2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
سلام لاله جون .خوشحالم پسرتو صحیح و سالم بغل کردی خواهری.یک دنیا خوشبختی براتون با وجود پسرتون آرزوم ...

از ته قلبم اول از همه براي شما و بعد براي خودم و همه منتظرا دعا كردم، الهي به همين زودي دلت شاد بشه 🙏🏻

خدايا رگ گردن رو فراموش كن... نگاه كن! من دارم ميفتم فقط بغلم كن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام رویا جونم.خودت و نی نی خوبین؟منم چندبار اینجوری شدم.یه روز غیبت کنی از کلی خبر محروم میشی😂 شم ...

خوبم عزیزم ممنون

اینقدر پیاما زیاده که نه میرسم بخونم نه دلم میاد ازشون بگذرم

مرسی اخبار رو گفتی😊

سلام رو ماهت خانم....ندیدم ....من خودم روزایی که حالم خرابه چشمم از ده صفحه نخونده فقط یه صفحه رو قب ...

ممنون عزیزم همچنین شما.

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
تمام حرفات رو با قلبم لمس کردم 😢خیلی خیلی سخته با حرفت گریه کردم از ته قلبم دعات کردم اگر بنده ای د ...

فدات خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
گلم امواج وای فا همه جا هست، حتی اگه خونت نداشته باشه، اکثرا با گوشی و موبایل هستن بچه هاشونم سالمن، ...

یعنی ایرادی نداره؟چ خوب 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
آره عزیز اولین انتقالمه  انشالله که همه چی برات خوب و عالی پیش میره مشکلمون نبود سرعت و سرعت ...

من همین ماه تخمک کشی دارم میترسم هایپرشم من اندومتریوزی ام انشالله جواب میگیرین

پیامتو‌ خوندم گریه م گرفت.خدایا اخه چرا😭

ببخش اشکای پاکت گونتو خیس کرد خواهری.والا خودمم هنوز نمیدونم به کدومین گناه مستحق این عذاب بودم.هرچی بود گذشت 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ان شاالله تخمک های تپل مپل زیاد داری😊

ممنون خیلی نگرانم ک نکنه تخمک خوب نداشته باشم

سلام، بچه ها امروز جواب آزمایش انعقادی و لوپوس من اومده،کسی میدونه کدوم اندکس نشون میده که باید هپارین تزریق کنم؟

زیاده نمیتونم عکسشو بفرستم

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
از ته قلبم اول از همه براي شما و بعد براي خودم و همه منتظرا دعا كردم، الهي به همين زودي دلت شاد بشه ...

فدات خواهری

اول سلام خانمی😀 دوم بگم خیلی از ماها مراعات صفحات تاپیکو میکنیم که خیلی پیش نره چون آناجون بادوتا ...

ممنون عزیزم همراه سلامم سوالمو پرسیدم نه سلام خالی بعدش من اولین باره تو سیکل میکروهستم میخواستم شرایطشو بپرسم که تقریبا فهمیدم

آنا جون و دوستان ممنون میشم جواب سوالمو بدید ، من جنین هام دو یا سه روزه هستن دقیق نمیدونم!!  د ...

خوب مطمئنا برا بلاست شدن یه سری از جنینا ممکنه رشدشون متوقف بشه.... 

باید ببینی تعداد جنینات زیادن یا نه چون کم باشه ارزش ریسک نداره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها روزی سه تا استرادیول رو هر ۸ ساعت بخورم؟اونایی که روزی سه تا داشتن باهم خوردن یا با فاصله؟ ح ...

با هم با جدا خیلی فرق نداره ولی با شکم خالی نباشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com