چون واقعااا حس میکنم به بن بست  رسیدم...

برای تک تک تون روزهای خوب و خوشی رو آرزو میکنم💐🌼🌸🌹💜💜💜💜

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
هر کاری که برای اسپرم خوب هست داریم انجام میدیم قبلا هم گفتم همسرم داروهای طب اسلامی رو داره استفاده ...

عزیزم ذخیرت خوبه..... 

نگران نباش.... 

من ذخیرم 1/4 بود بعد دو تا پانکجر شد 1/18....

یعنی انقدری پایین نیومد.... 

بعدش من یه پانکچر داشتم..... 

یعنی + فکر کن..... 

یا اگه استرس داری نهایت شاید تخمک فریز کنی بهتر از تشکیل جنین با این شرایط باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
Mthfr هست دو تا  یکیش نوشته مثبت و هتروزیگوت یکی دیگه اش نوشته منفی یکی دیگه م هستpaI نوشته ...

پس احتمالا هپارین با انوکسوپارین رو داری..... 

آسپرینم احتمالا داری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عکساشو فرستادم انا جون مشخصه من باید هپارین تزریق کنم‌تو باردادی یا نه؟

این دو تا mthfr هستن.... 

هپارین برا پای وان فکر کنم تجویز میشد.....